europa 30gr vs europa 32gr
-
- Full Member
europa 30gr vs europa 32gr
Ποιο πιστευεται οτι ειναι ποιο δυνατο στο ενδημικο? Παραγοντες:καιρικες συνθηκες,αποδοση...
BROWNING THE BEST THERE IS
- giorgos80
Re: europa 30gr vs europa 32gr
ρε φιλε εμπηκες σε ασχημο τρυπακι.συνεχεια ρωτας για χαρτουτσιες.οτι και να σου πουμε δεν θα βγαλεις ακρη αυτο που πρεπει να καμεις ειναι να δειξεις εμπιστοσυνη σε καποια φυσιγγια εστω και αν εχεις αποτυχιες μαζι τους τις πρωτες εξορμησεις.εγω σου προτεινω αυτα τα 2 που εγραψες και τη λιλα.στα πρωτα κυνηγετικα μου βηματα με οπλο εκαλληκωννα λαους και περτιτζια συνεχεια (ηλικια 17).τωρα με τα ιδια φυσιγγια τα αποτελεσματα ειναι υπερ μου.ο λογος ςιναι η πειρα φιλε μου.(τα καλλητζια ειναι μεσα στο προγραμμα).προσπαθησε να παεις σκοπευτηριο να βελτιωσεις λιγο τη σκοπευση σου.
το φυσιγγι απο μονο του δεν ειναι πανακεια
το φυσιγγι απο μονο του δεν ειναι πανακεια
- Laurona
Τουτα που σου πεν ο Γιώργος ενσαν το ευαγγελιο για καποιο που τωρα ξεκινά.
Ελεξε το οπλο σου στα μετρα σου.
Παενε σκοπευτηριο παρε αυτοπεποιθηση κ μην κοιτας τι εχεις μεσα.
Μονο το στοχο να βλεπεις.
Ελεξε το οπλο σου στα μετρα σου.
Παενε σκοπευτηριο παρε αυτοπεποιθηση κ μην κοιτας τι εχεις μεσα.
Μονο το στοχο να βλεπεις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Γιατρός
- Full Member
Ότι σου είπε ο Γιώργος
Μην το κρούσεις και εσύ με τα φυσίγγια και τα όπλα και να μετράς σκάγια
Όλα έχουν την ροή τους και την φυσική εξέλιξη
Αν είσαι αστέρι από την πρώτη ημέρα όλα θα ήταν ανιαρά
Να περνάς καλά και μακάρι να έχεις πολλά καλίτζια τζαι να χάνεις πολλά που σημαίνει ότι έχει πολλή θήραμα
Δάμέ κάθεται κόσμος τζαι περιμένει ένα πουλλί να περάσει τζαι άμαν το χάσει γράφει βιβλίο τζαι άμαν το πιάσει εγκυκλοπαίδεια
Να περνάς καλά και μακάρι να έχεις πολλά καλίτζια τζαι να χάνεις πολλά που σημαίνει ότι έχει πολλή θήραμα
Δάμέ κάθεται κόσμος τζαι περιμένει ένα πουλλί να περάσει τζαι άμαν το χάσει γράφει βιβλίο τζαι άμαν το πιάσει εγκυκλοπαίδεια

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
Γιατρός έγραψε:Ότι σου είπε ο Γιώργος
Καλημέρα σας,
Γιατρέ έγραψες πάλι!
Είσαι κέντρο πάστο πουλλί!
Πρέπει να είσαι σε περίοδο... νηστείας ή αποτοξίνωσης!
- Pathfinder
Re: Re: europa 30gr vs europa 32gr
+1000 ιδιαιτερα η τελευταια παραγραφος ειναι το κατι αλλο...εγραψες!Γιατρός έγραψε:Ότι σου είπε ο Γιώργος
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- virtualgreek
- Moderator
Προσωπικά έχοντας μελετήσει πάρα πολύ αυτά τα δύο φυσίγγια, μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση και να προσφέρω την άποψη μου.
Μεταξύ των δύο αυτών φυσιγγίων έχω εντοπίσει δύο σημαντικές διαφορές.
1. Η μία έχει 2 γραμμάρια περισσότερα σκάγια από την άλλη.
2. Η μία είναι κόκκινη και η άλλη είναι μπεζ.
Το ότι η μία είναι κόκκινη και η άλλη μπεζ με ενοχλεί. Θα προτιμούσα και οι δύο να είχαν το ίδιο χρώμα και να έγραφαν πάνω μόνο το νούμερα σκαγιών χωρίς τα γραμμάρια πάνω.
Θα με βοηθούσε πάρα πολύ κάτι τέτοιο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσε και άλλους συναδέλφους.
Σ.
Το ότι η μία είναι κόκκινη και η άλλη μπεζ με ενοχλεί. Θα προτιμούσα και οι δύο να είχαν το ίδιο χρώμα και να έγραφαν πάνω μόνο το νούμερα σκαγιών χωρίς τα γραμμάρια πάνω.
Θα με βοηθούσε πάρα πολύ κάτι τέτοιο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσε και άλλους συναδέλφους.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
virtualgreek έγραψε:Προσωπικά έχοντας μελετήσει πάρα πολύ αυτά τα δύο φυσίγγια, μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση και να προσφέρω την άποψη μου.
Σ.
Απλά άψογος!!
- SilverPigeonS
Φίλε browning 2. Όλα όσα έχουν πει οι προλαλήσαντες είναι ορθά. Σε παρακολουθούμε όλοι να έχει άγχος με τα φυσίγγια. Δεν πρέπει! Όπως φαίνεται είσαι νέος κυνηγός. Εμείς εδώ θέλουμε να σε βοηθήσουμε αλλά και εσύ πρέπει να κάνεις κάποια ερωτήματα στον εαυτό σου για να βρεις τις λύσεις τους. Όταν άρχισα το κυνήγι μαζί με τον πατέρα μου χρησιμοποιούσα τα ίδια φυσίγγια. Αυτός είχε επιτυχίες εγώ τίποτα. Ήξερα όμως τι έφταιγε, η σκόπευση μου την οποία με τα χρόνια την διόρθωσα και ακόμη την διορθώνω και ακόμη χάνω θηράματα όπως όλοι μας! Μην νομίζεις πως δεν υπάρχει κυνηγός που να μην χάνει θηράματα. Στην Κύπρο δεν ευθύνονται οι δεινοί σκοπευτές για την μείωση των θηραμάτων.
Φαντάστηκες να κάναμε το ίδιο με τα όπλα; Δηλαδή αν είχαμε αποτυχίες στην αρχή να αλλάζαμε και όπλο; To ίδιο ισχύει και με τα φυσίγγια. Όταν είσαι νεαρός κυνηγός θα έχεις αποτυχίες και μέσα από αυτές και μόνο θα μάθεις. Η εμπειρία ωριμάζει ένα κυνηγό.
Πριν να πας σε αμέτρητες δοκιμές φυσιγγίων θα ήταν καλό να μας πεις εδώ τις εμπειρίες σου.
Πόσα χρόνια κυνηγάς;
Παρακολούθησες τι γίνεται όταν πυροβολείς ένα θήραμα και δεν το παίρνεις;
Το όπλο σου είναι στα μέτρα σου;
Δώσε λεπτομέρειες και θα βρεις λύσεις!
Για να σε βοηθήσουμε όμως πρέπει και εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Το κυνήγι δεν είναι αγώνας για περισυλλογή τροπαίων (εκτός Γιατρού
). Πας με την παρέα σου να περάσεις όμορφα, να χαρείς την φύση, τους σκύλους να δεις θήραμα και ας μην το βάλεις στην τσάντα. Δεν πας με άγχος.
Να ξυπνήσεις νωρίς, να ετοιμαστείς, να βγεις στο βουνό με το πορτοκαλί σου, να κάνεις το σταυρό σου και να χαρείς την εξόρμηση σου.
Άνοιξε τα τσοκ του όπλου σου, αν τύχει κανένα κοντινό θήραμα να το καρποθείς, πάρε δυο είδη φυσιγγίων (μην ρωτήσεις ποια), να τηρείς τα μέτρα ασφαλείας και έχει ο Θεός να λες.
Το Κυνήγι είναι μια ευχαρίστηση που όλοι έχουμε, μην του προσθέτεις άγχος με τα φυσίγγια, Δεν του Αξίζει!!
Φαντάστηκες να κάναμε το ίδιο με τα όπλα; Δηλαδή αν είχαμε αποτυχίες στην αρχή να αλλάζαμε και όπλο; To ίδιο ισχύει και με τα φυσίγγια. Όταν είσαι νεαρός κυνηγός θα έχεις αποτυχίες και μέσα από αυτές και μόνο θα μάθεις. Η εμπειρία ωριμάζει ένα κυνηγό.
Πριν να πας σε αμέτρητες δοκιμές φυσιγγίων θα ήταν καλό να μας πεις εδώ τις εμπειρίες σου.
Πόσα χρόνια κυνηγάς;
Παρακολούθησες τι γίνεται όταν πυροβολείς ένα θήραμα και δεν το παίρνεις;
Το όπλο σου είναι στα μέτρα σου;
Δώσε λεπτομέρειες και θα βρεις λύσεις!
Για να σε βοηθήσουμε όμως πρέπει και εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Το κυνήγι δεν είναι αγώνας για περισυλλογή τροπαίων (εκτός Γιατρού

Να ξυπνήσεις νωρίς, να ετοιμαστείς, να βγεις στο βουνό με το πορτοκαλί σου, να κάνεις το σταυρό σου και να χαρείς την εξόρμηση σου.
Άνοιξε τα τσοκ του όπλου σου, αν τύχει κανένα κοντινό θήραμα να το καρποθείς, πάρε δυο είδη φυσιγγίων (μην ρωτήσεις ποια), να τηρείς τα μέτρα ασφαλείας και έχει ο Θεός να λες.
Το Κυνήγι είναι μια ευχαρίστηση που όλοι έχουμε, μην του προσθέτεις άγχος με τα φυσίγγια, Δεν του Αξίζει!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
Ρε παιδια εχεις καποιο απο τα 2 που κανει σε κρυο και θερμο καιρο? Επειση σιγουρα ξερω οτι το κοκκινο κανει για θερμο καιρο ενω για το αλλο δεν ξερω;)
BROWNING THE BEST THERE IS