LAMBRO DIRECT 34 gr

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: LAMBRO DIRECT 34 gr

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Anthimos έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα :?: :!:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ!
ΤΟ ΤΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 2* ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 5* Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 20Μ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ Ν72/1...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5* ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20Μ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ!

Δηλαδη φιλε Σολωνα θα συνιστουσες σε καποιο να συμπεριλάβει την Lambro Direct στα φασσοφυσιγγια του??
Τζαι με 12 αρες επαιξαμεν φασσες τον χειμωνα ρε φιλε κι επεσαν σεκκες αλλα σιγουρα αυτο το νουμερο σκαι δεν αποτελει επιλογη για φασσοκυνηγι, η εχω λάθος???
ΑΝΘΙΜΕ ΜΟΥ Η ΛΕΞΗ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ!

ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΔΕΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ!

ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΟΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Σαφεστατα σολωνα. Απλα επετρεψε μου να διαφωνω με τα ανοικτα τσιοκ και διασπορες στη φασσα εστο και υπο προυποθεσεις. Με τσιοκ 4 στα 36 μετρα μπορει να παρεις την φασσα αλλα πιθανοτατα και να την τραυματησεις η να την ξυφτερισεις. Το τσιοκ 2 στα 36 μετρα ομως θα την ριξει σχεδον σιγουρα.

Εχω βγαλει συμπερασματα εμπειρικα και εχω καταληξει οτι σαν κανονας τα κλειστα τσιοκ δουλευουν πιο αποτελεσματικα στο κυνηγι. Επισης κατι πολυ σημαντικο....το ανοικτο τσιοκ δεν διορθωνει την σκοπευση. Μονο κατα τυχη παιρνεις ενα πουλι που τουφεκισες λαθος επειδη το αρπαξαν καπια ακρινα σκαγια. Το ανοικτο τσιοκ μαλλον επιρεαζει την ψυχολογια παρα την αποδοση. Η σκοπευτικες αδυναμιες δεν διορθωνονται με το τσιοκ. Ποσο μαλλον ενας μετριος σκοπευτης καλα θα ειναι να δουλευει τα κλειστα τσιοκ. Και θα μαθει πιο γρηγορα αλλα και θα ανεβει η ψυχολογια του καθως οποιο πουλι πετυχει θα το καρπωνεται. Με τα ανοικτα ( λογο του οτι δεν θα ειναι ουτε κεντρο) θα πληγωνει πολλα θηραματα και θα απογοητευτει....αποψη μου καλοπροαιρετη παντα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

kypros έγραψε:Σαφεστατα σολωνα. Απλα επετρεψε μου να διαφωνω με τα ανοικτα τσιοκ και διασπορες στη φασσα εστο και υπο προυποθεσεις. Με τσιοκ 4 στα 36 μετρα μπορει να παρεις την φασσα αλλα πιθανοτατα και να την τραυματησεις η να την ξυφτερισεις. Το τσιοκ 2 στα 36 μετρα ομως θα την ριξει σχεδον σιγουρα.

Εχω βγαλει συμπερασματα εμπειρικα και εχω καταληξει οτι σαν κανονας τα κλειστα τσιοκ δουλευουν πιο αποτελεσματικα στο κυνηγι. Επισης κατι πολυ σημαντικο....το ανοικτο τσιοκ δεν διορθωνει την σκοπευση. Μονο κατα τυχη παιρνεις ενα πουλι που τουφεκισες λαθος επειδη το αρπαξαν καπια ακρινα σκαγια. Το ανοικτο τσιοκ μαλλον επιρεαζει την ψυχολογια παρα την αποδοση. Η σκοπευτικες αδυναμιες δεν διορθωνονται με το τσιοκ. Ποσο μαλλον ενας μετριος σκοπευτης καλα θα ειναι να δουλευει τα κλειστα τσιοκ. Και θα μαθει πιο γρηγορα αλλα και θα ανεβει η ψυχολογια του καθως οποιο πουλι πετυχει θα το καρπωνεται. Με τα ανοικτα ( λογο του οτι δεν θα ειναι ουτε κεντρο) θα πληγωνει πολλα θηραματα και θα απογοητευτει....αποψη μου καλοπροαιρετη παντα
δηλαδη οι skeeters παιζουν με ανοικτο τσοκ για λογους ψυχολογιας και οχι οτι τους προσφερει κατι ουσιαστικο το ανοικτο τσοκ?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

kypros έγραψε:Σαφεστατα σολωνα. Απλα επετρεψε μου να διαφωνω με τα ανοικτα τσιοκ και διασπορες στη φασσα εστο και υπο προυποθεσεις. Με τσιοκ 4 στα 36 μετρα μπορει να παρεις την φασσα αλλα πιθανοτατα και να την τραυματησεις η να την ξυφτερισεις. Το τσιοκ 2 στα 36 μετρα ομως θα την ριξει σχεδον σιγουρα.

Κύπρο θα διαφωνήσω κάθετα και θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα στο περπατητό κυνήγι, γιατί ανοίγουν τα τσιοκς οι κυνηγοί και δεν πάνε με το 2-1 που θα πάεις στη φάσσα; Δίοτι αν πετακτεί το πουλί στα 20 μέτρα 2 πράγματα θα γίνουν με τα κλειστά τσιοκς, είτε το πουλί δεν θα φάει σκάγια επειδή δεν ίσουν πάνω του και δεν προλαβαίνει να ανοίξει η τουφεκιά, είτε θα το λύσεις το πουλί επειδή την έφαγε όλη την τουφεκιά. Εάν είχες όμως 5 τσιοκ αντι 2, την στιγμή που δεν είσαι πάνω στο πουλί το μεγαλύτερο άνοιγμα τουφεκιάς μπορεί να καλύψει το σκοπευτικό λάθος. Ακόμα και πάνω στο πουλί να είσαι δεν θα φάει όλη τη χαρτούτσια και έτσι έχει παραπάνω πιθανότητες να καρπωθείς το θήραμα. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 19 Αύγ 2014, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καθε πραμα εχει την ωρα του.....και τον λογο του.....και την υπαρξη του...
Δεν βρισκω κατι λαθος ουτε στον κυπρο ουτε στον σολωνα.
Δεν ειπε ο κυπρος να παμε στα ορτυκια με τσοκ δυο ενα.....ουτε ο δολωνας δτες φασσες σε τοπο ανοικτο με πενταρι τσοκ κ με direct φυσιγγιο.
Ηταν ξεκαθαροι νομιζω κ οι δυο.
Εχουμε ολοξ μυαλο να περνουμε το γενικο νοημα....και την ουσια νομίζω.

Γιωργο οι σκεετερς παιζουν πηλινο δισκο σε κοντινες αποστασεις κ τρομερες ταχυτητες.
Εχεξ οποιαδηποτε συγκριση αυτο με την φασσα?
Φιλικά μιλω ετσι.δεν κρινω.απλα νομιζω δεν κολλα η συγκριση των δυο
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

φιλε λαουρονα ο Κυπρος εγραψε ''Το ανοικτο τσιοκ μαλλον επιρεαζει την ψυχολογια παρα την αποδοση.''
διαφωνω καθετα και οριζοντια
επισης εγραψε "Η σκοπευτικες αδυναμιες δεν διορθωνονται με το τσιοκ''.
εν μερη εχει δικιο αλλα οι αδυναμιες μετριαζονται
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Μιλάμε γενικά παιδιά ή για το κυνήγι φάσσας;
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Μαγκες ο Laurona εχει δικιο
Lambro Direct VS Φασσα
Μην χανομαστε
Ο Κυπρος μιλα για φασσα και σωστα λεει οτι αν ανοιξεις τα τσιοκ και βαλλεις φυσιγγια διασπορα δεν ειναι η συνταγη για να γινεις καλος φασσοκυνηγος η να πιαννεις πουλια επειδη μειονεκτεις σκοπευτικα
Σαφως το καθε θηραμα εχει το τσιοκ του οπως και τα φυσιγγια του και πρεπει να το προσεχουμε φιλε σπυρο
Ο Καναρης ρωτα για φασσα οχι για περπατητο στην περδικα
Direct εν καλη μπεκατσα φραγκολινα πρωτη ντουφεκια
Παντα θα υπάρχουν οι εξαιρεσεις φυσικα ( και με 12 αρια πεφτουν οι φασσες)
Η συνταγη για φασσοκυνηγι ειναι σφικτο τσιοκαρισμα και καλα φασσοφυσιγγια
Μεσοβεζικες λυσεις μπορει να δουλεψουν κατ εξαιρεση και υπο προυποθεσεις και πολλες φορες κατα τυχη..
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Anthimos έγραψε:Μαγκες ο Laurona εχει δικιο
Lambro Direct VS Φασσα
Μην χανομαστε
Ο Κυπρος μιλα για φασσα και σωστα λεει οτι αν ανοιξεις τα τσιοκ και βαλλεις φυσιγγια διασπορα δεν ειναι η συνταγη για να γινεις καλος φασσοκυνηγος η να πιαννεις πουλια επειδη μειονεκτεις σκοπευτικα
Σαφως το καθε θηραμα εχει το τσιοκ του οπως και τα φυσιγγια του και πρεπει να το προσεχουμε φιλε σπυρο
Ο Καναρης ρωτα για φασσα οχι για περπατητο στην περδικα
Direct εν καλη μπεκατσα φραγκολινα πρωτη ντουφεκια
Παντα θα υπάρχουν οι εξαιρεσεις φυσικα ( και με 12 αρια πεφτουν οι φασσες)
Η συνταγη για φασσοκυνηγι ειναι σφικτο τσιοκαρισμα και καλα φασσοφυσιγγια
Μεσοβεζικες λυσεις μπορει να δουλεψουν κατ εξαιρεση και υπο προυποθεσεις και πολλες φορες κατα τυχη..
Επειδή ο Κύπρος είπε ότι τα κλειστά τσιοκς δουλευουν πιο αποτελεσματικα στο κυνηγι. Δεν ανάφερε φάσσα και έτσι το πήρα γενικά. Μπορεί να κατάλαβα λάθος.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ξαναδιαβασα το ποστ του ρε φιλε για να σιγουρευτω.
Ειπε στο κυνηγι της φασσας καθαρα κ το ανεπτυξε.
Γιαυτο και εχει καποια βαση λαμβανκντας υποψην οτι το καλοκαιρι οι βολες στην φασσα ειναι συνηθως απο 30 μετρα κ πανω κ ειναι "ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ" θηραμα
Αν το ειπε γενικα τοτε υποστηριζω το δικο σογ σκεπτικο.
Δεν θα παω για ορτυκια η μπεκατσες με τσοκ δυο ενα ουτε για λαγο στους δικους μου τοπους που τον βλεπεις 2 δευτερολεπτα στα 15 μετρα το πολυ κ μετα χανετε κ μονο μπηκτη μπορεις να παιξεις
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”