ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Pathfinder
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!spyrosspyrou851 έγραψε:Να σαι καλά Μάριε μου, στην σιηρόττερη περίπτωση έχει τζιαι φιλικουτούνια (νομίζω θα φάω δεκάρα με τούτο το σχόλιο από τους φασσάριες αλλά ένιγουεης).MARIOSE έγραψε:Σπύρο θα κάτσουμε στην ταράτσα του γραφείου μου τζιαί θα τες κάμουμε μάτσα![]()
![]()
Αύριο πρωί φίλε θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια για επαρχία Λευκωσίας και αν δεν μας βγει ίσως να μπει και άλλη επαρχία στα υπόψη. Θα σε ενημερώσω![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΕΚΑΜΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΕΣ ΣΥΖΗΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ!!!

10ΑΡΑ ΕΙΠΕΣ???? ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΕΝ ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Άτακτο παιδίspyrosspyrou851 έγραψε:Να σαι καλά Μάριε μου, στην σιηρόττερη περίπτωση έχει τζιαι φιλικουτούνια (νομίζω θα φάω δεκάρα με τούτο το σχόλιο από τους φασσάριες αλλά ένιγουεης).MARIOSE έγραψε:Σπύρο θα κάτσουμε στην ταράτσα του γραφείου μου τζιαί θα τες κάμουμε μάτσα![]()
![]()
Αύριο πρωί φίλε θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια για επαρχία Λευκωσίας και αν δεν μας βγει ίσως να μπει και άλλη επαρχία στα υπόψη. Θα σε ενημερώσω![]()

Έπιασες κότσια όπλο και θα το γυρίσεις πάνω στα μωρΑ?
Σπύρο δεν πρέπει να είσαι Άδικος με το FAIR

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- 'petros'
Πρεπει να βρηκατε ολοι ποστο για να ειστε ολοι εξαφανισμενοι και καθεστε στην καρεκλουα σας που τα τωρα μπας και βρεθουν εξ'απροοπτου σε καμια εκκλησια (παραμονευει ξερετε και ο φιλος Miky55 ):lol:
Οχι τιποτα αλλο για να μεν την παθετε οπως το φιλο Pathfinder που πηγε να φερει καφε και εχαθηκε η καρεκλουα του

Οχι τιποτα αλλο για να μεν την παθετε οπως το φιλο Pathfinder που πηγε να φερει καφε και εχαθηκε η καρεκλουα του

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- spyrosspyrou851
Σχήμα οξύμωρο (ή όπως ελάλεν ο καθηγητής μου των οικονομικών - shape of an acid baby).SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: Άτακτο παιδί![]()
Σπύρο δεν πρέπει να είσαι Άδικος με το FAIR

Αν δεν βρεθεί καμμιά σιδερένια να το τσιεκκάρω τι να κάμω;

Στην αστοσιάν φελά τζιαι το χαλάζι

- Sergios
Φίλε στην περίπτωση σου το Fair μασα σίδεραspyrosspyrou851 έγραψε:Σχήμα οξύμωρο (ή όπως ελάλεν ο καθηγητής μου των οικονομικών - shape of an acid baby).SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: Άτακτο παιδί![]()
Σπύρο δεν πρέπει να είσαι Άδικος με το FAIR![]()
Αν δεν βρεθεί καμμιά σιδερένια να το τσιεκκάρω τι να κάμω;![]()
Στην αστοσιάν φελά τζιαι το χαλάζι![]()

- kypros
Πολυ ιδιορυθμη η χρονια φετος. Πολλες βροχες τις τελευταιες μερες, τα φαγια ελαχιστα, τα πουλια πιο λιγα και παραξενα. Αν και ακομα δεν εκαμα τις καθοριστικες αναγνωρισεις που θα δοσουν την αποφαση ακομα εντουτις προμινιετε μια πρωτη κυριακη κουμαρι. Ολα παιζουν και ολα τα αποτελεσματα πιθανα αφου φετος δεν βρηκα την σιγουρη επιλογη. Παντως σιγουρα σαν γενικο αποτελεσμα παγκυπρια δενβθα παιχτουν τα πουλια που πεχτηκαν περσυ διοτι ειναι παντου λιγοτερες οι φασσες. Καποιο τυχεροι η μελετημενοι θα παιξουν φυσικα αλλα πολλοι θα απογοιτευτουν. Αυτο διαβασα εγω απο.την φυση οσες φορες βγηκα. Ειναι μια χρονια δυσκολη και.η επιλογες τοπου θελουν περισσοτερη μελετη και εμπειρια για να.σου βγει η σωστη κινηση παρα αλλες χρονιες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Pathfinder
Re: Re: Re:
Χαρισμα σου ρε Νικο...αμαν εν εσυ που την επιασες ξερω οτι παει σε καλα χερια (κω..ο)Nikos έγραψε:Αρεσε μου πολλα και επιασα το ρε Αλέξη!!Pathfinder έγραψε:Κοπελια εχασα το καρεκλι μου...επιασεν το κανενας πετε μου!!!!
Δεχομαι προσφορές για να το πάρεις πίσω!![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Οι φασσες φετος αποψη μου διασκορπιστηκαν σε πολλα και μικροτερα κοπαδια...δεν υπαρχουν οι αριθμοι που υπηρχαν προηγουμενες χρονιες...καλυτερα κατα την αποψη μου παλε αφου ετσι οι κυνηγοι/παναηρκωτες θα απογοητςυτουν γληορα και υα σπασουν σε περισσοτερες περιοχες η που θα παν την πρωτη κυριακη και κανει...τουτη η δουλεια θελει υπομονη και πουτρα στον κωλο για τον ιδρωτα που θα φκαλεις στην καρεκλουα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?