ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- Priest+++
- Full Member
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Κάλα μου είπε ο αδερφός Ιερόθεος , οτι είδε ενα κυπραιο και εγιαλλιζε το μάτι του και έτρεχαν τα σάλια του !!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Istriano® reloaded
- SilverPigeonS
Σταθεροποίηση φέρμας!Priest+++ έγραψε:Κάλα μου είπε ο αδερφός Ιερόθεος , οτι είδε ενα κυπραιο και εγιαλλιζε το μάτι του και έτρεχαν τα σάλια του !!!!

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ε ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΙΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΗ Η ΓΕΡΙΜΗ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.....ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!dimitris savva έγραψε:SHOPING THERAPY
ΕΧΩ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΨΗΦΙΖΩ ΔΙΚΑΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Γιατρός
- Full Member
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Σήμερα στις ειδήσεις των 8:30:
Κυνηγός χωρίζει την γυναίκα του και κοιμάται με την σκύλα του. Αιτία μια φέρμα.
Κυνηγός αποφασίζει ότι το πιο δύσκολο θήραμα είναι η τρασιήλα. Χαμός στα παράλια και τα κυνηγετικά καταστήματα
Κυνηγός με χαρτούτσια ιδιογόμωσης πυροβολά τρυγώνι σε γειτονική χώρα. Ανοίγουν τα σύνορα με 76 γρ
Κυνηγός πέφτει από καρεκλούα μετά από 12 ώρες διαλογισμό και σχίζει το μέτωπο του στην ασημόκολλα του σάντουιτς
Κυνηγός χωρίζει την γυναίκα του και κοιμάται με την σκύλα του. Αιτία μια φέρμα.
Κυνηγός αποφασίζει ότι το πιο δύσκολο θήραμα είναι η τρασιήλα. Χαμός στα παράλια και τα κυνηγετικά καταστήματα
Κυνηγός με χαρτούτσια ιδιογόμωσης πυροβολά τρυγώνι σε γειτονική χώρα. Ανοίγουν τα σύνορα με 76 γρ
Κυνηγός πέφτει από καρεκλούα μετά από 12 ώρες διαλογισμό και σχίζει το μέτωπο του στην ασημόκολλα του σάντουιτς
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΙΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΗ Η ΓΕΡΙΜΗ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.....ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!dimitris savva έγραψε:SHOPING THERAPY
ΕΧΩ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΨΗΦΙΖΩ ΔΙΚΑΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ

Καραμπίνα για να μην κλωτσάει και δίκαννο για καλύτερη σκόπευση...άμα δεν το πετύχεις με την μία κάννη μπορεί να το πετύχεις με την άλλη...

- kyriakos304
Αφού επιστέψαμε από τις διακοπές μας και βάλαμε τα κεφάλια μεσα...
Μόνο η νεολαία μπορεί να καταφέρει πράγματα... Άσχετο σχετικό δική σας απόφαση
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- MARIOSE
Δύσκολα τα πράγματα φίλε Κυριάκο...kyriakos304 έγραψε:Αφού επιστέψαμε από τις διακοπές μας και βάλαμε τα κεφάλια μεσα...
Όπως τα κάναμε μάλλον δεν μας σώζει τίποτα...
"Τα κεφάλια μέσα" δια παντός...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ...ΜΠΟΥ-ΡΔΕ-ΛΟΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Γιατρός
- Full Member