Αγορά όπλου
- LAGOS
- Full Member
Αγορά όπλου
Λόγο κάποιου προβλήματος στον ώμο ψάχνω για μεταχειρισμένο όπλο με χαμηλό βάρος. O/U κατα προτίμηση μονοσκάνδαλο. Αν έχει κάποιος κάτι υπόψη του. . . . .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Athos 1978
- Full Member
Re: Αγορά όπλου
Φιλε εχει ενα breda vega luso 28 " m/c o Φριξος ( browning) το βαρος του πρεπει να ειναι κοντα στα 3300LAGOS έγραψε:Λόγο κάποιου προβλήματος στον ώμο ψάχνω για μεταχειρισμένο όπλο με χαμηλό βάρος. O/U κατα προτίμηση μονοσκάνδαλο. Αν έχει κάποιος κάτι υπόψη του. . . . .
Open mind for a different view.
- LAGOS
- Full Member
Φίλε μου σε ευχαριστώ.. Ψάχνω για όπλο κάτω απο 3100..Athos 1978 έγραψε:Φιλε εχει ενα breda vega luso 28 " m/c o Φριξος ( browning) το βαρος του πρεπει να ειναι κοντα στα 3300LAGOS έγραψε:Λόγο κάποιου προβλήματος στον ώμο ψάχνω για μεταχειρισμένο όπλο με χαμηλό βάρος. O/U κατα προτίμηση μονοσκάνδαλο. Αν έχει κάποιος κάτι υπόψη του. . . . .
Σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.
- giorgos80
φιλε μου αν εχεις προβλημα στον ωμο καλυτερα να πιασεις ενα πιο βαρυ οπλο.αν ειχες προβλημα στη μεση τοτε ναι να εψαχνες για ελαφρυ οπλο
- LAGOS
- Full Member
Φίλε μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο το σκεπτικό πίσω απο αυτό που λες;giorgos80 έγραψε:φιλε μου αν εχεις προβλημα στον ωμο καλυτερα να πιασεις ενα πιο βαρυ οπλο.αν ειχες προβλημα στη μεση τοτε ναι να εψαχνες για ελαφρυ οπλο
- Pathfinder
- LAGOS
- Full Member
Re:
Κοπέλια νομίζω εν σας τα ειπα καλά. Το πρόβλημα είναι απο το βάρος του όπλου και όχι απο το λάκτισμα.. Εξάλλου σε ολόκληρη την σεζόν πέρσυ είχα την τύχη να ρίξω ολες ολες 13 χαρτούτσιες.. Μεσος όρος 0.8 ανα εξόρμηση!! Το πρόβλημα ειναι μυικό και επιδινώνετε απο το ολοήμερο κουβάλημα του όπλου..Pathfinder έγραψε:Πιο βαρετο οπλο λιγοτερο λακτισμα βασικα αλλα παντα σε συναρτηση με τα γραμμαρια που χρησιμοποιας και τον σωματοτυπο σου
- Laurona
Φιλε ψαξε να δεις το ελαφρυ μοντελο eos.
Ιταλικο φτηνο γθα καινουργιο οπλο νομιζω γυρω στα εννιακισια ευρω κ ανθεκτικο.
Ριχνεις ελάχιστα φυσιγγια κ δεν θα εχεις προβλημα.
Μακνουμ κ μονο σκάνδαλο.
Τα φερνει ο ρικκος που εχει κ τα laurona.
Το πηρα στα χερια πρόσφατα κ ηταν φυλλο.
Δες το δεν χανεις κατι.
Εαν θες να πας σε μαρκα δοκιμασε κ το μπερετα ουλτραλαιτ.
Απο μπραουνινγκ δυστυχώς δεν ξερω να σου πω εαν υπαρχει ελαφρυ.
Ιταλικο φτηνο γθα καινουργιο οπλο νομιζω γυρω στα εννιακισια ευρω κ ανθεκτικο.
Ριχνεις ελάχιστα φυσιγγια κ δεν θα εχεις προβλημα.
Μακνουμ κ μονο σκάνδαλο.
Τα φερνει ο ρικκος που εχει κ τα laurona.
Το πηρα στα χερια πρόσφατα κ ηταν φυλλο.
Δες το δεν χανεις κατι.
Εαν θες να πας σε μαρκα δοκιμασε κ το μπερετα ουλτραλαιτ.
Απο μπραουνινγκ δυστυχώς δεν ξερω να σου πω εαν υπαρχει ελαφρυ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Re: Re:
LAGOS έγραψε:Κοπέλια νομίζω εν σας τα ειπα καλά. Το πρόβλημα είναι απο το βάρος του όπλου και όχι απο το λάκτισμα.. Εξάλλου σε ολόκληρη την σεζόν πέρσυ είχα την τύχη να ρίξω ολες ολες 13 χαρτούτσιες.. Μεσος όρος 0.8 ανα εξόρμηση!! Το πρόβλημα ειναι μυικό και επιδινώνετε απο το ολοήμερο κουβάλημα του όπλου..Pathfinder έγραψε:Πιο βαρετο οπλο λιγοτερο λακτισμα βασικα αλλα παντα σε συναρτηση με τα γραμμαρια που χρησιμοποιας και τον σωματοτυπο σου
FOR SALE
L.FRANCHI MOD.FALCONET S ΜΟΝΟ 2,5 ΚΙΛΑ
28'' M/C MAGNUM
FROM 1850 EURO
NOW CRISIS PRICE 1400
ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
file moy piase ena oplo konta sta 3 kila .pernontas ena oplo kato apo 3 kila tha exeis alla problimata me laktima kai den tha exeis kala apotelesmata sto kinigi .diladi me kathe sou boli to oplo tha se tarakouna sa na kai kaneis boli me pazouka.i gnomi mou kalitera ena oplo konta sta 3 kila.