Θέλω να είσαι επιεικής μαζί μου .

Τζε ο άλλος έβαλεν VIDEO διάρκειας, τζε την επόμενη κυριακή ε θωρε θέατρο διαρκείας απέναντι που το πόστο του που εν ισσεν τόπο να σταθείBreda Pegaso έγραψε:Μα τι εν τουτο ρε? βαλε ρε φιλε βιντεο διαρκειας 10 λεπτων +, να απολαυσει ο κοσμος παιξιματα!
Με το σταγονομετρο εν γινετε δουλεια.
Υπονοείς ότι υπάρχουν λυσσιάριδες πονηστικομένοι και δεν σέβονται τίποτε;Athos 1978 έγραψε:Τζε ο άλλος έβαλεν VIDEO διάρκειας, τζε την επόμενη κυριακή ε θωρε θέατρο διαρκείας απέναντι που το πόστο του που εν ισσεν τόπο να σταθείBreda Pegaso έγραψε:Μα τι εν τουτο ρε? βαλε ρε φιλε βιντεο διαρκειας 10 λεπτων +, να απολαυσει ο κοσμος παιξιματα!
Με το σταγονομετρο εν γινετε δουλεια.
Συνήθως έξω στην επιφάνεια του CD γράφει αν έχει κάποιο πρόγραμμα, λογικά πρέπει να έχει κάποιο πρόγραμμα για επεξεργασία των βίντεο. Αν δεν έχει μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Movie Maker που είναι δωρεάν, αν έχεις Windows 7/8/8.1:πανικος έγραψε:συναδελφοι εχω μια καμερα μικρη που την παιρνω κυνηγι .πως μπορω να κοβω τα βιντεο που ειναι 20 η 30 λεπτων σε πιο μικρα βιντεο 3 λεπτων ας πουμε.εχει ενα μικρο cd στο κου τι που την αγορασα.μεσα σε αυτο εχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω η πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο?