ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ας ελπισουμε ολα να πανε καλα αυριο για ολους μας
σημερα κατεβηκα απο τα ποστα που ηρθαν να με αλλαξουν για να παρω και εγω τα πυρομαχηκα μου απο την παρασκευη που ειμαι εκει... λιγα πουλια υπαρχουν παντου, καλα ποστα σχεδον πουθενα
Πληροφορια : ο δρομος Λυθροδοντα - φρακτη Λευκαρων θα ειναι κλειστος απο σημερα μεχρι αυριο η ωρα 10πμ λογο οδηκων εργων ;)
καλα κυνηγια !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Ήρθα και εγώ στο χωριό, ετοίμασα τα απαραίτητα και κάθισα να παίξω λίγο με τα husky. Οι "κυνηγοί" εδώ φαίνεται πως στα πόστα τους κάθονται με τα όπλα. Άκουσα 12 πυροβολισμούς. Εύχομαι και θέλω να πιστεύω πως μόνο εδώ συμβαίνει αυτό...Καλά κυνήγια συνάδελφοι και προσοχή. Το νερό και το καπέλο να μην ξεχάσει κάνεις. Καύσωνας και αύριο! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αποτέλεσμα για μένα, 2 φυσίγγια έριξα όλα και όλα και έπιασα 1 φάσσα κατά τις 6:15. Έσουσεν την καλά η RC4 Serie Oro 35γρ #7 Μαύρη και εκουντρουμπελήστηκε με Lucky Shot 33.5gr #6. Χαμηλή κάρπωση για τους έμπειρους φασσάριες αλλά για μένα σημαντική αφού δεν εξαναπήγα κυνήγι τον Αύγουστο. Η πρώτη μου Αυγουστιάτικη φάσσα :D . Πάνω απ'όλα οι εμπειρίες. Στην αρχή ενόμιζα ότι ήταν κοράζινος (τόσο τις καταλάβω :lol: :lol: ) και όταν επήα τζιαμέ συνειδητοποίησα ότι εν φάσσα. Την καθάρισα για να δω που κτυπήθηκε αλλά 1-2 πληγές είδα, και είχε πολύ αίμα το κεφάλι της.

Ακόμα ένα πολύ θετικό της ημέρας είναι ότι τα περδίκια ήταν πάρα πολλά στην περιοχή, είδα κοπάδια των 20-30 περδικιών 2-3 φορές, τα παρακολουθούσα και το χαμόγελο ήταν μέχρι τα φκια μου, ελπίζω να συνεχιστεί η εικόνα ως τον Νοέμβρη. Αφιερωμένη στον Σόλωνα, Λεύκιο, Μάριο και Παντελή για τη βοήθεια τους. :D :D

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ff1fd8.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... c1a45e.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 4bd9ab.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3cd3be.jpg
XATZIKRIS007
Full Member

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

Αποτέλεσμα για μένα, 2 φυσίγγια έριξα όλα και όλα και έπιασα 1 φάσσα κατά τις 6:15. Έσουσεν την καλά η RC4 Serie Oro 35γρ #7 Μαύρη και εκουντρουμπελήστηκε με Lucky Shot 33.5gr #6. Χαμηλή κάρπωση για τους έμπειρους φασσάριες αλλά για μένα σημαντική αφού δεν εξαναπήγα κυνήγι τον Αύγουστο. Η πρώτη μου Αυγουστιάτικη φάσσα :D . Πάνω απ'όλα οι εμπειρίες. Στην αρχή ενόμιζα ότι ήταν κοράζινος (τόσο τις καταλάβω :lol: :lol: ) και όταν επήα τζιαμέ συνειδητοποίησα ότι εν φάσσα. Την καθάρισα για να δω που κτυπήθηκε αλλά 1-2 πληγές είδα, και είχε πολύ αίμα το κεφάλι της.

Ακόμα ένα πολύ θετικό της ημέρας είναι ότι τα περδίκια ήταν πάρα πολλά στην περιοχή, είδα κοπάδια των 20-30 περδικιών 2-3 φορές, τα παρακολουθούσα και το χαμόγελο ήταν μέχρι τα φκια μου, ελπίζω να συνεχιστεί η εικόνα ως τον Νοέμβρη. Αφιερωμένη στον Σόλωνα, Λεύκιο, Μάριο και Παντελή για τη βοήθεια τους. :D :D

re parea en leukara pou epies??

pantos kopelia para para para polla lia ta poulia!!!!!!!!!! en essirame xartoutsia!!
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

XATZIKRIS007 έγραψε:

re parea en leukara pou epies??

pantos kopelia para para para polla lia ta poulia!!!!!!!!!! en essirame xartoutsia!!

Αγ Θεόδωρο Λάρνακας.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ 2 φυσίγγια 1 φάσσα....η πιο τραγική 1η Κυριακή εδώ και 5 χρόνια....που εχαθήκαν τα πουλιά μυστήρια πράματα......συγχαρητήρια στους πιο τυχερούς....η φάσσα μου έπεσε με Victory λιλά 31γρ νο. 6
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αχχχχχχχχ ...θα βαλω τα κλαματα που τα νευρα ...ισως η χειροτερη μερα στην φασσα και ποσο μαλλον για εναρξη...παιδες ουτε που εσηκωσα το οπλο μα τον θεο...αυτο που περιμενα να γινει τελικα εγινε.Τα πουλια σιγουρα θα τρομοκρατηθηκαν τις τελευταιες 1-2 μερες με ολους τους έξυπνους που παν στα ποστα με τα τσιαττηρκα και με τα αυτοκινητα κιττα κελι και αλλαξαν δρομολογια και περιοχες.Τοσα πουλια τις προηγουμενες βδομαδες με σταθερα περασματα και σημερα τιποτε.Το αναμενομενο φυσικα.Ετσι εναρξη παντως θα την θυμουμαι πολυ καιρο.Επονησα την κκελε μου που τα νευρα.Ελπιζω καποιοι φιλοι τουλαχιστον να τα πηγαν (ΠΟΛΥ) καλυτερα για να εχουμε ελπιδες για την συνεχεια αν και απο οτι ακουσα επαρχια Παφου πολλες περιοχες απογοητευσαν.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

4 φασσουλεσ σημερα (εβαλα χαμε 7 αλλα 4 επηρα σπιτι)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Πολυ λιγα τα πουλια αλλα οτι περασε δεν εφυγε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

Εγω επεξα 2 αλλα επιρα σπιτι 3!:)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”