ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από kanaris »

spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ σήμερα "έπαιξα" αλλαγή πλευρού, έβαλα το ξυπνητήρι, εξύπνησα λαλώ, "μα γιατί να πάω;", "να παίζω τους κοράζινους;", τζιαι έγυρα που την άλλη. :D :lol:

@Κανάρη

Eν οι Nobel Speed τζαι Classica τζίνες; :?:
Ακριβώς Σπυρο!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αυτο που μου συνεβει σημερα ουτε εγω δεν το πιστευω
αφου θα ειχα ενα παρτυ και θα ξενυχτουσα + το γεγονος πως δεν ειχα κανει αναγνωρηση ειπα να γυρισω και εγω πλευρο σημερα το προι και αν ειχα ορεξη το απογευμα να πηγαινα καπου στο κουτουρου ως τες 6 γιατι 7 ηταν η μαππα !

κατα τες 2:45 μπενω στον χωματοδρομο (περιοχη που δεν ηξερα τα ορια επιτρεπομενης απαγορευμενης ) και αμεσως βλεπω απεναντη μου να ερχεται αυτοκινητο της Θηρας !
τους σταματω και μετα απο μια γρηγορη κουβεντουλα τους ρωτησα κατα που να τραβησω !
και γελοντας μου λενε και οι 2 "μα δαμε για φασσες??? εν κριμα η ωρες σου ακολουθα μας να σε παρουμε αλλου "
ΕΣΒΗΣΑ !!!
ακολουθω τους κυριους , ξαναφκενουμε δρομο καμια 500 μετρα ποιο κατω ξαναμπαινουμε χωματοδρομο χωραφκια δεξια αρηστερα στο βαθος χαος που δεντρα
σταματουν ανοιγουν το παραθυρο και μου λενε "βαλε το αυτοκινητο σου πισω που την ακακια, και κατσε πισω που ζινο το μεσφιλι μες την μεση του οργομενου"
ενωμιζα αστιεφκεν με ... "καλα ρε κοπελια τοσα δεντρα ζικατω τα πουλια εν να ερτουν στην ερημο???"

anws αφου δεν ειχα κατι καλητερο να κανω τους ευχαριστω και πιανω την καρεκλουα μου και τραβω κατα την μεσφιλουα remix πευκουι μισο μετρο υψος ουτε σκια δεν εκαμε ...

+ 3 πολλα ομορφα καλιζια , το κατα δυναμην !!! 6:30 ημουν σπιτι λουμενος και ετοιμος να παω να δω την μαππα !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

https://www.youtube.com/watch?v=f1CJjh9IqxM

κυνηγι με αντιπαλο την υγρασια και την ζεστη, αντεξα μεχρι τις 9 και μετα φραπε και σπιτι .
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

dimitris savva έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=f1CJjh9IqxM

κυνηγι με αντιπαλο την υγρασια και την ζεστη, αντεξα μεχρι τις 9 και μετα φραπε και σπιτι .
Ωραίος! :D :D
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

φιλε δημητρη μπραβο σου αλλα μαζεύουμε τα κενα φυσσηγγια μας :lol: :lol: :lol: :lol:
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Χθες το πρωί πρώτη φόρα πηγα κνήγι σε συνγεκριμένο μέρος και δεν είδα φάσσα να περνά ( παρόλο που είμουν πιντομένος απο γάμο) μεγάλη απογοείτευση. Πείγα η ορα 12 σε ένα τόπο αλλα δέν είδα πουλειά και είπα να πάω να δοκιμάσο ένα παλιό μου πόστο. Το απόγευμα 5 παρά μέχρι τισ 7παρα έγινε θαύμα.. 20 πολιά πέρασαν τα βάρεσα και τα 20 όπους που να είχα μαγνήτη. Χαμένες 4. :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

RODOSTHENIS έγραψε:Χθες το πρωί πρώτη φόρα πηγα κνήγι σε συνγεκριμένο μέρος και δεν είδα φάσσα να περνά ( παρόλο που είμουν πιντομένος απο γάμο) μεγάλη απογοείτευση. Πείγα η ορα 12 σε ένα τόπο αλλα δέν είδα πουλειά και είπα να πάω να δοκιμάσο ένα παλιό μου πόστο. Το απόγευμα 5 παρά μέχρι τισ 7παρα έγινε θαύμα.. 20 πολιά πέρασαν τα βάρεσα και τα 20 όπους που να είχα μαγνήτη. Χαμένες 4. :lol: :lol: :lol:
ροδο μα το παλιο σου ποστο εν αγγλια που ηταν :?: :D μπραβο φιλε ετσι καρπωση καθε 100 χρονια γινεται στην κυπρο.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
RODOSTHENIS
Full Member

Παιδιά πραγματικά είναι το πιο εντυποσιακό κυνήγι που πίγα μέχρι σήμερα!! 1να πέξεις νιώθείς μεγάλυ οικανοπίιση :lol: :lol:
RODOSTHENIS
Full Member

Πανίκο πρώτη φόρα μου έτυχε στην κύπρο τζε εμένα για καλοκερινό κυνήγι φάσσας. Εξαναέτυχε μου να βλέπο πολλα πουλία αλλα λόγω των κυνιγων γύρο να μεν μπωρεσο να καρποθώ και να βρώ σκοτομένα πουλία όπως κτες!!! Αλλα το πρωί ήταν νεκροταφίο!!!! Αφου το απόγευμα δεν είχε κυνιγο
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

RODOSTHENIS έγραψε:Χθες το πρωί πρώτη φόρα πηγα κνήγι σε συνγεκριμένο μέρος και δεν είδα φάσσα να περνά ( παρόλο που είμουν πιντομένος απο γάμο) μεγάλη απογοείτευση. Πείγα η ορα 12 σε ένα τόπο αλλα δέν είδα πουλειά και είπα να πάω να δοκιμάσο ένα παλιό μου πόστο. Το απόγευμα 5 παρά μέχρι τισ 7παρα έγινε θαύμα.. 20 πολιά πέρασαν τα βάρεσα και τα 20 όπους που να είχα μαγνήτη. Χαμένες 4. :lol: :lol: :lol:

Εσένα οι φασσάριες πρέπει να σε πιερώνουν για να μεν πηέννεις :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”