Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"

Δημοσίευση από Panmoy »

.........
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Μήπως η λα`ι`κιστή έκφραση "το βκιολι του αράπη" ταιριάζει εδώ;;;;;
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"

Δημοσίευση από marios10 »

Υπερωχο οπλο καλωριζηκο σε εκεινο που θα το αγορασει..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

γιατι να το πουλησει? εχω κ γω το 425 30'' κ ειναι θεικο
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Καλημέρα παίδες,

Το όπλο αυτό είναι κοντά στο τέλειο για φασσοκυνήγι. Παντελή πες του παρέα σου να το ξανασκεφτεί. Δύσκολα θα βρεί αλλού την ποιότητα και την απόδοση αυτού του όπλου.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι καιρός να σταματήσουν κάποιοι να κατηγορούν το αυλό 18.8 ή να αφήνουν υπονοούμενα γιατί είναι κρίμα να παρασύρονται οι νεαροί κυνηγοί μέλη του φόρουμ.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:.........
ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ Η ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ!

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ 30ΑΡΙ ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...Π.Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!

ΦΙΛΙΚΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ Η ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ!

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ 30ΑΡΙ ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...Π.Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!

ΦΙΛΙΚΑ
σωστος ο σολωνας.προσωπικα ενα σημαδι σε σχημα σκαγιου σε συνδυασμο με ενα πιο μικρο στην μεση της ριγας ειναι το πιο αποδοτικο.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

ΦΙΛΙΚΑ

Σωστότατος!!!
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Καλορίζικο το όπλο σε όποιον το αγοράσει ‼ Θα διαφωνήσω όμως με τους προλαλήσαντες, ξέρω ότι αρκετοί αυτό πιστεύετε για τα μακριά στόχαστρα αλλά ….

Έχουν γνώση οι φύλακες ‼
Οι κατασκευαστές των μεγάλου μήκους στόχαστρων γνωρίζοντας ότι φέρνουν κατά 7 με 10 πόντους το στόχαστρο ποιο κοντά στο μάτι και θα φαίνονται υπερμεγέθης, μικραίνουν την διάμετρο τους. Η διάμετρος αυτών των στόχαστρων κυμαίνετε από 2,6 mm- 3.0mm, ενώ τα συνηθισμένα βιδωτά φωσφορούχα στόχαστρα 3,6mm-4,2mm. Στο τέλος της μέρας το οπτικό ερέθισμα είναι το ίδιο. ;)

ΥΓ. Γι' αυτό και τα μεσαία στόχαστρα έχουν διάμετρο από 1,5 μέχρι 2 μιλίμετρα.

Πάντα φιλικά !!!

.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

mouzouris έγραψε:Καλορίζικο το όπλο σε όποιον το αγοράσει ‼ Θα διαφωνήσω όμως με τους προλαλήσαντες, ξέρω ότι αρκετοί αυτό πιστεύετε για τα μακριά στόχαστρα αλλά ….

Έχουν γνώση οι φύλακες ‼
Οι κατασκευαστές των μεγάλου μήκους στόχαστρων γνωρίζοντας ότι φέρνουν κατά 7 με 10 πόντους το στόχαστρο ποιο κοντά στο μάτι και θα φαίνονται υπερμεγέθης, μικραίνουν την διάμετρο τους. Η διάμετρος αυτών των στόχαστρων κυμαίνετε από 2,6 mm- 3.0mm, ενώ τα συνηθισμένα βιδωτά φωσφορούχα στόχαστρα 3,6mm-4,2mm. Στο τέλος της μέρας το οπτικό ερέθισμα είναι το ίδιο. ;)

ΥΓ. Γι' αυτό και τα μεσαία στόχαστρα έχουν διάμετρο από 1,5 μέχρι 2 μιλίμετρα.

Πάντα φιλικά !!!

.
Φίλε mouzouri με τα λίγα που γνωρίζω για το θέμα και πιο πολύαπο πιο πρακτική σκοπιά..
Συμφωνώ οτι η δίαμετρος είναι μικρότερη με αποτέλεσμα να φαίνετε το ίδιο με ένα πιο χοντρό στην άκρη της κάννης.. Δεν πάυει όμως και πάλι να μας αφαιρεί αυτούς τους 7-8 πόντους απο την σκοπευτική γραμμή νομιζω.. Συμφωνείς; Έχουμε ακόυσει πάρα πολλες φορές για τα πλεονεκτηματα της μακριάς ρίγας.. Αυτα τα πλεονεκτήματα δεν τα ´χάνουμέ ´ με αυτά τα στόχαστρα;
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”