Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

MONO AU-79 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:https://www.captureyourhunt.com/one/

Παράγγειλα αυτο για την camera και έχει και shock absorber απο τα βίντεο που είδα φαίνεται να είναι πολύ καλό επίσης μπορώ άνετα να βάλω το narrow view και θα είναι ακριβώς εκεί που θα βλέπει η κάννη του όπλου μου ;)

Φίλε πόσα σου στοίχισε ι κάμερα μαζί με τα έξοδα αποστολής και από πια χώρα σου την έστειλαν? Αν μπορείς πες μου και το μοντέλο?
Φιλε την έπιασα απο την Αγγλία 400 ευρό με 5 μπαταρίες θήκη αδιάβροχη head mount και άλλα έξτρα. Την βάση για το όπλο είναι ξεχωριστή απο το capture your hunt. Το μοντέλο της είναι gopro black edition 3+
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Εχει καποιος την F9 καμερα τυπου σωληνα, την φτηνη, να μας πει εντυπωσεις?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

σαν να τα εβαλες πολλα αραια τα κλιπ για αυτο δεν εχουν δυναμη να κρατηθουν. δες τα δικα μου , εν ταρασει ουτε με 37 gr.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ακόμα λίγο ρε παιδιά θα βάλλετε ηλεκτροκόλληση πάνω στο όπλο τη κάμερα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Κοπελια τωρα που εκοπηκε ο προυπολογιαμος του ΡΙΚ να τους καμουμε καμια προταση να μας νοικιαζουν κανενα συνεργειο τους...πεζινες φαι και editing cost πανω μας.:) Εν θα ηταν καλυτερα η καμερα να ειναι πανω στο καπελο για να ακολουθει την κινηση του πουλιου πριν και μετα την ντουφεκια? Η θα τρεμει υπερβολικα?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ορίστε και τη δίκη μου πως μπαίνει ;)
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Απ: Κάμερα για το κυνήγι

Πανικος Setter έγραψε:Αν σου περνα φυε τζαι τωρα :)Εικόνα
Φίλε Πανίκο δεν σου άλλαξε την επομιση σου τόσο μπροστά που την έβαλες? εγώ την έβαλα κοντά στο παρακοντακο και δεν κατάλαβα διάφορα στην επομηση μου.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Ωραία Μαρίνο.

Μια απορία για εσένα, για το κύριο Δημήτρη και για όποιδήποτε έχει καμερα και σκύλους. Που είναι καλύτερα να μπαίνει. Στο όπλο ή στο κεφάλι του κυνηγού;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

kyriakos304 έγραψε:Ωραία Μαρίνο.

Μια απορία για εσένα, για το κύριο Δημήτρη και για όποιδήποτε έχει καμερα και σκύλους. Που είναι καλύτερα να μπαίνει. Στο όπλο ή στο κεφάλι του κυνηγού;
Από προσωπική εμπειρία στο κεφάλι κουνιέται η κάμερα κατά τον κραδασμό και δεν βγάζει καλή λήψη, μόλις ήρθε η βάση για το όπλο που την δοκίμασα έβγαλα καλύτερή λήψη με αυτή άλλα όσο πιο μακριά από το παρακοντακο την βάλεις τόσο αλλάζει και η επομηση που συνήθισες, εγώ το έβαλα όσο πιο κοντά γίνεται και δεν κατάλαβα την διάφορα
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
kyriakos304 έγραψε:Ωραία Μαρίνο.

Από προσωπική εμπειρία στο κεφάλι κουνιέται η κάμερα κατά τον κραδασμό και δεν βγάζει καλή λήψη, μόλις ήρθε η βάση για το όπλο που την δοκίμασα έβγαλα καλύτερή λήψη με αυτή άλλα όσο πιο μακριά από το παρακοντακο την βάλεις τόσο αλλάζει και η επομηση που συνήθισες, εγώ το έβαλα όσο πιο κοντά γίνεται και δεν κατάλαβα την διάφορα
Στο κυνηγι την εχω πανω στο οπλο και οσο πιο κοντα στο ποδαρακι στους σκυλους την κρατω γιατι πιανει πιο καλα .
20140822_145406.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”