Άνθιμε είσαι ένας σκληρός λεβέντης
Μαρέσει η συζήτηση αυτή και μαθαίνουμε όλοι
Από κινητό στο πόστο ντυμένος ορτύκι
Rio Royal 32 gr
- Γιατρός
- Full Member
Rio Royal 32 gr
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: rio royal 32 gr
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!Anthimos έγραψε:Σόλωνα γιατί θιγεσαι.???SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΘΙΜΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΦΙΛΕ....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!Anthimos έγραψε:Κώδικας: Επιλογή όλων
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ(ΔΕΝΤΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΡηΘΕΙ ΜΕ RANGEFINDER ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΛΑΘΟΥΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΤΥΧΑΙΟ....ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ % ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΣ! 1)65Μ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ-ΝΕΚΡΟ 2)73Μ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ-ΖΩΝΤΑΝΟ 3)89Μ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ-ΝΕΚΡΟ
ok μιλάς για πουλία καθιστα ακίνητα
Νομιζω μονο με βολιδα ενός παρα πολυ καλού αεροβολου ή με απιστευτη τυχη θα μπορουσες να καρπωθεις πουλια σε τετοιες αποστασεις με δικανο λειοκαννο όπλο και ειναι μαλλον η εξαιρεση και οχι κανόνας!!!!
Δηλαδη φίλε για να σου έχει τυχει 3 φορες πρεπει να το επιδιωκεις συχνα να παιζεις τα πουλια καθιστα στην συγκεκριμενη απόσταση , επειδη λιγο δυσκολο να εριξες 3 φορες και να επεσαν και τις 3 μ ενα σκαι
Εγω μιλω για πουλια που πετουν αν μπορεις να εκτιμήσεις απόσταση , οχι με rangefinder...
Σιγουρα μπορει να γινει , ας μην ξεχνουμε το ρεκορ βολης με λειοκανο οπλο τα κατεχει ο Digweed σε κινουμενο στόχο και ειναι 118,8μέτρα αλλα δεν το ενθαρυνουμε.
ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΑ 38ΓΡ Ν3 ΚΑΙ ΤΑ 50ΓΡ Ν4 ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ....ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΜΑΙ.....ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ(ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ)ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.....
Δηλαδη φίλε για να σου έχει τυχει 3 φορες πρεπει να το επιδιωκεις συχνα να παιζεις τα πουλια καθιστα στην συγκεκριμενη απόσταση , επειδη λιγο δυσκολο να εριξες 3 φορες και να επεσαν και τις 3 μ ενα σκαι.....
ΕΑΝ ΣΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΤΕΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΕΛΗΜΜΕΝΑ....ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.....ΑΙ ΠΑΡΑΤΑΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΗ(ΣΑΝ ΦΥΣΙΓΓΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DROP(ΚΑΜΠΥΛΗ)ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ.....ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΧΡΗΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.....ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
<<Σιγουρα μπορει να γινει , ας μην ξεχνουμε το ρεκορ βολης με λειοκανο οπλο τα κατεχει ο Digweed σε κινουμενο στόχο και ειναι 118,8μέτρα αλλα δεν το ενθαρυνουμε.>>
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....
<<ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ....ΤΟ ΣΚΑΓΙ ΧΤΗΠΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΑ....ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗΣ!>>
ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!
<<Υ.Γ.ΒΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 45Μ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!>>
<<Εγω μιλω για πουλια που πετουν αν μπορεις να εκτιμήσεις απόσταση>>
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!!
Δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα ν απορω και ν αμφισβητω ορισμενα πραγματα
Ειναι νομιζω και δικαιωμα μου και μερος της ομορφιας αυτου του φορουμ
Ουτε κακοπροαιρετα σου εγραψα ουτε ειμαι σκληρος . Περιγραφεις δεδομενα που με προβληματιζουν.Εξαλλου θα δεις οτι συχνα και με απόψεις που εκφραζουν ακομη και οι συντροφοι μου στο κυνηγι τυγχανει να μην συμφωνω
Εδω εβαλες φασσα με αλφισμο στο φορουμ που στη Κυπρο πρεπει να ειναι μια στο εκατομυριο και να βλεπεις μια καθε 30 χρονια και ουτε λιγο ουτε πολυ σου ειπαν οτι εν ενα μαυροασπρο πεζουνι και δεν θικτηκες. ( Σε θεωρω ισως το πιο εμπειρο φασσαρη στη Κυπρο και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ρωτουσες για ενα μαυροασπρο πεζουνι)
Γιατι ενοχληθηκες που αμφισβητω οτι εκαμες 3 στα 3 σε εξωπραγματικες βολες ( 89m) και με ξενισε το οτι πας στο πόστο με rangefinder.
Εξαλλου συμφωνησαμε επανελειμμενα οτι βολες πέραν των 45 μετρων ειναι αχρειαστες
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Dimitris
Re: Rio Royal 32 gr
Τελικά τα Rio 32gr είναι καλά ή όχι?

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»