ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Phinix »

πανικος έγραψε:
chris197 έγραψε:εγεμωσε ο τοπος καρεκλες.
πηγε ενας φιλος για αναγνωρισει ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΝΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Φιλε ειχε και πλασματα εκει στις καρεκλουες?
Αν δεν ειχε μαζεψε τες και παραδωσε τες στην αστυνομια.οπως βρισκεις πορτοφολι και το παραδωνεις ετσι εισαι καλυμμενος απο τον νομο.οσοι πανε αναγνωρισεις ας κανουν το ιδιο.ρωτατε την αστυνομια αν δεν ειναι αυτου που εχει το χωραφι οι καρέκλες γινεται ;)
Ωραίος!!! :lol:

Ακόμα μια παγκόσμια πρωτοτυπία
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΟΣΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΑ.ΟΣΕΣ ΕΚΑΜΝΑΝ ΕΠΗΡΑ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΟΙ ΚΟΤΖΑΚΑΡΕΣ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

miky55 έγραψε:

ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΟΣΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΑ.ΟΣΕΣ ΕΚΑΜΝΑΝ ΕΠΗΡΑ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΟΙ ΚΟΤΖΑΚΑΡΕΣ. :lol: :lol: :lol:
Εφυρες με κ. Μιχάλη σκεύτου να βλέπεις τις κοτζιάκαρες στα μνημόσυνα με AIGLE και HART καρεκλούες REAL TREE η πλαστικές άσπρες να γράφουν με χαρτόνι πόστο κρατημένο μες την εκκκησιά :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Καλύτερα μακριά που τες καρεκλουες και ας παίξω ποιο λίγες.

Europa 30 κόκκινη 6
NSI classica 6
Victory λιλά 7
Καμία άλλη πρόταση?

Υγ: εφκαλαμε και την αδεια.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Κρατάτε μου κανένα πόστο ρε παίδες μέχρι να επιστρέψω...
Μέχρι να έρθω πίσω Όχι καρεκλουες...μέχρι και καναπέδες και τηλεόραση θα βάλουν!
Γι'αυτό σας λέω, κρατάτε κανένα πόστο :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

marinos.a έγραψε:Καλύτερα μακριά που τες καρεκλουες και ας παίξω ποιο λίγες.

Europa 30 κόκκινη 6
NSI classica 6
Victory λιλά 7
Καμία άλλη πρόταση?

Υγ: εφκαλαμε και την αδεια.
Gem 32 7/6 για ξηρασία και αέρα. O Λεύκιος αν θυμούμαι σε ένα ποστ του είπε "έφκαλε η γλώσσα του μαλλιά για την Gem 32". :D :D
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

εγω εχορτασα να βλεπω φασες.
Καθομαι το πρωι στη βεραντα να πιω το καφε μου και βλεπω εκατονταδες.
Το ιδιο σκηνικο και το απογευμα.
Δυστυχως η ευτυχως απαγορευμενη :( :( ;)

Λιγες αναγνωρισεις εδειξαν να κρατουν καλο αριθμο πουλιων αλλα μεχρι ποτε αγνωστο με τα αυτοκινητα να καμνουν Safari στα βουνα

πριν 2-3 χρονια περιοχη που ειχε προσελκυσει καποια τρυγωνια εκανε το θαυμα και φετος με καμια 10ρια πουλια περιπου (Βρηκα που να παω το πρωι εαν δεν μετακινηθουν και αργοτερα στο νερο, ας εν καλα το συγκεκριμενο φυτο που βλαστα εκει)

Αλλες που ποτε δεν ειχε πουλια εμφανιστηκαν με αποτελεσμα να κινησουν υποψιες για ταισμα στη περιοχη και δεν καναμε λαθος (θα στειλουμε κοσμο απο το χωριο τελευταια στιγμη για ενυσχισεις μπας και δεν καταφερουν να τες κουμανταρουν τα κοπελια)

Εσεις τι νεα ?????
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

'petros' έγραψε:εγω εχορτασα να βλεπω φασες.
Καθομαι το πρωι στη βεραντα να πιω το καφε μου και βλεπω εκατονταδες.
Το ιδιο σκηνικο και το απογευμα.
Δυστυχως η ευτυχως απαγορευμενη :( :( ;)

Λιγες αναγνωρισεις εδειξαν να κρατουν καλο αριθμο πουλιων αλλα μεχρι ποτε αγνωστο με τα αυτοκινητα να καμνουν Safari στα βουνα

πριν 2-3 χρονια περιοχη που ειχε προσελκυσει καποια τρυγωνια εκανε το θαυμα και φετος με καμια 10ρια πουλια περιπου (Βρηκα που να παω το πρωι εαν δεν μετακινηθουν και αργοτερα στο νερο, ας εν καλα το συγκεκριμενο φυτο που βλαστα εκει)

Αλλες που ποτε δεν ειχε πουλια εμφανιστηκαν με αποτελεσμα να κινησουν υποψιες για ταισμα στη περιοχη και δεν καναμε λαθος (θα στειλουμε κοσμο απο το χωριο τελευταια στιγμη για ενυσχισεις μπας και δεν καταφερουν να τες κουμανταρουν τα κοπελια)

Εσεις τι νεα ?????
Εμίλησα με τον Μάριο (MARIOSE) εκτές και εκείνος νέκρα από θέμα φάσσας οι περιοχές του. Αλλά σπίτι του γίνεται πανικός στις φάσσες, πάσιν έρκουνται τζιαι περιπέζουν τον. Εγώ δεν σκαμπάζω από περιοχές φάσσας άρα όπου μεν παν πάω :D

Ετεστάραμεν και το όπλο στο σκοπευτήριο με τον Λεύκιο εκτές, για πρώτη φορά καλά τα επήγα. Βασικά αν θυμούμαι καλά 1-2 δίσκους εκαλλίκκωσα τζιαι με τις 2. Τους άλλους είτε με την πρώτη είτε με την 2η εκούτσιουν τους. :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σπύρο θα κάτσουμε στην ταράτσα του γραφείου μου τζιαί θα τες κάμουμε μάτσα :lol: :lol:

Αύριο πρωί φίλε θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια για επαρχία Λευκωσίας και αν δεν μας βγει ίσως να μπει και άλλη επαρχία στα υπόψη. Θα σε ενημερώσω 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:Σπύρο θα κάτσουμε στην ταράτσα του γραφείου μου τζιαί θα τες κάμουμε μάτσα :lol: :lol:

Αύριο πρωί φίλε θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια για επαρχία Λευκωσίας και αν δεν μας βγει ίσως να μπει και άλλη επαρχία στα υπόψη. Θα σε ενημερώσω 8-)
Να σαι καλά Μάριε μου, στην σιηρόττερη περίπτωση έχει τζιαι φιλικουτούνια (νομίζω θα φάω δεκάρα με τούτο το σχόλιο από τους φασσάριες αλλά ένιγουεης). :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”