Με βαση παντα την αποπση μου και εμπιριαberetta DT10 έγραψε:κοπελια αμαν κοψει ι ασπρη 35γρ ενα κοψει τζαι τουτη μεν τα καμετε περιπλοκα τα πραματα![]()
Νικολας,
STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr
-
- Full Member
Re: STRINGER VICTORY 34gr & MIRAGE 30gr
- andreasana210326
φιλε την σαρκα την ασπρη της extra την χρησιμοποιω και εγω στις συν8ηκες που περιεγραψες...ειδικα στον παγετο με αψογα αποτελεσματα ,σε 9 και 10 νουμερο ομως. Μαζι με καποια ειναι απο τα στα8ερα μου φυσιγγια.kanaris έγραψε:φιλε να σου πω αν θελεις τι ειχα παθει- μπορει και να το ξαναγραψα παλιοτερα σε θεμα που αφορουσε τζικλες...APOLLON_1 έγραψε:επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που λεω εγω πιστευω οτι και αχιρα να εχει μεσα ΑΜαν εισαι πανω στο πουλι εν κατω τιλια και παβλα προκαλω το ξαναειπα
επαιζα ενα πρωι τζικλες στην περιοχη Μαχαιρα στο αγαπημενο μου ποστο - το εχω ζησει εκει τοσες φορες το εργο που ειναι σαν να ξερω απο πριν τις πορειες των πουλιων κλπ... γυρω μου ολα ηταν κατασπρα απο τον παγετο και φυσουσε ελαφρος βορειος αερας. ε λοιπον τα πουλια ετρωαν την σιηπεθκια και δεν καταλαβαιναν τιποτε! ουτε σιδερενιες να ηταν! φτερα παντου αλλα τζικλες γιοκ! τελος παντων τελικα εφυγα με πολυ μικρη καρπωση και πολλα νευρα. την δευτερα πηγα στον Παμπο Ηρακλειδη να παρω χαρτουτσιες και ελεγα στον Δημητρη τι εγινε την προηγουμενη. του ειπα οτι επαιζα extra 32 gr πρασινη no 9 και sarka 33 gr no 8........ φυσιγγια που παλια τα αγοραζα με τις κασιες και ημουν πολυ ευχαριστημενος.
αποτελεσμα? μου εδωσε κατι extra 24 gr και κατι nike 24 gr νομιζω. πηγα την επομενη κυριακη στον ιδιο τοπο με τις ιδιες συνθηκες με δυο πακετα χαρτουτσιες και εγινε το θαυμα! ολες σεκκες με μονες σιηπεθκιες! αν εχασα 1-2 πουλια! γιατι???
ηταν η μονη φορα που ειπα οτι ο καιρος επαιξε τον ρολο του. κατα τα αλλα αμα αποφασισω οτι θα παιξω ενα φυσιγγιο δεν πα να αλλαξει οσο θελει ο καιρος θα κανω αυτο που αποφασισα και συνηθως βγαινω σωστος
- Anthimos
- Moderator
andreasana210326 έγραψε:φιλε την σαρκα την ασπρη της extra την χρησιμοποιω και εγω στις συν8ηκες που περιεγραψες...ειδικα στον παγετο με αψογα αποτελεσματα ,σε 9 και 10 νουμερο ομως. Μαζι με καποια ειναι απο τα στα8ερα μου φυσιγγια.kanaris έγραψε:φιλε να σου πω αν θελεις τι ειχα παθει- μπορει και να το ξαναγραψα παλιοτερα σε θεμα που αφορουσε τζικλες...APOLLON_1 έγραψε:επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που λεω εγω πιστευω οτι και αχιρα να εχει μεσα ΑΜαν εισαι πανω στο πουλι εν κατω τιλια και παβλα προκαλω το ξαναειπα
επαιζα ενα πρωι τζικλες στην περιοχη Μαχαιρα στο αγαπημενο μου ποστο - το εχω ζησει εκει τοσες φορες το εργο που ειναι σαν να ξερω απο πριν τις πορειες των πουλιων κλπ... γυρω μου ολα ηταν κατασπρα απο τον παγετο και φυσουσε ελαφρος βορειος αερας. ε λοιπον τα πουλια ετρωαν την σιηπεθκια και δεν καταλαβαιναν τιποτε! ουτε σιδερενιες να ηταν! φτερα παντου αλλα τζικλες γιοκ! τελος παντων τελικα εφυγα με πολυ μικρη καρπωση και πολλα νευρα. την δευτερα πηγα στον Παμπο Ηρακλειδη να παρω χαρτουτσιες και ελεγα στον Δημητρη τι εγινε την προηγουμενη. του ειπα οτι επαιζα extra 32 gr πρασινη no 9 και sarka 33 gr no 8........ φυσιγγια που παλια τα αγοραζα με τις κασιες και ημουν πολυ ευχαριστημενος.
αποτελεσμα? μου εδωσε κατι extra 24 gr και κατι nike 24 gr νομιζω. πηγα την επομενη κυριακη στον ιδιο τοπο με τις ιδιες συνθηκες με δυο πακετα χαρτουτσιες και εγινε το θαυμα! ολες σεκκες με μονες σιηπεθκιες! αν εχασα 1-2 πουλια! γιατι???
ηταν η μονη φορα που ειπα οτι ο καιρος επαιξε τον ρολο του. κατα τα αλλα αμα αποφασισω οτι θα παιξω ενα φυσιγγιο δεν πα να αλλαξει οσο θελει ο καιρος θα κανω αυτο που αποφασισα και συνηθως βγαινω σωστος
Φίλε εγραψε οτι ΔΕΝ εκαμναν στο παγετό!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- kypros
Το βαρος της γομωσης ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας παρα το ιδος της πυριτιδας. Εγω παρατηρησα οτι πχ στη τζηκλα για να μπορεις να πεις οτι θα ριχνω μονο ενα φυσιγγιο ολη μερα και να μην εχεις ιδιαιετερα προβληματα πρεπει το φυσιγγιο σου να ειναι 28-29 γρ. Πιο κατω πχ24 kai πιο πανω πχ 32 θα εχει μερες με ακραιες συνθηκες που θα εχεις προβλημα. Εγω στη τζηκλα κατα 80% ριχνω 28 γρ 2,3 ηδη και ειμαι μια χαρα. Καποτε σε τζιταστρα με αερα και ξηροκαιρο ριχνω 24 γρ . Με 32 γρ οι πιθανοτητα να εχω ασταθια στην αποδοση του φυσιγγιου ειναι πιο μεγαλη. Οσο ανεβαινεις σε βαρος γομωσης τοσο πιο πολυπλοκη γινεται η βλητικη
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- giorgos80
Ρε φιλε η βλητικη ειναι πολυπλοκη απο τα 3 ως τα 53 γρ.Αυτο που λες δεν ισχυει.kypros έγραψε:Το βαρος της γομωσης ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας παρα το ιδος της πυριτιδας. Εγω παρατηρησα οτι πχ στη τζηκλα για να μπορεις να πεις οτι θα ριχνω μονο ενα φυσιγγιο ολη μερα και να μην εχεις ιδιαιετερα προβληματα πρεπει το φυσιγγιο σου να ειναι 28-29 γρ. Πιο κατω πχ24 kai πιο πανω πχ 32 θα εχει μερες με ακραιες συνθηκες που θα εχεις προβλημα. Εγω στη τζηκλα κατα 80% ριχνω 28 γρ 2,3 ηδη και ειμαι μια χαρα. Καποτε σε τζιταστρα με αερα και ξηροκαιρο ριχνω 24 γρ . Με 32 γρ οι πιθανοτητα να εχω ασταθια στην αποδοση του φυσιγγιου ειναι πιο μεγαλη. Οσο ανεβαινεις σε βαρος γομωσης τοσο πιο πολυπλοκη γινεται η βλητικη
- kypros
Ενταξειgiorgos80 έγραψε:Ρε φιλε η βλητικη ειναι πολυπλοκη απο τα 3 ως τα 53 γρ.Αυτο που λες δεν ισχυει.kypros έγραψε:Το βαρος της γομωσης ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας παρα το ιδος της πυριτιδας. Εγω παρατηρησα οτι πχ στη τζηκλα για να μπορεις να πεις οτι θα ριχνω μονο ενα φυσιγγιο ολη μερα και να μην εχεις ιδιαιετερα προβληματα πρεπει το φυσιγγιο σου να ειναι 28-29 γρ. Πιο κατω πχ24 kai πιο πανω πχ 32 θα εχει μερες με ακραιες συνθηκες που θα εχεις προβλημα. Εγω στη τζηκλα κατα 80% ριχνω 28 γρ 2,3 ηδη και ειμαι μια χαρα. Καποτε σε τζιταστρα με αερα και ξηροκαιρο ριχνω 24 γρ . Με 32 γρ οι πιθανοτητα να εχω ασταθια στην αποδοση του φυσιγγιου ειναι πιο μεγαλη. Οσο ανεβαινεις σε βαρος γομωσης τοσο πιο πολυπλοκη γινεται η βλητικη
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- andreasana210326
Φίλε εγραψε οτι ΔΕΝ εκαμναν στο παγετό!!![/quote]
ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΣΑΡΚΑ Η ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΔΙΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ OI TZIKΛΕΣ ΕΓΦΕΥΓΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΤΕΡΑ.
ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΣΑΡΚΑ Η ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΔΙΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ OI TZIKΛΕΣ ΕΓΦΕΥΓΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΤΕΡΑ.
- kanaris
- Full Member
ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΣΑΡΚΑ Η ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΔΙΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ OI TZIKΛΕΣ ΕΓΦΕΥΓΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΤΕΡΑ.[/quote]andreasana210326 έγραψε:Φίλε εγραψε οτι ΔΕΝ εκαμναν στο παγετό!!!
Τι να σας πω? ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που έλαβε τέλος με τις αλλαγές που σας είπα...
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
[quote="kanaris"][quote="APOLLON_1"]επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που
ΝΙΚΕ 29ΓΡ Η ΝΙΚΕ 32ΓΡ (ΜΗΛΛΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ(ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΘΚΙΑ)
ΝΙΚΕ 29ΓΡ Η ΝΙΚΕ 32ΓΡ (ΜΗΛΛΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ(ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΘΚΙΑ)
- kanaris
- Full Member
Νομίζω έχω 1 φυσίγγιο να το δω μετά και να σου πω πιο ητανnike powder έγραψε:kanaris έγραψε:APOLLON_1 έγραψε:επειδη εκουραστικα να γραφω και να μεν μου απαντα κανενας σε αυτο που
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!