Σπύρο είσαι κορυφή!! Νίκο όπως σου τα ζωγράφισε ο Σπύρος.

Όποιος τα χάσει το τηλέφωνο μου το έχετε! Όσοι δεν το έχουν στείλετε μου π.μ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.....ΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....ΤΙ ΛΕΣ?Nikos έγραψε:'Οπα ρε κοπέλια , όπα και έχασα επεισόδια...
Για 3 του μηνα είμαι μέσαΕννα θέλω οδηγίες όμως, που τον καιρό που έχει να παω Λευκωσία εννα χαθώ,αν βολευετε κανένας παμε μαζί , μάλλον θα ξεκινήσω απο Λεμεσό ...
Και για τις 11 ή 12 Άνθιμε!Μην έχεις έννοια και εν όλα κανονισμένα, εννα δυκολευτώ λίγο αλλά εννα τα κανονίσω
35 ΜΕΡΟΥΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ...ΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΚΑ ΜΟΥ!!!
ΠΟΣΕΣ ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ??????
Αν δω έτσι κοπαδί να περνά που πάνω μου, μπορει να κατουρήσω πάνω μου που την χαρά μουSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:![]()
ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗDimitris έγραψε:Αν δω έτσι κοπαδί να περνά που πάνω μου, μπορει να κατουρήσω πάνω μου που την χαρά μουSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:![]()
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗDimitris έγραψε:Αν δω έτσι κοπαδί να περνά που πάνω μου, μπορει να κατουρήσω πάνω μου που την χαρά μουSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:![]()