ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:
Athos 1978 έγραψε: Ρε Σωτήρη μα πόσα $ είναι οι ballistic ?
ηταν 4 ευρο προπερσυ και περσυ 4.50
Ρε Σωτηρη πεταχτου δίπλα στο σκοπευτηριο πιαε VICTORY SPORTER 28GR 4,5 EURO οτι πρεπει .
παι δε γουει μια φορα που ανοιξα ballistic 26 γραμμάρια σκαι εχει μεσα .
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Α ΡΕ ΣΩΤΟ ΜΟΥ....ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ :D
εν ζινα που με βασανισαν , επεια με μια σιγουρια στο ποστο (30 μετρα περιμετρικα μου οργομενο ) πως θα επεφταν ουλα μεσα στα ποθκια μου που ουτε αρβηλα δεν εβαλα και ας ημουν στην μανα της φινας !
πανω κατω πανω κατω τα κρατωνια ... και καθε βημα που εκαμα εβλεπα 100 φορες χαμε πρην πατησω με τα αθλητικα ! :?
Βασιλακη Σαν μην βαλης ΜΤΝ για να μπορεις να θκιαλεξεις μονος σου ποστο!
Αθω οπως σου ειπα και πρην οπως ειπα και του Βασιλη την κυριακη που τες ειδε μεσα στο αυτοκινητο και με ρωτησε στην ζικλα δεν ειμαι happy που τες ballistic 1 στες 4 εξωρμησεις και αν ειμαι ευχαρηστιμενος (πολλα ξυφτερισματα αδικαιολογιτα) και μου λεει ο Βασιλης "καλο καμουν για το καλοκαιρι αφου στην ζικλα ΔΕΝ ..." γιαυτο και πηγα να τες δοκιμασω χτες και οντως δεν ελαλουσαν μανα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Vasilis-beagle έγραψε: Έτσι ενι Σωτο μου κάποιοι συζητούν για τις βολές τους και για τα σκάγια ...έλα όμως που κάποιοι εν εσιραν καν ουτε κουτσοφτερο εχτες ;)
η αχαριστια του ανθρωπου σε ολο της το μεγαλειο
φιλε Βασιλη να ευχαριστεις τον Θεο που ειχες την τυχη και την ευκαιρια να με δεις και να κυνηγισεις εστω και ως εικονοληπτης πλαι μου ! ;)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

τωρα που γυρισαμε ολοι στα FAIR θα μας το χαλασεις και θα πιασεις BERETTA :lol: :lol: :lol:[/quote][/quote]

Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ! :P[/quote]

Όλα τα όπλα είναι το ίδιο μόνο το όνομα αλλάζει φτάνει να έχει άξιο χειριστή. :D
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Vasilis-beagle έγραψε:Έτσι ενι Σωτο μου κάποιοι συζητούν για τις βολές τους και για τα σκάγια ...έλα όμως που κάποιοι εν εσιραν καν ουτε κουτσοφτερο εχτες ;)
Φιλε μου εχει και χειροτερα...ελα ομως που καποιους ο παλιοφιλος σωτηρης ουτε τους επιασε τηλεφωνο...μακαρι να εν καλα ομως.... εν να δει τι ενα του καμω...

Οποιος θελει να μαθει τες περιοχες του σουροτιρι129 να ερθει σε π.μ.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

https://www.facebook.com/groups/1107195 ... 9/?fref=nf

αλλοι αρχισαν το ενδιμικο .....
beretta DT10
Full Member

Δημοσίευση από beretta DT10 »

Athos 1978 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Athos 1978 έγραψε: Ρε Σωτήρη μα πόσα $ είναι οι ballistic ?
ηταν 4 ευρο προπερσυ και περσυ 4.50
Ρε Σωτηρη πεταχτου δίπλα στο σκοπευτηριο πιαε VICTORY SPORTER 28GR 4,5 EURO οτι πρεπει .
παι δε γουει μια φορα που ανοιξα ballistic 26 γραμμάρια σκαι εχει μεσα .

οι ballistic μονο για τους στρουφους καμνουν τους στρουφους ριφκει τους :)
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

sotiris!129 έγραψε:
Vasilis-beagle έγραψε: Έτσι ενι Σωτο μου κάποιοι συζητούν για τις βολές τους και για τα σκάγια ...έλα όμως που κάποιοι εν εσιραν καν ουτε κουτσοφτερο εχτες ;)
η αχαριστια του ανθρωπου σε ολο της το μεγαλειο
φιλε Βασιλη να ευχαριστεις τον Θεο που ειχες την τυχη και την ευκαιρια να με δεις και να κυνηγισεις εστω και ως εικονοληπτης πλαι μου ! ;)
Sit the ball down slowly.... Ζαττίν ούλλοι βουρούν τους Σωτήριες που πίσω πέρκι παίξουν θήραμα :?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

AndreasDr έγραψε: Sit the ball down slowly.... Ζαττίν ούλλοι βουρούν τους Σωτήριες που πίσω πέρκι παίξουν θήραμα :?
μπορεις να το πεις και ετσι :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:Η λιλα ως τα 35 μετρα ειναι σαν το μπροστινο στοπερ του ποδηλατου παιζεις το λαο γονατα καμνει μια τουμπα και μηνισκει τζιαμε .τωρα για ποιες πανοπλιες μιλατε ακομα δεν καταλαβα
φιλε Γιωργο χτες επεια και επειασα τες victory concore 31γρ 7νο για τα τρυγωνια, τες ειχα δοκιμασει πανω σε φιλικουτουνια πρην 2 χρονια ετσι καιρο και ημουν υπερ ευχαριστημενος , ετσι μολις βρηκα τα τρυγωνακια την παρασκευη πηγα με μια σιγουρια και επειασα 1 πακετο !
ΔΕΝ επαιξα πουλι σεκκο ολα αλλα ολα overkill και μιλω για αποστασεις βολης 10-15 μετρων η ποιο μακρινη βολη με chock 3 στην πρωτη καννη και 2 στην δευτερη αν και δεν χριαστηκε!
επαιξα τρυγωνι του καθου στα 15 μετρα χωρις ουτε 1 κλονουι μπροστα του για να κοψει την τουφετσια και εγεμοσεν ο τοπος φτερα και το πουλι εφυγεν και επεσε κατω που την δωμη που δεν ειχα ορατοτητα με αποτελεσμα να το χασω !
το μεσημερι καθαρησα τα πουλια για να δω ποσα σκαγια ειχαν πανω τους μπας και εφτεγα εγω, ολα ειχαν 5+ σκαγια και μιλουμε για πουλια 2 φορες οσο ενα σπουργιτι
ειχα στην τσεντα 1 πακετο ballistic 28γρ 10 νο σκαι που παιζω στην ζικλα και ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος (τες πιανω μονο και μονο για την τιμη τους)
αφηνα τα φιλικουτουνια να ξεμακρισουν στα 35-45 μετρα 3 βολες 3 πουλια με 3 chocke παλε στην πρωτη καννη, ουτε αιμα ουτε εκλοτσουσαν ουτε τπτ ...βουναρι !

Η θερμοκρασιες μπορει να ειναι πανομιοτιπες με το κυνηγι του λαγου αλλα η υγρασια αυτο τον καιρο διαφερει με αποτελεσμα πολλες χαρτουτσιες να μην κανουν την δουλεια τους !

Σωτο Challenger 28gr Game Load (Πρασινη) Νο 8
Φονευς τρυγονιων
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”