Έπιασα τζαι τις Tiger 32 μετά που εξαναμίλησα με τον Λεύκιο το πρωί, ό,τι περισσέψει πάει στον πέρτικο.nike powder έγραψε:
baby 28,5 kai mini 29 den exis

Έπιασα τζαι τις Tiger 32 μετά που εξαναμίλησα με τον Λεύκιο το πρωί, ό,τι περισσέψει πάει στον πέρτικο.nike powder έγραψε:
baby 28,5 kai mini 29 den exis
Αθω τις rc2 τις μπλε ειναι 34gr?τι ωρα τις παιζεις?εχω τις ιδιες σε εξαρι δεν ηβρα την ωρα τους.Athos 1978 έγραψε:Όταν έχω αυτές μαζί μου είμαι καλυμμένος
Πανικκο θελει κρυο καιρο και υγρο. ακομα και οταν.βρεχει ειναι πολυ καληπανικος έγραψε:Αθω τις rc2 τις μπλε ειναι 34gr?τι ωρα τις παιζεις?εχω τις ιδιες σε εξαρι δεν ηβρα την ωρα τους.Athos 1978 έγραψε:Όταν έχω αυτές μαζί μου είμαι καλυμμένος
Οκ εγω τις πηρα αυγουστο και νοεμβρη στο λιοπηρι κυπρο μουkypros έγραψε:Πανικκο θελει κρυο καιρο και υγρο. ακομα και οταν.βρεχει ειναι πολυ καληπανικος έγραψε:Αθω τις rc2 τις μπλε ειναι 34gr?τι ωρα τις παιζεις?εχω τις ιδιες σε εξαρι δεν ηβρα την ωρα τους.Athos 1978 έγραψε:Όταν έχω αυτές μαζί μου είμαι καλυμμένος
Φίλε ειχα προχτες μιαν μαζί μου 33,5γρ, 6 νο τζε έπαιξα την κατα τες 10 τζε έκοφκεν όπως το μασιαίρι...Filippos έγραψε:Συνάδελφοι καλημερα,
Χρησιμοποιεί κανένας τι λακυ σιοτ για το κυνήγι της φασσας?
Για τι καιρό κάνει? επίσης τι νούμερο σκαι και με τι τσιοκς την έχει δοκιμάσει?
Φτάνει να μην έχει υγρασία. Τι χρησιμοποιώ και εγώ και ο ατέρας μου πολλά χρόνια σε νο.5,6 για φάσσες, νο.6,7 για περδίκια κ ν.9 για τζίκλες. Φθηνή και αξιόπιστη. Τα τσιοκ του όπλου μου εν 4-2 σταθερό. Και του πατέρα μου 3-1 σταθερόΣυνάδελφοι καλημερα,
Φίλε Σαββα κυνηγώ Παφο άρα η πιθανότητα να υπάρχει υγρασία ειναι πολύ μεγάλη.savvis25 έγραψε:Φτάνει να μην έχει υγρασία. Τι χρησιμοποιώ και εγώ και ο ατέρας μου πολλά χρόνια σε νο.5,6 για φάσσες, νο.6,7 για περδίκια κ ν.9 για τζίκλες. Φθηνή και αξιόπιστη. Τα τσιοκ του όπλου μου εν 4-2 σταθερό. Και του πατέρα μου 3-1 σταθερόΣυνάδελφοι καλημερα,
Γεια σου φιλε. Για τι καιρο καβει αυτο το φυσιγγια;pant έγραψε:Γειά σας παιδιά,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Πράγματι και εγώ γνώρισα άτομα πολύ μελετημένα και ψαγμένα που ορκίζονται σε αυτό το φυσίγγιο. Και μάλιστα ισχυρίζονται ότι είναι πολύ σταθερό. Μπορώ να σας πώ ότι δύο τουλάχιστον από αυτούς χρησιμοποιούν όπλα Beretta 682 sporting 3.5-3.6 κιλά με 18.4 αυλούς.(σε φάσσα N6, πέρδικα N7 και τζίκλα N11)
Πολύ παλιά, πριν 5-6 χρόνια, ο σύντροφος μου στο κυνήγι (με Βrowning 325 - 18.4) τις είχε δοκιμάσει στην τζίκλα και ήταν τόσο απογοητευμένος σε σημείο που τις πέτασσε μεσ τες σχοινιές!!!!!
Χαιρετώ,
pant