Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής

Απάντηση
miky55

Re: Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής

Δημοσίευση από miky55 »

φιλε canis ειναι αυτη η ιδιομορφια τις περιοχης και το δισβατο που με κανει να λατρευω να κυνηγω εκει ειμαστε 4 ατομα και τις περισσοτερσ φορες δεν πιανουμε το κοτα .εγω λεω πολλες φορες και νομιζουν οτι τους κοροιδευω ας μου φερμαρη 5 και ας πιασω μια απολαυμβανω ΦΕΡΜΕΣ.επισης και αν θελεις πιστευης τις τελευταιες 3 εξορμησεις δεν πυροβολαμε θηληκες(ο αρσενικος ζευγαρωνη με πολλες).μπορει να τις κυνηγω με παθος αλλα και τις λατρευω,οπου εχω νερο τους εχω για να πινουν λιμνουα.
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

Μπράβω σου φίλε μου, είσαι ωραίος!!!
Πραγματικά χαίρομαι. ελπίζω σιγά σιγά να αυξάνοντε οι κυνηγοί με κυνηγετική συνήδηση σαν και τη δικιά σου!!!
συγχαρητήρια φίλε, είσαι τσιάκκος!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Φιλε μου εχει 35 χρονια που κυνηγω αλλα απο το ξεκινημα μου ο παππους μου ,μου ελεγε,να παιζομαι αλλα και να αφινομαι για να εχομαι, τοτε που δεν ειχε κοτα στο θηραμα.Πρεπει να καταλαβουν και οι νεωτεροι οτι το κυνηγι ειναι αθλημα και οχι κρεατοσυλλεγμα,να πηγαινομε κυνηγι με στοχο την ψυχικη ηρεμια και οχι το αγχος να πηγαινουμε για να γυρισουμε υγιης οπως ξεκιναμε. καλυτερα να χασομε 100 λαγους παρα να τραυματισομε τους συναδελφους ή τα σκυλια μας και το κυριοτερο να σεβομαστε και να προσεχουμε τις περιουσιες του κοσμου .αυτα μου μαθαινε ο παππους μου απο μωρο που πηγαινα μαζι του και αυτα μαθαινω στα παιδια μου και στους φιλους τους που ερχοντε κυνηγι μαζι μου .Αν ολοι τηρουμε αυτα τα λιγα θα εχομε κυνηγι και θα το χαιρομαστε για παντα.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

miky55 έγραψε:Φιλε μου εχει 35 χρονια που κυνηγω αλλα απο το ξεκινημα μου ο παππους μου ,μου ελεγε,να παιζομαι αλλα και να αφινομαι για να εχομαι, τοτε που δεν ειχε κοτα στο θηραμα.Πρεπει να καταλαβουν και οι νεωτεροι οτι το κυνηγι ειναι αθλημα και οχι κρεατοσυλλεγμα,να πηγαινομε κυνηγι με στοχο την ψυχικη ηρεμια και οχι το αγχος να πηγαινουμε για να γυρισουμε υγιης οπως ξεκιναμε. καλυτερα να χασομε 100 λαγους παρα να τραυματισομε τους συναδελφους ή τα σκυλια μας και το κυριοτερο να σεβομαστε και να προσεχουμε τις περιουσιες του κοσμου .αυτα μου μαθαινε ο παππους μου απο μωρο που πηγαινα μαζι του και αυτα μαθαινω στα παιδια μου και στους φιλους τους που ερχοντε κυνηγι μαζι μου .Αν ολοι τηρουμε αυτα τα λιγα θα εχομε κυνηγι και θα το χαιρομαστε για παντα.
+1000
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

miky55 έγραψε:φιλε canis ειναι αυτη η ιδιομορφια τις περιοχης και το δισβατο που με κανει να λατρευω να κυνηγω εκει ειμαστε 4 ατομα και τις περισσοτερσ φορες δεν πιανουμε το κοτα .εγω λεω πολλες φορες και νομιζουν οτι τους κοροιδευω ας μου φερμαρη 5 και ας πιασω μια απολαυμβανω ΦΕΡΜΕΣ.επισης και αν θελεις πιστευης τις τελευταιες 3 εξορμησεις δεν πυροβολαμε θηληκες(ο αρσενικος ζευγαρωνη με πολλες).μπορει να τις κυνηγω με παθος αλλα και τις λατρευω,οπου εχω νερο τους εχω για να πινουν λιμνουα.
Φιλε τα τελευταια 2 χρόνια κι εγω 80% αρσενικες παιζω , τις θυληκες τις αφήνω να φύγουν
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

Νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς......

http://www.michigan.gov/dnr/0,4570,7-15 ... --,00.html

http://www.unbc.ca/nlui/wildlife_diseas ... formis.htm

Θα ήταν καλό να μαζεύαμε στατιστικά σχετικά με το θέμα μέσω του φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε canis...

Η πρώτη διεύθνση που έβαλες αν βλέπω κάτι άσπρα μικρά μικρά κουβαράκια????
Είναι αρρώτσια αυτο;;;;

Ευχαριστώ
Νίκος Α
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

miky55 έγραψε:Φιλε μου εχει 35 χρονια που κυνηγω αλλα απο το ξεκινημα μου ο παππους μου ,μου ελεγε,να παιζομαι αλλα και να αφινομαι για να εχομαι, τοτε που δεν ειχε κοτα στο θηραμα.Πρεπει να καταλαβουν και οι νεωτεροι οτι το κυνηγι ειναι αθλημα και οχι κρεατοσυλλεγμα,να πηγαινομε κυνηγι με στοχο την ψυχικη ηρεμια και οχι το αγχος να πηγαινουμε για να γυρισουμε υγιης οπως ξεκιναμε. καλυτερα να χασομε 100 λαγους παρα να τραυματισομε τους συναδελφους ή τα σκυλια μας και το κυριοτερο να σεβομαστε και να προσεχουμε τις περιουσιες του κοσμου .αυτα μου μαθαινε ο παππους μου απο μωρο που πηγαινα μαζι του και αυτα μαθαινω στα παιδια μου και στους φιλους τους που ερχοντε κυνηγι μαζι μου .Αν ολοι τηρουμε αυτα τα λιγα θα εχομε κυνηγι και θα το χαιρομαστε για παντα.
+1000
EPANIEL POWER
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

Nikos έγραψε:Φίλε canis...

Είναι αρρώτσια αυτο;;;;

Ευχαριστώ
Νίκος Α
είναι φουρκάλες (καντήλες) που αρκετά συηνά βρίσκουμε στα εντόσθια του λαγού και ιδιαίτερα στο συκώτι.

Όσοι κυνηγάνε λαγό σίγουρα θα είναι γνώρίζουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.
είναι μία από τις φάσεις του κύκλου της ταινίας που προσβάλει και τους σκύλλους.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι προέρχεται από την ξηρασία και έλλειψει νερού αλλά είναι λάθος.

Δυστηχώς τα τελευταία χρόνια από δικές μου παρατηρήσεις από λαγούς που καρπώνεται η παρέα έχω την εντύπωση ότι το φαινόμενο είναι αυξημένο, και το κακό είναι ότι σε προχορημένα στάδια μπορέι να σκοτώσει και το ζώο.
Το κρέας είναι ασφαλές για κατανάλωση αφού αφαιρεθούν τα εντόσθια και τα υπόλοιπα προσβεβλημένα όργανα.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

canis έγραψε:
Nikos έγραψε:Φίλε canis...

Είναι αρρώτσια αυτο;;;;

Ευχαριστώ
Νίκος Α
είναι φουρκάλες (καντήλες) που αρκετά συηνά βρίσκουμε στα εντόσθια του λαγού και ιδιαίτερα στο συκώτι.

Όσοι κυνηγάνε λαγό σίγουρα θα είναι γνώρίζουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.
είναι μία από τις φάσεις του κύκλου της ταινίας που προσβάλει και τους σκύλλους.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι προέρχεται από την ξηρασία και έλλειψει νερού αλλά είναι λάθος.

Δυστηχώς τα τελευταία χρόνια από δικές μου παρατηρήσεις από λαγούς που καρπώνεται η παρέα έχω την εντύπωση ότι το φαινόμενο είναι αυξημένο, και το κακό είναι ότι σε προχορημένα στάδια μπορέι να σκοτώσει και το ζώο.
Το κρέας είναι ασφαλές για κατανάλωση αφού αφαιρεθούν τα εντόσθια και τα υπόλοιπα προσβεβλημένα όργανα.
Καλημέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση...
Ο μοναδικός λαγός που κτυπησε ο σύντροφος φέτος, ήταν ετσι ακριβώς... ήταν γεμάτος σε όλο το σώμα ... ουτε βλαγκούθκια δεν φαγαμε :(
Αυτό που λες, ότι και καλα δημιοουργήθηκαν οι φουσκάλες από την έλλειψη νερού μου το είπαν οι περισσότεροι αλλά δεν ρισκάραμε... Τελικά φαίνεται σωστά πράξαμε και τα πετάξαμε...
Το κρέας όμως είναι σίγουρα καλό φίλε;;;

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
Νίκος Α
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”