ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Δημοσίευση από Laurona »

Θυμιζω σας οτι κατι θεωρείτε αστείο μια φορά που θα το πεις κ κατι που σας ξαναπα για τον σεβασμο.
Μην το πάραχε..

Δαμεσα κάποιοι ασχολούνται με την τρίχα κ δεν μπορουν να καταλαβουν το αστειο που το σοβαρό.
Εχουν την ειρωνεία σαν πρωτη κουβεντα.
Μιλω για ολους μας.
Φτανει τουτο το παναηυρι.
Αλλιως πιάστε ενα καθρέφτη κ μιλατε του....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Χρησανθε τουτα που εγραψες ειναι σωστα τωρα εγω καταλαβω ποτε ο αλλος κανει πλακα και ποτε κοροιδευει.Εχει μερικους με στυλ αστιου προσπαθουν να κοροιδεψουν για να σου δειξουν με αυτο τροπο οτι ειναι καλυτεροι κυνηγοι και σκοπευτες απο εσενα.Αυτους τους καταλαβεις οταν τους αστειεψεις και εσυ.Τωρα ο φιλος ο Σολωνας και ο Σπυρος για εμενα δεν ειναι τετοιοι τυποι.Εκανες καλα ομως που εγραψες αυτο το θεμα.Ατε τωρα ενα σασω τα πραματα μου και θα παω για ορτυκι και θα σου βαλω βιντεο τις φερμες και apport.Φιλε Σολωνα θα πηγενα κυνηγι φραγκοληνας αλλα δυστυχος εχει κυνηγι λαγου. :lol:
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

dimitris savva έγραψε:Χρησανθε τουτα που εγραψες ειναι σωστα τωρα εγω καταλαβω ποτε ο αλλος κανει πλακα και ποτε κοροιδευει.Εχει μερικους με στυλ αστιου προσπαθουν να κοροιδεψουν για να σου δειξουν με αυτο τροπο οτι ειναι καλυτεροι κυνηγοι και σκοπευτες απο εσενα.Αυτους τους καταλαβεις οταν τους αστειεψεις και εσυ.Τωρα ο φιλος ο Σολωνας και ο Σπυρος για εμενα δεν ειναι τετοιοι τυποι.Εκανες καλα ομως που εγραψες αυτο το θεμα.Ατε τωρα ενα σασω τα πραματα μου και θα παω για ορτυκι και θα σου βαλω βιντεο τις φερμες και apport.Φιλε Σολωνα θα πηγενα κυνηγι φραγκοληνας αλλα δυστυχος εχει κυνηγι λαγου. :lol:
Πρόσεχε από τις βροχές!! Έρχεται καταιγίδα!! (λέμε κανένα αστείο να περάσει η ώρα)
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Επειδή τις περισσότερες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται, για τον λόγο ότι δεν μπορεις να δεις τον άλλο και να καταλάβεις το στυλ με το οποίο σου μιλά, γι αυτό καλύτερα θα είναι να κοιτάζουμε τα γραφόμενα του τα οποία έχει ποστάρει κατα καιρούς για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το τι άνθρωπος εστί, γιατί μπορεί να έχεις όλα τα δίκαια του κόσμου με το μέρος σου αλλά να τα χάσεις από μια πρόταση που θα υποθεί λάθος.
Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα τα οποία είναι μούττη του θκιόσμι, που πιάννονται δηλαδή με το παραμικρό.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Χαλαρά παίδες, μην τρελαίνεστε, μπορεί να είμαστε διαφορετικοί σαν άνθρωποι αλλά εδω μέσα εχουμε 1 κοινό. Την λατρεία μας για το κυνήγι.

PEACE, HUNT AND LOVE
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

SilverPigeonS έγραψε:
dimitris savva έγραψε:Χρησανθε τουτα που εγραψες ειναι σωστα τωρα εγω καταλαβω ποτε ο αλλος κανει πλακα και ποτε κοροιδευει.Εχει μερικους με στυλ αστιου προσπαθουν να κοροιδεψουν για να σου δειξουν με αυτο τροπο οτι ειναι καλυτεροι κυνηγοι και σκοπευτες απο εσενα.Αυτους τους καταλαβεις οταν τους αστειεψεις και εσυ.Τωρα ο φιλος ο Σολωνας και ο Σπυρος για εμενα δεν ειναι τετοιοι τυποι.Εκανες καλα ομως που εγραψες αυτο το θεμα.Ατε τωρα ενα σασω τα πραματα μου και θα παω για ορτυκι και θα σου βαλω βιντεο τις φερμες και apport.Φιλε Σολωνα θα πηγενα κυνηγι φραγκοληνας αλλα δυστυχος εχει κυνηγι λαγου. :lol:
Πρόσεχε από τις βροχές!! Έρχεται καταιγίδα!! (λέμε κανένα αστείο να περάσει η ώρα)
Οσο και προλαβα και επαιξα ενα μετα που λιγο νερα καταρακτοδεις.Εγινεικαμε πουλουθκια :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Εσχόλασα και εγώ η ώρα 4, ήρτα σπίτι και ετοιμάστηκα να παω κανένα γυρό, επρολάβαν με όμως οι βροχές. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και ας μην ξαναπάω (στα ορτύκια :) )
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Απολογουμε στον Σπυρο δημόσια αν τον εθιξα.
Παρασυρθηκα απο τα εικονιδια που εβαλε νομθζοντας οτι σοβαρομιλουσε.
Κ επειδη εχω αστειεψα πρωτος τον Δημητρη κ ακολουθησαν κ αλλοι φιλοι δεν θα μου αρεσε κ δεν θα ηθελα για μενα , αρα ουτε κ γθαυτον να κοροιδευω η να ειρωνευομαι καποιον που δενμου εδωσε ποτε αφορμη να το κανω οπως τον Δημητρη.
Αλλα εγινε συχνο φαινόμενο να ειρωνευομαστε δαμεσα ο ενας τον αλλο λες κ εχουμε κατι να χωρισουμε κ ειναι κατι που απεχθάνομαι.
Δεν μιλω για τον γιατρο για να προλαβω κάποιους γιατι το χιουρορ του ειναι παντα χιουρορ απλα καυστικο κ επικαιρο.
Ο Σπυρος ειναι απο τα μελη που δειχνουν αρχες κ σεβασμο σε ολους.
Ισως γιαυτο κ να το πηρα στραβα.
Απολογουμε στον Σπυρο ξανα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΝΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Φίλε Laurona την εικόνα εγώ την έβαλα, ο Σπύρος απλά έκανε quote την συζήτηση.
Και έτσι για να σας δώσω ένα tip, εγώ ποτέ δεν ειρωνεύομαι άτομα και ειδικότερα αν δεν τα γνωρίζω προσωπικά. Κάτι που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν το κάνω.
Συγγνώμη αν θίκτηκε κάποιος αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός, αλλά αντιθέτως, ο σκοπός ήταν η διασκέδαση της συζήτησης
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Laurona έγραψε:Απολογουμε στον Σπυρο δημόσια αν τον εθιξα.
Παρασυρθηκα απο τα εικονιδια που εβαλε νομθζοντας οτι σοβαρομιλουσε.
Κ επειδη εχω αστειεψα πρωτος τον Δημητρη κ ακολουθησαν κ αλλοι φιλοι δεν θα μου αρεσε κ δεν θα ηθελα για μενα , αρα ουτε κ γθαυτον να κοροιδευω η να ειρωνευομαι καποιον που δενμου εδωσε ποτε αφορμη να το κανω οπως τον Δημητρη.
Αλλα εγινε συχνο φαινόμενο να ειρωνευομαστε δαμεσα ο ενας τον αλλο λες κ εχουμε κατι να χωρισουμε κ ειναι κατι που απεχθάνομαι.
Δεν μιλω για τον γιατρο για να προλαβω κάποιους γιατι το χιουρορ του ειναι παντα χιουρορ απλα καυστικο κ επικαιρο.
Ο Σπυρος ειναι απο τα μελη που δειχνουν αρχες κ σεβασμο σε ολους.
Ισως γιαυτο κ να το πηρα στραβα.
Απολογουμε στον Σπυρο ξανα.
Δεν χρειάζεται να απολογηθείς, δεν παρεξήγησα τίποτα ούτε με έθιξες. Όπως είπαν και άλλοι, από το κομπιούτερ είναι δύσκολο να δεις το τι θέλει να γράψει ο άλλος. Να σαι καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”