Priest+++ έγραψε:Γιατρε αληθεύει οτι έκανες βασιλική βολή σε λαγό;
Φίλε δεν λέω πολλά πράματα διότι εννά βουρά ο κόσμος να πιάννει όπλα σαν αυτό που κυνηγώ και χαρτούτσιες σαν αυτές που κυνηγώ κτλ κτλ κτλ
Απλά να σου πω σε περιοχή με μάντρα χειμώνα ενώ κυνηγούσα και στάθηκα για 2 λεπτά με τις σκύλλες μου σε μια χαράδρα κάτω βαθειά για μια ανάσα πήρα 2 λαγούς με βασιλικές βολές ενώ πηδούσαν από πάνω μας. Κυνηγούσα με 2 26" τότε και τα είχα σε θήκες δερμάτινες στο πλάι...
αστεια αστεια ειναι πολλοι που εχουν κανει ετσι βολη.μετα απο πηδημα του λαγου απο δομη σου δινεται η ευκαιρια για τετοια βολη.ειχα κι εγω την ευκαιρια μου αλλα εκαλλικωσα τον.ακομα θυμουμαι τον εχει 17 χρονια
Priest+++ έγραψε:Γιώργο μου άλλο το καλλικωμα και άλλο το double του Γιατρού μας!!!
ιντα chance ειχε να καλλικωσει ο γιατρος?
τα καλλικωματα ειναι για εμας τους θνητους.αν ειχαμε ολοι το σημαδι του γιατρου η Κυπρος αυτη τη στιγμη δεν θα ηταν κυνηγετικος παραδεισος
αστεια αστεια ειναι πολλοι που εχουν κανει ετσι βολη.μετα απο πηδημα του λαγου απο δομη σου δινεται η ευκαιρια για τετοια βολη.ειχα κι εγω την ευκαιρια μου αλλα εκαλλικωσα τον.ακομα θυμουμαι τον εχει 17 χρονια
Φίλε δεν λέω πολλά πράματα διότι εννά βουρά ο κόσμος να πιάννει όπλα σαν αυτό που κυνηγώ και χαρτούτσιες σαν αυτές που κυνηγώ κτλ κτλ κτλ
Απλά να σου πω σε περιοχή με μάντρα χειμώνα ενώ κυνηγούσα και στάθηκα για 2 λεπτά με τις σκύλλες μου σε μια χαράδρα κάτω βαθειά για μια ανάσα πήρα 2 λαγούς με βασιλικές βολές ενώ πηδούσαν από πάνω μας. Κυνηγούσα με 2 26" τότε και τα είχα σε θήκες δερμάτινες στο πλάι...
We're not worthy...
We're not worthy...
were-not-worthy.gif
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Ζητούνται άνεργοι και μη απατεώνες για κτίσιμο φυλακής για VIP άτομα
Θα υπάρχει και πτέρυγα με ιατρό για αδιαθεσίες και αρρυθμίες για να μην χρειάζονται να μεταφέρονται αλλού
Μα γίνεται έτσι πράμα γιατρέ μου? Οι VIP δε μπαίνουν μέσα...
Μπαίνουν μόνο οι μικροαπατεώνες και αν τύχει να βγουν οι πισινοί αυλοί τους εν διευρυμένοι...