ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:Η λιλα ως τα 35 μετρα ειναι σαν το μπροστινο στοπερ του ποδηλατου παιζεις το λαο γονατα καμνει μια τουμπα και μηνισκει τζιαμε .τωρα για ποιες πανοπλιες μιλατε ακομα δεν καταλαβα
φιλε Γιωργο χτες επεια και επειασα τες victory concore 31γρ 7νο για τα τρυγωνια, τες ειχα δοκιμασει πανω σε φιλικουτουνια πρην 2 χρονια ετσι καιρο και ημουν υπερ ευχαριστημενος , ετσι μολις βρηκα τα τρυγωνακια την παρασκευη πηγα με μια σιγουρια και επειασα 1 πακετο !
ΔΕΝ επαιξα πουλι σεκκο ολα αλλα ολα overkill και μιλω για αποστασεις βολης 10-15 μετρων η ποιο μακρινη βολη με chock 3 στην πρωτη καννη και 2 στην δευτερη αν και δεν χριαστηκε!
επαιξα τρυγωνι του καθου στα 15 μετρα χωρις ουτε 1 κλονουι μπροστα του για να κοψει την τουφετσια και εγεμοσεν ο τοπος φτερα και το πουλι εφυγεν και επεσε κατω που την δωμη που δεν ειχα ορατοτητα με αποτελεσμα να το χασω !
το μεσημερι καθαρησα τα πουλια για να δω ποσα σκαγια ειχαν πανω τους μπας και εφτεγα εγω, ολα ειχαν 5+ σκαγια και μιλουμε για πουλια 2 φορες οσο ενα σπουργιτι
ειχα στην τσεντα 1 πακετο ballistic 28γρ 10 νο σκαι που παιζω στην ζικλα και ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος (τες πιανω μονο και μονο για την τιμη τους)
αφηνα τα φιλικουτουνια να ξεμακρισουν στα 35-45 μετρα 3 βολες 3 πουλια με 3 chocke παλε στην πρωτη καννη, ουτε αιμα ουτε εκλοτσουσαν ουτε τπτ ...βουναρι !

Η θερμοκρασιες μπορει να ειναι πανομιοτιπες με το κυνηγι του λαγου αλλα η υγρασια αυτο τον καιρο διαφερει με αποτελεσμα πολλες χαρτουτσιες να μην κανουν την δουλεια τους !

Ρε Σωτήρη μα πόσα $ είναι οι ballistic ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

kypros έγραψε:Φιλε δημητρη τι οπλο και.τι τσιοκ ηταν;
Οι φάσσες κτυπήθηκαν με choke No 3, αυλοί 18.7 (Browning B725)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Athos 1978 έγραψε: Ρε Σωτήρη μα πόσα $ είναι οι ballistic ?
ηταν 4 ευρο προπερσυ και περσυ 4.50
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

re Sotiri den mporw twra na parw sta sovara ti parathesi sou.sta 15 metra me tsok 3 en eprepe na meinei kreas.
leeis mou gia poulia kathontas pou eprepe na ta liseis.en me to beretta pou eisoun???
mipws pragmatika den skotwnei???? :mrgreen: :mrgreen:
anyways sory gia ta greeklish alla malakizetai to pc
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

[quote="SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ"]ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ!

ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!

2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ!ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΧΤΥΠΗΣΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ 1 + ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ ΣΤΑ 25Μ,24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ :oops:

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ULTRA LIGHT ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΜΕ 5*-3* ΕΚΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

ΜΕ 2800g ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 30" :roll: :roll: :roll:

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 4 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΧΑΜΕΝΟ!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ......ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ![/quote

τωρα που γυρισαμε ολοι στα FAIR θα μας το χαλασεις και θα πιασεις BERETTA :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ!

ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!

2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ!ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΧΤΥΠΗΣΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ 1 + ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ ΣΤΑ 25Μ,24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ :oops:

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ULTRA LIGHT ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΜΕ 5*-3* ΕΚΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

ΜΕ 2800g ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 30" :roll: :roll: :roll:

τωρα που γυρισαμε ολοι στα FAIR θα μας το χαλασεις και θα πιασεις BERETTA :lol: :lol: :lol:
Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ! :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

giorgos80 έγραψε:re Sotiri den mporw twra na parw sta sovara ti parathesi sou.sta 15 metra me tsok 3 en eprepe na meinei kreas.
leeis mou gia poulia kathontas pou eprepe na ta liseis.en me to beretta pou eisoun???
και ομως 15 μετρα που εγραψα ειναι και πολλα ... μην ξεχνας ομως οτι μιλουμε για ενα πουλι που τα φτερα ειναι τα 2/3 του σωματος του και που παει με τρελλες ταχητιτες
το πρωτο πουλι που επαιξα η ωρα 6:30 σε αποσταση ουτε 10 μετρων
αιφνιδιαστικη βολη , εβλεπα ολοκλητω το πουλι πλευρο απο την μουτην μεχρι τον νουρον συνεφο τα φτερα , εδιανισε κουτσα στραβα αποσταση 35-40 μετρων γλυφτο μες το χωραφι οσπου και εφατσισεν πανω σε μια καπαρκα και πεθανε αμεσως!
ειδου το αποτελεσμα της βολης και πες μου εσυ αν τουτο το πουλι επρεπε η οχι ασχετος αν δεν εφαεν κεντρο την τουφετσια να πεσει σεκκο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:re Sotiri den mporw twra na parw sta sovara ti parathesi sou.sta 15 metra me tsok 3 en eprepe na meinei kreas.
και ομως 15 μετρα που εγραψα ειναι και πολλα ... μην ξεχνας ομως οτι μιλουμε για ενα πουλι που τα φτερα ειναι τα 2/3 του σωματος του και που παει με τρελλες ταχητιτες
αιφνιδιαστικη βολη , εβλεπα ολοκλητω το πουλι πλευρο απο την μουτην μεχρι τον νουρον συνεφο τα φτερα , εδιανισε κουτσα στραβα αποσταση 35-40 μετρων γλυφτο μες το χωραφι οσπου και εφατσισεν πανω σε μια καπαρκα και πεθανε αμεσως!
ειδου το αποτελεσμα της βολης και πες μου εσυ αν τουτο το πουλι επρεπε η οχι ασχετος αν δεν εφαεν κεντρο την τουφετσια να πεσει σεκκο
Α ΡΕ ΣΩΤΟ ΜΟΥ....ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

sotiris!129 έγραψε:
Έτσι ενι Σωτο μου κάποιοι συζητούν για τις βολές τους και για τα σκάγια ...έλα όμως που κάποιοι εν εσιραν καν ουτε κουτσοφτερο εχτες ;)
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ! :P
Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”