ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ολοημερο κυνηγι σε δυο ημιχρονα και απο εμενα , ολες και ολες ειδα καμια 10-15 φασσες εκτος βολης το προι και 0 το απογευμα !
οι Heavy οπως μπεικαν βγηκαν απο το οπλο ... αποτελεσμα 2 hell 2 κεανιτες 2 illy latte machiato 1 pokka 2 φραπε 1 ice tea ροδακινο 4 μπουκαλλες νερο 1 σαντουτσ τριαρα 1 τυροπιτα
τα θετικα
το οπλο ειναι ακομη πεντακαθαρο
το γυλεκο σασμενο οπως και η τσαντα
αντε και την αλλη κυριακη με υγεια ;)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:ολοημερο κυνηγι σε δυο ημιχρονα και απο εμενα , ολες και ολες ειδα καμια 10-15 φασσες εκτος βολης το προι και 0 το απογευμα !
οι Heavy οπως μπεικαν βγηκαν απο το οπλο ... αποτελεσμα 2 hell 2 κεανιτες 2 illy latte machiato 1 pokka 2 φραπε 1 ice tea ροδακινο 4 μπουκαλλες νερο 1 σαντουτσ τριαρα 1 τυροπιτα
τα θετικα
Έν το γυρίζει φίλε μου η γλώσσα σου να το πεί ??
Πές το δυνατά και καθαρά να το συνηθίσεις , γιατί την χρονιά που έρχεται θα το λαλείς πολλές φορές .
ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ - ΗΡΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Εγώ έπαιξα μόνο στο πρώτο ημίχρονο και ήμουν στο σπίτι η ώρα 11, με 2 φάσες το πρωί που πραγματικά ήταν απολαυστικά παιξίματα αυτά που θα θυμάμαι για χρόνια η μια σε οριακή βολή, τα φυσίγγια ήταν ιδιοκατασκευη με Α1 ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ολοημερο κυνηγι σε δυο ημιχρονα και απο εμενα , ολες και ολες ειδα καμια 10-15 φασσες εκτος βολης το προι και 0 το απογευμα !
τα θετικα
Έν το γυρίζει φίλε μου η γλώσσα σου να το πεί ??
Πές το δυνατά και καθαρά να το συνηθίσεις , γιατί την χρονιά που έρχεται θα το λαλείς πολλές φορές .
ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ - ΗΡΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Rai
εγω φταιω που σας εβαλα στα ποστα τα καλα και εγω επαιρνα ματι ...
εν τουτο το ευχαριστω !!! :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

τα θετικα
Εν πολλοί που εφέραν τα κλουβιά γεμάτα φίλε μακάρι τουτα να ήταν τα προβλήματα μας....το να παίζεις εννεν πάντα κατορθωτό αλλά το να παιρνάς και να συνεργάζεσε καλά με την παρέα σου εν η μεγαλύτερη απόλαυση....Ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία ούτε εννα τα παρετήσουμε ποτέ....
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Τελικα οπως βλεπω την κατασταση παλε εγλυτωσα , την βγαλαμε με οφθαλμοπροπονιση και αριστεροδεξιοστροφες κινησεις του αυχενα στο κοραλ :D

Καλες συνεχειες κοπελια .
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Εν γίνεται να σου φεύγει η κάμερα έτσι απλά. Πρέπει να είχε πολλά μποφόρ . Πολύ ωραίο το βίντεο είναι ωραία να έχεις απόδειξη γιατί είναι ωραία να τα βλέπεις ξανά. Ο παρεας είπε μου να αφήσω τις πρώτες να περάσουν γιατί εν να εχει μετά πολλές. Ετσι μονο τις βιτεογραφισα ειπα τους μονο μπαμ-μπαμ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πανικος Setter έγραψε:Επεράσαμε τζάι φέτος με λίγα και καλά , 2 το πρωί και μια το απόγευμα ,
τα ευτράπελα δεν έλειπαν ως συνήθως :lol: πρόβλημα με το στήριγμα τις κάμερα στις κάννες

στη πρώτη τουφεκια η κάμερα βρέθηκε μεσα στη λατζια

Στη δεύτερη τουφεκια είδα την κάμερα να πηγαίνει που το βουνό κάτω τζάι να σταματα σε 15 μετρα , ευτυχώς όλα καλά , άθικτη η Garmin συν ακόμα μια φάσσα , δυστυχώς δεν βρήκα γραμμένο το βίντεο

Μετά το μάζεμα τις κάμερας και τις φάσσας σαν πίνω νερό 5-6 πουλάκια στα 20 μετρα κάμνουν μου γεια

Αυτά παθαίνεις όταν μιλάς στο κινητό , η φάσσα κτυπήθηκε από το σύντροφο αλλα δυστυχώς δεν τι βρήκαμε

και τέλος το απόγευμα σε πολύ χαλαρό πόστο ακόμα ένα πουλί

Ωραία βίντεο
Φίλε αν και δεν σε ξέρω πρέπει να χρησιμοποίας χαρτούτσιες >36γρ για να πετάσσεται η κάμερα σου μέσα στα αρκάτζια από το όπλο :shock: :roll:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Ωραίος φιλέ Πανικό. Ενδιαφέρον χώρος το απογευματινό πόστο!!!
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:? :roll: Παίδες σας χαιρετώ...
Το παιχνιδι εξελίχθηκε σε δυο ημίχρονα..!!
Στο πρώτο όπως έβαλα τα φυσίγγια τα έβγαλα..
Δευτερο ημίχρονο δυο βολές , η μια έφυγε και η άλλη κατέληξε στην βούρκα κάποιου νηστικού που την έπαιξε με ενα αθόρυβο φυσίγγιο :? :? :roll:

Τελικά η αλήθεια φέτος ειναι ότι ήταν γεμάτος ο τόπος ταίσματα, στην πειοχή που κυνήγησα , επαρχία λεμεσού, τρια ταίσματα, όσοι είχαν καλά πόστα χτυπησαν απο 5 - 15 πουλιά. Αλλά όσες τζιαι να παίξουν αμα ο αλλος εν γ... εν αλλάσσει!! να τσακώνονται άτομα τις ίδιας παρεας πιο επαιξε την φασσα, επηες τζιαι εστάθηκες μπροστά μ , να κλέβουν θηράματα που χτύπησαν άλλοι ειλικρινα ενεκάτσιασα τους. Νηστιτζιοι!!!

Όσο αφορά το καλοκαιρινό κυνήγι πιστευω ότι λίγα πουλιά μπορείς να κάνεις σε ταισμα..Και δυστυχώς το φαινόμενο ειναι σε μεγάλη έξαρση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”