ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πέστε κρεμμίδι Βρέ φασσοτρελλόπεδα...αύριο σας έρχομαιαιαι....Κύπρος μου με τις Σιδερένιες σου που είσαι!

Έσπασα ρε.....ούλλα καλά και ωραία στο Μεξικό και με αρκετά παρατράγουδα και περιπέτειες
15 μέρες ήταν υπέρ αρκετές...ας όψεται η γυναίκα !

Σπύρο έκαμες και καμία δοκιμή για μένα....γιατί δεν προλαβαίνω :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Πέστε κρεμμίδι Βρέ φασσοτρελλόπεδα...αύριο σας έρχομαιαιαι....Κύπρος μου με τις Σιδερένιες σου που είσαι!

Έσπασα ρε.....ούλλα καλά και ωραία στο Μεξικό και με αρκετά παρατράγουδα και περιπέτειες

Σπύρο έκαμες και καμία δοκιμή για μένα....γιατί δεν προλαβαίνω :D
Ε δεν μου έστειλες λίγα ποτζινα που εγέμωσες να τα τεστάρω :D

Vamos amigos :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Πέστε κρεμμίδι Βρέ φασσοτρελλόπεδα...αύριο σας έρχομαιαιαι....Κύπρος μου με τις Σιδερένιες σου που είσαι!

Έμαθες και ισπανικά τουλάχιστον όξα έπινες μόνο tequila και έτρωες fajitas και tortillas? :P
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΨΕ? :shock: :? :shock: :?
ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΛΕ!! ΠΑΛΙΟΦΑΣΣΕΣ , ΚΩΛΟΠΟΥΛΙΑ........ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΚΚΟΥΝ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΠΑΤΤΙΧΕΣ ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΨΕ? :shock: :? :shock: :?
ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΛΕ!! ΠΑΛΙΟΦΑΣΣΕΣ , ΚΩΛΟΠΟΥΛΙΑ........ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΚΚΟΥΝ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΠΑΤΤΙΧΕΣ ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρίστο παίξε τζιαί 2-3 για μένα διότι θα βάλω απουσία...

Θα έρτω ποτζιεί κανένα βραδάκυ να μου πεις τα αποτελέσματα σου, με τη συνοδεία τσίκεν σουγλάκι φυσικά ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παντως και φετος θα εχει φοβερες εκπληξεις η φασσα πιστευω.Περιοχες που μεχρι προτεινως εδειχναν πολυ καλους αριθμους σταθερης/μονιμης κινησης απο πουλια ηδη αρχισαν να επηρεαζονται απο την κινηση των αυτοκινητων αισθητα.Εχουν αλλαξει τα περασματα τους τα οποια τον τελευταιο εναμιση τουλαχιστον μηνα ηταν σταθερα οπως και τα τζιηταστρα τους.Πιστευω ο τυχερος λαχνος της κληρωσης θα πεσει σε παρακειμενες περιοχες που τωρα δεν μας κανουν την οποιανδηποτε εντυπωση.Για αυτο κοπελια μεν πατε να μπηχτειτε και εσεις μεσα σε παραδοσιακους φασσοτοπους γιατι η κατασταση ειναι πλεον τραγικη απο πλευρας πλαστικης καρεκλουας κοκκινης/κιτρινης του γαμου :) Τραβατε μακρυα που ετσι τοπους και αφηστε τους να καμουν το παιχνιδι τους ως τες 9-10 που εννα φυρτουν οι παραπανω :).Τωρα πετε μου αληθεια ποιοι εφκαλα ν τα πραματα τους εξω που το ερμαρι και απλωσαν τα πανω στο κρεβατι των κενων με την σειρα που θα μπουν μεσα στην βαλιτσα??;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ουφφφ ουφφφ εν περνούν οι μέρες 4 κπψ......εξόβαψε ο σιεπέττος καθάρισε καθάρισε.....ύπνος ανήσυχος.....οι στρατηγικοί σημασίας τόποι δίνουν και παίρνουν τελευταίες μέρες πολύς κόσμος για το τίποτα.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Ουφφφ ουφφφ εν περνούν οι μέρες 4 κπψ......εξόβαψε ο σιεπέττος καθάρισε καθάρισε.....ύπνος ανήσυχος.....οι στρατηγικοί σημασίας τόποι δίνουν και παίρνουν τελευταίες μέρες πολύς κόσμος για το τίποτα.....
http://www.timeanddate.com/countdown/to ... sz=1&swk=1

:D :D
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Ουφφφ ουφφφ εν περνούν οι μέρες 4 κπψ......εξόβαψε ο σιεπέττος καθάρισε καθάρισε.....ύπνος ανήσυχος.....οι στρατηγικοί σημασίας τόποι δίνουν και παίρνουν τελευταίες μέρες πολύς κόσμος για το τίποτα.....

Όπως την Πρωτοχρονιά ένα πράμα!! :lol: :lol: :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SilverPigeonS έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Όπως την Πρωτοχρονιά ένα πράμα!! :lol: :lol: :lol:
χαχα ναι
σταματα το χρονομετρο και αρκεφκουν τα πυροτεχνιματα.......στην δικη μας περιπτωση ειναι μπαμ και φτερουθκια στον ουρανο :D :D :D 8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”