ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- Priest+++
- Full Member
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Γιατρε μου τελικα εισαι μεγαλη φιρμα. Οπου παω συναντω θαυμαστες σου. Μεχρι και στην μακρινη πιτσιλια εχεις γινεις θρυλος!!
Ποτε θα κανονισεις ενα meeting γνωριμιας;
Istriano® reloaded
- MARIOSE
Πιτσιλιά πάτερ μου? ευλόγησον...Priest+++ έγραψε:Γιατρε μου τελικα εισαι μεγαλη φιρμα. Οπου παω συναντω θαυμαστες σου. Μεχρι και στην μακρινη πιτσιλια εχεις γινεις θρυλος!!
Και έλεγα εγώ ρε μπας και ο γιατρός που άκουα να τον φωνάζουν πέρσι στην πιτσιλιά σε ένα από τα κυνηγια μου είναι ο γιατρός μας

- Priest+++
- Full Member
Ευλογημενος Φίλε Μαριε. Οπου δουν λογότυπο του hunt&shoot ρωτά ο κόσμος αν γνωριζεις τόν γιατρό!!
Istriano® reloaded
- Γιατρός
- Full Member
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Φίλε ο κόσμος αρέσκεται στους ταλιμπάν που κυνηγούν πολλούς λαγούς μέρα και νύκτα. Εμείς οι ρομαντικοί απέχουμε πολύ από το ποιοτικό πόλα σέλα 500 πουλιά 28 λαγούς για να στεφθούμε ασσχοουλ οφ δε γιαρ.Priest+++ έγραψε:Ευλογημενος Φίλε Μαριε. Οπου δουν λογότυπο του hunt&shoot ρωτά ο κόσμος αν γνωριζεις τόν γιατρό!!
Πιτσιλιά μιλάς για Αγρό; Έννεν τσιγκούνιες τζιπάνω; Έχω άσχημη εμπειρία
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Priest+++
- Full Member
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον δεξιο ψαλτη της εκκλησίας στην ακριτική Κομοτηνή (βορειο Ελλάδα), μου ανέφερε οτι φήμες θέλουν γνωστό κύπριο Λαγοκυνηγό να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης με παραλλαγή και το μάτι να γυαλλιζεί!!!!! Επίσης μου ανέφερε οτι αναμένεται και ο κος Χριστογιαννης για γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας με θέμα κυνήγι αγριογουρουνου!!
Λέτε να συνδέονται;;
Λέτε να συνδέονται;;

Istriano® reloaded
- Laurona
Πατερ μην αποκαλυπτεις τι σου εξομολογειτε ο κοσμος.
Εν μεγαλη αμαρτια.
Μα στην κομοτηνη τι κυνηγια εχουν?
Στειλε πμ γιατι εαν παει ο γιατρος θα γινει το εχουν....ειχαν..
Ερωτηση......εν που σενα που φκηκεν η λαικη ρηση αμα πεσει ο λαος.......''κουμπαρε εκουτσισα τον στο δοξα πατρι?
Εαν το πατρι εν για σενα....τι συγγενεια εχει με την Δοξα?
Απορια...... στα θηραματα καμνεις μνημοσυνο?

Εν μεγαλη αμαρτια.
Μα στην κομοτηνη τι κυνηγια εχουν?
Στειλε πμ γιατι εαν παει ο γιατρος θα γινει το εχουν....ειχαν..

Ερωτηση......εν που σενα που φκηκεν η λαικη ρηση αμα πεσει ο λαος.......''κουμπαρε εκουτσισα τον στο δοξα πατρι?
Εαν το πατρι εν για σενα....τι συγγενεια εχει με την Δοξα?
Απορια...... στα θηραματα καμνεις μνημοσυνο?

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- MARIOSE
Γιατρέ μου εν τσιγκούνιες τζιπάνω?? Αμάν τζιαί οι μισοί εν φίλοι ή συγγενείς...Γιατρός έγραψε:Φίλε ο κόσμος αρέσκεται στους ταλιμπάν που κυνηγούν πολλούς λαγούς μέρα και νύκτα. Εμείς οι ρομαντικοί απέχουμε πολύ από το ποιοτικό πόλα σέλα 500 πουλιά 28 λαγούς για να στεφθούμε ασσχοουλ οφ δε γιαρ.Priest+++ έγραψε:Ευλογημενος Φίλε Μαριε. Οπου δουν λογότυπο του hunt&shoot ρωτά ο κόσμος αν γνωριζεις τόν γιατρό!!
Πιτσιλιά μιλάς για Αγρό; Έννεν τσιγκούνιες τζιπάνω; Έχω άσχημη εμπειρία
Έχουμε τζιαί έναν δαμέσα αλλά παίζει πελλόν να μπεί να πει τίποτε

- Dimitris
Καλή εβδομάδαNikos77 έγραψε:Καλή εβδομάδα να έχουμε!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- marios10
- Full Member
Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Καλη εβδομαδα σε ολους..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν