Rio Royal 32 gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Rio Royal 32 gr

Δημοσίευση από titosblaser »

Re kopelia edokimasen ta kanenas stin fassa ?? Kinito
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Re: rio royal 32 gr

Δημοσίευση από titosblaser »

?
Dietitian&Nutritionist
Miroku Mk-10
Full Member

Δημοσίευση από Miroku Mk-10 »

Ειμαι 25 χρόνια κυνηγός. Φέτος τυχαία χρησιμοποίησα της rio 32 gr, έπαθα την πλάκα μου. Κατέβασα 4 φάσσες μεσούρανα. Ήταν τρομερές. Έτσι σκότωμα δεν ξαναείδα. Τα πουλιά πέθαιναν ακαριαία στον αέρα. Όσοι με είδαν έμειναν με το στόμα ανοικτό. Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι μπορούν να κτυπήσουν από τόση απόσταση (50-60 μέτρα τουλάχιστον). Το όπλο μου Beretta onyx pro με τσιοκ 2.
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

Φιλε εισαι συγουρος για τις αποστασεις που μιλας μηπως δεν υπολογισες σωστα ?
Τι νουμερο σκαι χρησιμοποιισες ?
Ναι το φυσιγγιο ειναι πολυ καλο αλλα σε λογικα πλαισια.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

tsitsios έγραψε:Φιλε εισαι συγουρος για τις αποστασεις που μιλας μηπως δεν υπολογισες σωστα ?
Εν τόσο εξωπραγματική η απόσταση των 50-60 μέτρων?
Miroku Mk-10
Full Member

Δημοσίευση από Miroku Mk-10 »

Τα σκάγια ήταν Νο 6. Οι αποστάσεις ήταν μεγαλύτερες, αλλά είπα τα 50-60 μέτρα τουλάχιστον για να μην θεωρήσετε ότι υπερβάλλω. Θα έλεγα ότι η μια τουλάχιστον θα ήταν πέραν των 80 μέτρων. Για να καταλάβετε ότι έριξα με προσκόπευση 2 και πλέον μέτρα μπροστά από το πουλί, κατέβασα το όπλο και μετά είδα το πουλί να πέφτει. Εγώ πάντως τα φυσίγγια τα θαύμασα και δεν έχω κανένα λόγο να τα υποστηρίξω. Θεωρώ ότι ήταν η ώρα τους σε συνδυασμό με το στενό τσιόκ.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Νομιζω ο φίλος Σ. Μακρης παλια εγραψε οτι τα 30 μετρα ειναι όσο μια πολυκατοικία 8 ορόφων.

Το να κτυπώ πουλιά στα 60 με 80 μετρα σημαινει κτυπω στο υψος μιας πολυκατοικίας ψηλοτερης των 20 ορόφων ( δεν ειμαι σιγουρος αν εχει 20 όροφο κτιριο η Κυπρος και σε ποια πόλη)

Ενα καλο τεστ για να μαθουμε να εκτιμουμε αποστασεις (επειδη οι πολεις εχουν και πολυκατοικιες και περιστερια) ειναι οταν παμε στα καφε μες την πόλη να παρατηρουμε και λιγο τα πουλια που πετουν και να συγκρινουμε το υψος που πετουν σε σχεση με τα περιβαλλοντα κτιρια (1 όροφος =3μετρα περιπου)

Δεν αμφισβητω τον φιλο που εγραψε για 80 μετρα ( καποτε γινετε) αλλα θα ηταν καλο τεστ για ν αρχισουμε να εκτιμουμε αποστάσεις
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
beretta DT10
Full Member

Δημοσίευση από beretta DT10 »

Prestige 8 έγραψε:
tsitsios έγραψε:Φιλε εισαι συγουρος για τις αποστασεις που μιλας μηπως δεν υπολογισες σωστα ?
φιλε μου και εγω φετη στην φασσα επεξα μονο μια τζαι τουτη ηταν σε αποσταση 60 μετρων και παραπανο τυχενη καπιες φορες γιατι μπορι να την εβρουν σκαγια στο κεφαλι η στην γαλατη της τζαι να πεσει εγω εναφιβαλω αν επεσε 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Anthimos έγραψε:Νομιζω ο φίλος Σ. Μακρης παλια εγραψε οτι τα 30 μετρα ειναι όσο μια πολυκατοικία 8 ορόφων.

Το να κτυπώ πουλιά στα 60 με 80 μετρα σημαινει κτυπω στο υψος μιας πολυκατοικίας ψηλοτερης των 20 ορόφων ( δεν ειμαι σιγουρος αν εχει 20 όροφο κτιριο η Κυπρος και σε ποια πόλη)

Ενα καλο τεστ για να μαθουμε να εκτιμουμε αποστασεις (επειδη οι πολεις εχουν και πολυκατοικιες και περιστερια) ειναι οταν παμε στα καφε μες την πόλη να παρατηρουμε και λιγο τα πουλια που πετουν και να συγκρινουμε το υψος που πετουν σε σχεση με τα περιβαλλοντα κτιρια (1 όροφος =3μετρα περιπου)

Δεν αμφισβητω τον φιλο που εγραψε για 80 μετρα ( καποτε γινετε) αλλα θα ηταν καλο τεστ για ν αρχισουμε να εκτιμουμε αποστάσεις
+1000

Ενδεικτικά ενα γήπεδο ποδοσφαίρου σαν εκείνα που έχουν κάποια σχολεία, το μήκος δεν ξεπερνά τα 80 μέτρα πολλές φορές. Προσπαθήστε απλά να φέρετε στο μυαλό σας την απόσταση εκείνη..
Σίγουρα κάποιες φορές συμβαίνει να χτυπήσουμε θήραμα σε τέτοιες πολλά μεγάλες για μένα αποστάσεις. Δεν πρέπει όμως να το κάνουμε κανόνα και να πυροβολούμε σε έτσι αποστάσεις.. Ξέρω οτι σε όλους έτυχε είτε απο απελπισία είτε απο ενθουσιασμό..
Η κάρπωση σε αυτες τις αποστάσεις όμως δεν παυεί να είναι καθαρά θέμα τύχης και μετα έρχονται και όλοι οι άλλοι παράγοντες..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

beretta DT10 έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
φιλε μου και εγω φετη στην φασσα επεξα μονο μια τζαι τουτη ηταν σε αποσταση 60 μετρων και παραπανο τυχενη καπιες φορες γιατι μπορι να την εβρουν σκαγια στο κεφαλι η στην γαλατη της τζαι να πεσει εγω εναφιβαλω αν επεσε 8-) 8-)
Εννεν καθόλου εξωπραγματικό!
Απλά πάντα είναι συνδυασμός τσοκ Νο Σκάγια (χοντρά) και σωστής σκοπευτικης ικανότητας .
Και όλα αυτά έρχεται να τα συμπληρώσει ο παράγων τύχη, όσον αφορά σε ποια σημεία του σώματος θα δεκτει τα βλήματα το πουλι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”