Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.

Δημοσίευση από πανικος »

:lol: :lol: :lol: μαλλον ετσι ρε κυριακο.κατσε εξηγατους να καταλαβουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μιλώντας με ειδικούς του ΚΟΤ ορισμένες περιοχές που δίνουν είναι καθαρά για λόγους αγροτουρισμού και για να δουλέψουν τα καφενεία/περίπτερα της περιοχής ... :roll:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

πανικος έγραψε:εδω και λιγες μερες σκεφτομαι και συλλογιζομαι εχω το εξης διλημμα.εχω ενα σκυλλο λαμπρατορ που ξαναεγραψα εδω στο φορουμ οτι ο σκυλλος δεν ξερει απο φερμες σε λαγους και περδικια μονο φερνει τα πουλια που πεφτουν τα κουτσοφτερα κτλ. στο λαγο σπανια παω πλεον .τωρα στο ορτυκι εδω στα κοκκινοχωρια δεν εχει περιοχη με συνοδεια σκυλλων η πιο κοντινη ειναι τερσεφανου.θελω αυριο εδω στο χωριο να παρω και το σκυλλο μαζι να περπατησουμε μαζι να παιξω αν βρω ορτυκια να τρεξει να τα βρει να τα φερει να τριφτει πανω μου να του πω μπραβο τζε να πιουμε τζε που ενα τσιαρο μαζι!
τωρα αν ερτει η θηρα τζε θελει να με γραψει για τον σκυλλο τι να τους πω?οτι εγω δεν βαλλω μηχανουκια τζε να πιασω μιση ωρα παγανια να παιξω 20-30 τζε να φυω αλλα ηρτα να παιξω 2-3 με τον σκυλλο αν εφυκαν οι πρωινοι καννιβαλλοι τιποτε. εν να με λυπηθουν αραγε τζε να μου την χαρισουν?εννα επιμενουν να με γραψουν τζε να τους τραβησω καμια μες τα ποθκια?εν να τσιουφοσω να με γραψουν γιατι ειμαι παρανομος ενω οι πρωινοι τυποι που ειχαν ολοι νυχτα το μηχανουι εν οκ?εγω τον σκυλλο παιρνω τον τωρα τζε τον δεκεμβρη γενναρη φεβραρη στες τζικλες τζε φερνει τες που μες τα σπερμενα που ψηλωνουν?τι σκ,,,τα γινεται μες τουτο τον τοπο ?εγιω θελω τον σκυλλο επαναφορας μου να τον εχω μαζι μου πετε μου ποσα θελετε κυριοι που βγαζετε νομους να σας πιερωσω να τον παιρνω!
πετε μου ρε κοπελια εσεις να δουμε τι να καμω ?θενκιου ακειν.
εννε κριμα τουτο το χτηνον να ειναι εσσω?οη πετε μου?

ατε να δουμε ρε φιλε, πε τζιε ση, τι θα γινει??

στο τελος θα βγεις και φταιχτης

δεν ειναι παντα οι μικροπαραβάτες που την πληρώνουν?????
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Phinix έγραψε:
πανικος έγραψε:εδω και λιγες μερες σκεφτομαι και συλλογιζομαι εχω το εξης διλημμα.εχω ενα σκυλλο λαμπρατορ που ξαναεγραψα εδω στο φορουμ οτι ο σκυλλος δεν ξερει απο φερμες σε λαγους και περδικια μονο φερνει τα πουλια που πεφτουν τα κουτσοφτερα κτλ. στο λαγο σπανια παω πλεον .τωρα στο ορτυκι εδω στα κοκκινοχωρια δεν εχει περιοχη με συνοδεια σκυλλων η πιο κοντινη ειναι τερσεφανου.θελω αυριο εδω στο χωριο να παρω και το σκυλλο μαζι να περπατησουμε μαζι να παιξω αν βρω ορτυκια να τρεξει να τα βρει να τα φερει να τριφτει πανω μου να του πω μπραβο τζε να πιουμε τζε που ενα τσιαρο μαζι!
τωρα αν ερτει η θηρα τζε θελει να με γραψει για τον σκυλλο τι να τους πω?οτι εγω δεν βαλλω μηχανουκια τζε να πιασω μιση ωρα παγανια να παιξω 20-30 τζε να φυω αλλα ηρτα να παιξω 2-3 με τον σκυλλο αν εφυκαν οι πρωινοι καννιβαλλοι τιποτε. εν να με λυπηθουν αραγε τζε να μου την χαρισουν?εννα επιμενουν να με γραψουν τζε να τους τραβησω καμια μες τα ποθκια?εν να τσιουφοσω να με γραψουν γιατι ειμαι παρανομος ενω οι πρωινοι τυποι που ειχαν ολοι νυχτα το μηχανουι εν οκ?εγω τον σκυλλο παιρνω τον τωρα τζε τον δεκεμβρη γενναρη φεβραρη στες τζικλες τζε φερνει τες που μες τα σπερμενα που ψηλωνουν?τι σκ,,,τα γινεται μες τουτο τον τοπο ?εγιω θελω τον σκυλλο επαναφορας μου να τον εχω μαζι μου πετε μου ποσα θελετε κυριοι που βγαζετε νομους να σας πιερωσω να τον παιρνω!

ατε να δουμε ρε φιλε, πε τζιε ση, τι θα γινει??

στο τελος θα βγεις και φταιχτης

δεν ειναι παντα οι μικροπαραβάτες που την πληρώνουν?????
ok βρηκα λυση.αποψε να βαλω και εγω το κασετοφωνο να παω πρωι χωρις σκυλλο ισως την γλυτωσω απο τον νομο. :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πανικκο μου μες τουτη τη χωρα διοικουμαστε απο καφρους
Κουρεφκουν καταθεσεις αλλα τα δανεια μενουν ως εχουν προ κουρεματος!!!!
Γαμουν την οικονομια και αυξανουν τους φόρους

Στο κυνηγι ειναι ακριβως τα ίδια
Οι Τουρκοι και οι Εγγλεζοι μας εκαναν πλυση εγκεφαλου 500 χρονια και γιναμε ραγιαδες υποτακτικοι
Εβαλαν μας τζαι στη Ευρωπη τρομαρα τους , μονο που οι νομοι μας ειναι για ιθαγενεις της Βασιλισσας ακομα
Στην Ευρωπη τα σκυλια εν εξω απο τον Σεμπτεβρη μεχρι τον Φεβρουαριο
Μονο στη κυπρο τα σκυλια κυνηγουν 17 μερες ( αν κυνηγησουν) το χρονο
Αλλα αμα αυτοι που μας αντιπροσωπευουν ( ΚΟΚ -ΔΑΖ ) εν στον 19 αιωνα ακομα , αυτοι που μας αστυνομευουν (Ταμειο Θηρας ) εν θα επιβαρυνθουν απο μονοι τους φορτο εργασιας
Βλεπεις στην Μπανανια τα σκυλια λαθροθηρουν!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Γραφει και παραδεχεται οτι εβουραν ο λαος πριν τον πιασει τι αποδηξεις χρειαζονται ακομα?
Κριμας τα λεφτα που τους δινουμε και τους φορους που πληρωνουμε δικαστες και νομοθετες μεσα σε τουτο τον τοπο.αισχος στην δικαιοσυνη.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κρίμα γιατί έχουμε και παιδιά...
Κάθε φορά που τα βλέπω και τα διαβάζω κόφκετε μου η όρεξη...η κατάντια μας δεν έχει να κάνει μόνο με το κυνήγι...έχουμε ημερομηνία λήξης και μάλλον είναι κοντά.
Να πούμε και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ του λεβέντη στη φωτογραφία και ειλικρινά του εύχομαι να κερδίσει τον πόλεμο στον οποίο αναφέρεται... Κάθε νύχτα τζιαί 10 λαούς παλικάρι μου πέρκει εν μείνει ούτε ένας τζιαί μετά να κάτσουμεν ούλλοι μαζί να τον παίζουμε παρέα...
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτ

Δημοσίευση από kyriakos304 »

πανικος έγραψε:Γραφει και παραδεχεται οτι εβουραν ο λαος πριν τον πιασει τι αποδηξεις χρειαζονται ακομα?
Κριμας τα λεφτα που τους δινουμε και τους φορους που πληρωνουμε δικαστες και νομοθετες μεσα σε τουτο τον τοπο.αισχος στην δικαιοσυνη.
Και συ να εισαι με το φοβο οτι αν παρεις ενα λαμπρατορ για επαναφορα θα σε γραψουν γιατί θα κάνεις τεραστιες ζημιες στο μητρικο πληθυσμο των λαγων. Ανάθεμα που να τα παρει. Οτι χορεφκουν παιζε τους
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ''ΜΑΓΚΑ'' ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ''ΜΑΓΚΑ'' ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΛΑΓΟ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....Α ΡΕ ΜΑΓΚΑ SUPER!!!

ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ SUPER...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ..Μ@@@@Α :twisted:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Ε α'ι' στον αγυριστο κωλοπαιδο εσυ και οι υπολοιποι ξημαρισμενοι!!
Istriano® reloaded
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”