Videos αποκλειστικά από μελή
-
- Full Member
Re: Re: Videos αποκλειστικά από μελή
το ejector του οπλου μ δεν πετασσει την ''δεξια'' την κατω καννη την πρωτη χαρτουτσια δηλαδη
ξερει κανενας που οφειλεται αυτο?
δεν το καθαριζω συχνα αλλα το καθαρισα κ την επομενη που πηγα συνεχισε το προβλημα
ευχαριστω εκ των προτερων
δεν το καθαριζω συχνα αλλα το καθαρισα κ την επομενη που πηγα συνεχισε το προβλημα
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
Re: Re: Re: Videos αποκλειστικά από μελή
εν για αυτο που εν γεριμο το οπλο μPathfinder έγραψε:Αν φαει νερα η υγρασια και δεν το καθαρισεις η αφησεις εξω σε στεγνο δωματιο να στεγνωσει απο την υγρασια τοτε θα σου οξυδωθει μεσα στην θηκη τουARRWSTOSFASSAS έγραψε:γιατι γινεται ζημια στο οπλο οταν ειναι μεστη θηκη του?επειδη εξανακουσα το κ απο αλλο αλλα δεν ηξερε να μ πειdimitris savva έγραψε:Εσυ πιστεύεις οτι με το να φυσισεις μεσα στη κανη θα βλαψεις τη καννη του οπλου; Τα φυσιγγια που βάζεις μεσα τα πιανεις με τα γαντια για να μην παει η υγρασια μέσα , αν εισαι σκοπευτης και εισαι σε αγωνα θα σταματησεις τον αγωνα γιατι θα παθει ζημια η καννη οταν βρεχει;Απλος αν το εχεις και εισαι μερακλης θα ερθεις σπιτι και οση κουραση και να εχεις το οπλο θα το καθαρισεις και θα το βαλεις στον οπλοβαστο. Ετσι το διατηρας μια ζωη καινούριο. Ζημια γινετε στα οπλα που κανουν καμουφλαζ με τελλα και οταν το φυλας το οπλο στη θήκη. Εκεί γίνετε ζημια.Ειναι θεμα του καθενός

- MARIOSE
Φίλε μόνο ένας οπλουργός θα το δει και θα σου πει με σιγουριά ποιό είναι το πρόβλημα και πως θα λυθείARRWSTOSFASSAS έγραψε:το ejector του οπλου μ δεν πετασσει την ''δεξια'' την κατω καννη την πρωτη χαρτουτσια δηλαδη

-
- Full Member
δυστυχως φιλε στην παφο δεν εχουμε οπλουργο......MARIOSE έγραψε:Φίλε μόνο ένας οπλουργός θα το δει και θα σου πει με σιγουριά ποιό είναι το πρόβλημα και πως θα λυθείARRWSTOSFASSAS έγραψε:το ejector του οπλου μ δεν πετασσει την ''δεξια'' την κατω καννη την πρωτη χαρτουτσια δηλαδη
-
- Full Member
Re: Videos αποκλειστικά από μελή
φιλε μου παενε στο χαρη στο Γουδι και θα με θυμηθεις
- Pathfinder
Re: Re: Re: Videos αποκλειστικά από μελή
Εχεις π.μARRWSTOSFASSAS έγραψε:δυστυχως φιλε στην παφο δεν εχουμε οπλουργο......MARIOSE έγραψε:Φίλε μόνο ένας οπλουργός θα το δει και θα σου πει με σιγουριά ποιό είναι το πρόβλημα και πως θα λυθείARRWSTOSFASSAS έγραψε:το ejector του οπλου μ δεν πετασσει την ''δεξια'' την κατω καννη την πρωτη χαρτουτσια δηλαδη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ελατε να επανελθουμε στο θεμα μαςΠανικος Setter έγραψε:Παιδια εγα......με το θεμα

https://www.youtube.com/watch?v=DE8w74i ... e=youtu.be
- SilverPigeonS
Παράπονο δεν έχεις! Έλειπες, αλλά τα ορτύκια σε περίμεναν! !dimitris savva έγραψε:ελατε να επανελθουμε στο θεμα μαςΠανικος Setter έγραψε:Παιδια εγα......με το θεμα![]()
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
μεινε στην αναμονη ανεβαζω αλλοSilverPigeonS έγραψε:Παράπονο δεν έχεις! Έλειπες, αλλά τα ορτύκια σε περίμεναν! !dimitris savva έγραψε:ελατε να επανελθουμε στο θεμα μαςΠανικος Setter έγραψε:Παιδια εγα......με το θεμα![]()