Δημοπρασία Όπλων
- vas.vas
- Full Member
Δημοπρασία Όπλων
Την Πέμπτη η ώρα 10.00 θα γίνει δημοπρασία όπλων στην Λευκωσία ( οδός Γερασίμου Μαρκορά )
Δια τον σκοπό αυτό έχει κυκλοφορήσει κατάλογος απο το γραφείο του επίσημου παραλήπτη της
Δημοκτρατίας . Αν ξέρει κανένας κάτι και αν έχει τον κατάλογο ας τον δημοσιεύσει .......
Μπορεί να παιζει τιποτα καλό
Δια τον σκοπό αυτό έχει κυκλοφορήσει κατάλογος απο το γραφείο του επίσημου παραλήπτη της
Δημοκτρατίας . Αν ξέρει κανένας κάτι και αν έχει τον κατάλογο ας τον δημοσιεύσει .......
- kyriakos304
Re: Δημοπρασία Όπλων
Έχει κανένας κανένα νέο για τη δημοπρασία; Που μπορούμε να βρούμε τον κατάλογο;vas.vas έγραψε:Την Πέμπτη η ώρα 10.00 θα γίνει δημοπρασία όπλων στην Λευκωσία ( οδός Γερασίμου Μαρκορά )
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
158 όπλα κοπέλια όποιος προλάβει! και νομίζω εν τετάρτη όχι πέμπτη .. τυχεροί αυτοί που θα μπορούν να το σκάσουν από την δουλειά... 

- HarrisAce
- Full Member
δεν νομίζω να είναι τυχεροί αυτοί που θα βρεθούν εκεί κοπέλια. τα όπλα δυστυχώς τα ανεβάζουν πιο πάνω από την αξία τους
-
- Full Member
έχει πολλά και αξιόλογα όπλα ... browning , beretta , breda .. κτλ. τώρα αν τα υπερεκτιμούν δεν ξέρω δεν ξανά πήγα σε τέτοια δημοπρασία... 

- vas.vas
- Full Member
Ο Πλειστηριασμός είναι στις 28 Σεμπτεμβρίου η ώρα 10.00
Όντως τα όπλα που αξίζουν ( σε ένα πλειστηριασμό που πήγα παλιά )
υπερεκτιμούνται....
Στον πλειστηριασμό ΠΑΝΤΑ παει και γνωστός οπλουργός της Λευκωσίας
( Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του ) μαζί με την παρέα του και τα όπλα
που αξίζουν τα παίρνουν αυτοί ανεβάζοντας τις τιμές με τρόπο μη έντιμο
σε κάποια έτσι ώστε να πάρουν αυτά που αξίζουν....
Απο περιέργεια και μόνο εγώ θα πάω αν και ξέρω ότι δεν έχω την ελπίδα για κάποιο
απο τα καλά όπλα...
Όντως τα όπλα που αξίζουν ( σε ένα πλειστηριασμό που πήγα παλιά )
υπερεκτιμούνται....
Στον πλειστηριασμό ΠΑΝΤΑ παει και γνωστός οπλουργός της Λευκωσίας
( Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του ) μαζί με την παρέα του και τα όπλα
που αξίζουν τα παίρνουν αυτοί ανεβάζοντας τις τιμές με τρόπο μη έντιμο
σε κάποια έτσι ώστε να πάρουν αυτά που αξίζουν....
Απο περιέργεια και μόνο εγώ θα πάω αν και ξέρω ότι δεν έχω την ελπίδα για κάποιο
απο τα καλά όπλα...
- vas.vas
- Full Member
Φίλε mastorasrulez αν έχεις τον κατάλογο ρίξε τον στο λαό.....
- chrysanthos
- Full Member
Κοπελια καμετε αν ειναι δυνατον μια δημοσιοποιηση το καταλογο ή καμια σελιδαν αν υπαρχει στο ιντερνετ για να δουμε τι παιζει...

-
- Full Member
Τον κατάλογο τον έχω αλλά είναι αρκετές κόλλες πράμα δύσκολο να τις σκαναρω και να τις ανεβάσω αν είσαι τίποτε από Λευκωσία - Λακαταμεια μεριές πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε να στο δώσω έχω και το τηλέφωνο του υπεύθυνου εκεί . μόλις πάω σπίτι να σας το ανεβάσω

- chrysanthos
- Full Member
Διστυχος φιλε απουσιαζω στο εξωτερικον, δεν πειραζει. Πες μου μονο που ειναι δημοσιευμενος ο καταλογος, το επισημον ονομα της εφημεριδας.mastorasrulez έγραψε:Τον κατάλογο τον έχω αλλά είναι αρκετές κόλλες πράμα δύσκολο να τις σκαναρω και να τις ανεβάσω αν είσαι τίποτε από Λευκωσία - Λακαταμεια μεριές πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε να στο δώσω έχω και το τηλέφωνο του υπεύθυνου εκεί . μόλις πάω σπίτι να σας το ανεβάσω![]()