ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Rai »

Μα ο Σόλωνας παίζει ακόμα...? Ειδοποιήστε τον ότι σε λίγες ώρες ξημερώνει Τρίτη... :lol:

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

RΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ :D

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΕΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ, ΠΗΡΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ + 3 Ο ΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ...ΛΕΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΚΟΦΤΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΤΟΥΦΕΚΑΜΕ!
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΟΠΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΘΗΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΕΠΑΡΕΙ :D

ΜΕΤΑ....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ(ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ) ΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!

ΥΓΕΙΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
beretta DT10
Full Member

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από beretta DT10 »

Pathfinder έγραψε:
beretta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα :lol: :lol: :lol:
70 μετρα φιλε???Οι ασπρες αλλοπως εν τουτες που συρνουν στο Ιρακ ;)
beretta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα :lol: :lol: :lol:
ε φιλε ο καθενας οτι θελει πιστεφκει ενομιζω αμαν κρατεις ενα οπλο 30ρι και με τσοκ 3** και extra full με 4 νουμερο αμαν της σημαδεθεις καλλα ενα πεσει και ουτε ενα κλοτσισει και την φασσα επια την με το 3ρι ενταξη ειχα και λιο τυχη πανο μου αλλα εβαλατην μεστην βουρκα αμαν τα δοκειμασης αφτα τα φυσσηγια θα μινεις με το στομα ανιχτο :) ;)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Πανικος Setter έγραψε:Αντί να ρωτήσουμε τι απέγινε το λαγουδάκι το σταμπάρουμε για να το παίξουμε . Αυτά που ήξεραν μερικοί να τα ξεχάσουν . Οποιος δίνει το κακό παράδειγμα μέσο αυτού του φόρουμ πλεον πάει στο καλο
Ευγε πανικκο.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:RΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ :D

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΕΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ, ΠΗΡΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ + 3 Ο ΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ...ΛΕΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΚΟΦΤΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΤΟΥΦΕΚΑΜΕ!
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΟΠΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΘΗΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΕΠΑΡΕΙ :D

ΜΕΤΑ....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ(ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ) ΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ!

Και λέω και γω που εν ο μάστρο-φασσάρης ο Σόλωνας. Μπράβο Σόλωνα μου. :D Έπρεπε να φκάλω τζαι εγώ με το Goose τζιαι την πρώτη σιδερένια που εκατέβασε, εμετάνιωσα το τωρά :lol: :lol:
beretta DT10
Full Member

Δημοσίευση από beretta DT10 »

spyrosspyrou851 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:RΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ :D

Και λέω και γω που εν ο μάστρο-φασσάρης ο Σόλωνας. Μπράβο Σόλωνα μου. :D Έπρεπε να φκάλω τζαι εγώ με το Goose τζιαι την πρώτη σιδερένια που εκατέβασε, εμετάνιωσα το τωρά :lol: :lol:

Μπραβο Σολωνα κατα την γνομη μου εισαι ενας απο τους καλητερους κυνηγους της φασσας ισος και ο προτος και ειναι και πολλη ορεο το οπλο σου και παντα με ασφαλεια και επιτηχια :) :) :)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!
ΕΓΩ ΠΗΡΑ 6 ΦΑΣΣΕΣ ΧΤΕΣ!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΚΡΑΤΟΥΣΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ!
ΕΚΑΜΑ 2 ΚΑΛΛΙΤΖΙΕΣ ΣΥΣΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ :D
ΕΣΑΚΚΑΤΕΨΑ ΑΚΟΜΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.. :shock: ( ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΖΑΝ ΤΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ) :( :D
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΠΠΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕΝ :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πανικος Setter έγραψε:Αντί να ρωτήσουμε τι απέγινε το λαγουδάκι το σταμπάρουμε για να το παίξουμε . Αυτά που ήξεραν μερικοί να τα ξεχάσουν . Οποιος δίνει το κακό παράδειγμα μέσο αυτού του φόρουμ πλεον πάει στο καλο
Πανικκο μου δεν επιασα το υπονοουμενο.τι απεγινε το λαγουδακι και το σταμπαρουμε τι θελεις να πεις??
Το λαγουδακι εμεινε στην κουτση του οπως το βρηκα οσο για την σταμπα που λες δεν καταλαβα τι υπονοας.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

πανικκο εν για καποιον αλλο που το ειπεν μαλλον που ηθελε να του πεις που ακριβος ειναι! εσενα τουλαχιστο εγλιτοσε εγω τσινο που ειδα επιεν για δειπνο του θερκου!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Πανίκκος Σέττερ η βάζει μυαλό ένας ένας η κλείνει το μαγαζί.....άμαν ξεφύγουμε από την ουσία και τη σημασία του φόρουμ τι το συζητάμε για νοοτροπίες κλπ....ενι γουει η επαρχία Λευκωσίας τι γίνετε από άποψης πουλιων?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”