LAMBRO A1 34 GR

Απάντηση
tsitsios
Full Member

LAMBRO A1 34 GR

Δημοσίευση από tsitsios »

Μπορω να εχω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο φυσιγγιο? Εχει δοκιμαστει απο καπιους στο καλοκαιρινο κυνηγι της φασσας ?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: LAMBRO A1 34 GR

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

tsitsios έγραψε:Μπορω να εχω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο φυσιγγιο? Εχει δοκιμαστει απο καπιους στο καλοκαιρινο κυνηγι της φασσας ?
Εννοείς την A1 Speciale; Νομίζω την δοκιμάσαμε με τον Λεύκιο σε νο 7 στις δοκιμές που κάναμε αλλά δεν έβαλε τον πίνακα.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

αν κανεις μια ερευνα μεσα στο φορουμ στα φυσιγγια και δοκιμες υπαρχει αναρτημενος πινακας απο πιο παλιες δοκιμες του Λευκιου. Στους πινακες αυτους υπαρχει σιγουρα to φυσιγγιο αυτο σε πιο χαμηλο νουμερο....αν 8υμαμαι καλα σε 6 και 5.
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Εδοκιμασα το περσι στην τζιλκα με αριστα αποτελεσματα συγκεκριμενα το απογευμα με υψηλα ποσοστα υγρασιας αποψη μου πρωινο φυσι Για το καλοκαιρι
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

titosblaser έγραψε:Εδοκιμασα το περσι στην τζιλκα με αριστα αποτελεσματα συγκεκριμενα το απογευμα με υψηλα ποσοστα υγρασιας αποψη μου πρωινο φυσι Για το καλοκαιρι
Α ώστε.... Εν τούτο που θα πάρεις για πρωινό φουσσέκι? Επιασα σε!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Dimitris έγραψε:
titosblaser έγραψε:Εδοκιμασα το περσι στην τζιλκα με αριστα αποτελεσματα συγκεκριμενα το απογευμα με υψηλα ποσοστα υγρασιας αποψη μου πρωινο φυσι Για το καλοκαιρι
Α ώστε.... Εν τούτο που θα πάρεις για πρωινό φουσσέκι? Επιασα σε!!!
Εν μπορω να πω!!! :lol:
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

LAMBRO A1 34 GR

Δημοσίευση από Warrior »

Κοπελια εχουμε κανενα σετ απ δοκιμασμενο με πυριτιδα as για 28 και για 24 γρ. ;
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

tsitsios έγραψε:Μπορω να εχω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο φυσιγγιο? Εχει δοκιμαστει απο καπιους στο καλοκαιρινο κυνηγι της φασσας ?
Το φυσιγγιο αυτό το εκανα δοκιμή σε καλοκαιρινές καιρικες συνθηκες, 29C, 75% υγρασία νοτιος 1-2 μποφορ αερας. Εγεινε στις 22/7/ 2012 στις 0650 το πρωι. Αποσταση 30μ , τσοκ 3. Σκαγια στο κυκλο 196. Ειναι ενα φυσίγγιο που του αρέσει ο υγρός καιρός σε ηπιες καιρικές συνθηκες. Αυτο κατα την δική μου αποψη πάντοτε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”