ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
-
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Φιλε SilverPigeon,ισως αν αμζευουν σκουπιδια 2 φορες τη ευδομαδα και να υπαρχει αυτο το προβλημα...στην Κυπρο,περα οτι δεν βρσκεις καλαθους και αν βρεις εχει 1 μηνα να τα σκουπιδια, ο κυπραιος θα ειναι διπλα του και θα το ριξει κατω,εδω τουλαχιστο τα εβαλαν διπλα στη σακουλα...
Ηθικο διδαγμα της φωτογραφιας: Οι Ελληνες φοιτητες πια,πινουν περρισοτερους ιταλικους καφεδες παρα φραπε(τουλαχιστο στην Αθηνα)
Ηθικο διδαγμα της φωτογραφιας: Οι Ελληνες φοιτητες πια,πινουν περρισοτερους ιταλικους καφεδες παρα φραπε(τουλαχιστο στην Αθηνα)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Priest+++
- Full Member
Γιατρε πρόσθεσε και αυτόΓιατρός έγραψε:Σήμερα στις ειδήσεις των 8:30
- κυνηγός κοροιδεύει τον συνκυνηγό του πίσω από την πλάτη του
- κυνηγός μαζεύει τα σκουπίδια του πριν να φύγει από το πόστο
-κυνηγός αγοράζει 5 κάσιες χαρτούτσιες για να πυροβολεί πουλλούθκια
-κυνηγός παγιδεύεται με τον σκύλλο φέρμας του σε κλούβα περδικιών, περδίκι του κλείδωσε μέσα
- κυνηγετική διάνοια ανακαλύπτει όπλο ειδικό για ένα μόνο θήραμα
- θεάθηκε σε περιοχή με ονομασία Λατούρος ο κυπριακός spiderman
- κυνηγός αυτοθαυμάζεται και από το κόρτωμα πέφτει πίσω
Μείνετε μαζί μας
-σιηλλαρης ξετρυπωνει 7 λαγούς σε εκπαιδευτικό. Λογο περιορισμένου ομως χωρού, πρεπει κάποιοι απο τους σκύλους να πωληθούν!
Istriano® reloaded
-
- Full Member
σημερα στο ράλλι. περνά το τελευταιο αυτοκινητο και ο κόσμος ξεκινα να φεφκει. ενας εποπτης παρακαλά τον κόσμο να πάρει μαζί του τα σκουπιδια του, και πετάσσετε ενας αρχίβλακας να πέξει τον έξυπνο (που παρεπιτόντως ήταν μέλος γνωστής ομάδας που εβουρούσε στο ράλλι, μιας και ήταν όλη η παρέα εκεί με τες φανελλούες τους) τζιαι φωνάζει ΌΙ, γιατι να τα μαζέψουν?? οι διοργανωτές να τα μαζέψουν λαλεί, τζιαι ξεκινά ο "διάλογος"...
ζήτω που καίκαμε λαλώ!!
να πηέννω στο σπιτι του και να πετάσσω τα σκουπίδκια μου έξω που το καντζιέλλι του και αν μου πει τίποτε να του πω οτι εννα ερτει ο δήμος να τα μαζέψει
ζήτω που καίκαμε λαλώ!!
να πηέννω στο σπιτι του και να πετάσσω τα σκουπίδκια μου έξω που το καντζιέλλι του και αν μου πει τίποτε να του πω οτι εννα ερτει ο δήμος να τα μαζέψει
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- SilverPigeonS
Φίλε mikre, τα σκουπίδια εκεί βρίσκονται γιατί απλά δεν υπάρχουν καθαρίστριες να τα μαζέψουν λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων. Οι φοιτητές θα μπορούσαν όμως τουλάχιστον το καφέ τους να τον πετάνε έξω σε μεγάλους καλάθους.mikros έγραψε:Φιλε SilverPigeon,ισως αν αμζευουν σκουπιδια 2 φορες τη ευδομαδα και να υπαρχει αυτο το προβλημα...στην Κυπρο,περα οτι δεν βρσκεις καλαθους και αν βρεις εχει 1 μηνα να τα σκουπιδια, ο κυπραιος θα ειναι διπλα του και θα το ριξει κατω,εδω τουλαχιστο τα εβαλαν διπλα στη σακουλα...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Captain theodoros
SilverPigeonS έγραψε:Στην Κύπρο και Ελλάδα τα ίδια πράγματα! Έζησα και στην Αγγλία όμως αλλά τέτοια φαινόμενα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν έχω δει.
Τους κυνηγοτόπους μας αλλά και όχι μόνο τους καταντήσαμε σκουπιδότοπους. Πόσο δύσκολο είναι να βάλεις στην τσέπη την μπάλα από το αλουμινόχαρτο του σάντουιτς και την πλαστική σακούλα;
Καταστρέφουμε καθημερινά την φύση αλλά η πραγματικότητα είναι η αυτοκαταστροφή μας.
παντου τα ιδια και στην Γαλλια εκει να δεις .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Captain theodoros
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- marios10
- Full Member
Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολόυς..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
- kyriakos304