Ή μάλλον εν ούλλοι παραλία Πανίκο μου τζιαί κάμνουν οφθαλμόλουτρο...Πανικος Setter έγραψε:Μηπως απο την βαρυστομαχιά βαρκούνται να ταραξουν ?

Εμείναμεν μόνοι μας να παίζουμε με τα πλήκτρα...

Ή μάλλον εν ούλλοι παραλία Πανίκο μου τζιαί κάμνουν οφθαλμόλουτρο...Πανικος Setter έγραψε:Μηπως απο την βαρυστομαχιά βαρκούνται να ταραξουν ?
Καλοτάξιδο λεβέντη μου!Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον
Πέψε τους κανένα sms τζιαι πε τους αν εν εύκολο να πάσιν κανένα ταξιδάκι προς τις μερκές που σκέφτεσαι να πάμε στις 17, έτσι για να τους πούμε κανένα γεια δλδ, να δούμε τι κάμνουν τζιαι που κοντά.MARIOSE έγραψε:Καλοτάξιδο λεβέντη μου!Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον
Ρε Πανίκο μόλις ερέξαν ακόμα 5-6, μάλλον εκάμαν μαζική επιστροφή στη πόλη.
Μεν ανησυχείς τζιαί έπιασα τα νούμερα τουςspyrosspyrou851 έγραψε:Πέψε τους κανένα sms τζιαι πε τους αν εν εύκολο να πάσιν κανένα ταξιδάκι προς τις μερκές που σκέφτεσαι να πάμε στις 17, έτσι για να τους πούμε κανένα γεια δλδ, να δούμε τι κάμνουν τζιαι που κοντά.MARIOSE έγραψε:Καλοτάξιδο λεβέντη μου!Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον
Ρε Πανίκο μόλις ερέξαν ακόμα 5-6, μάλλον εκάμαν μαζική επιστροφή στη πόλη.![]()
Ευχαριστω φιλε μουMARIOSE έγραψε:Καλοτάξιδο λεβέντη μου!Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον
Ρε Πανίκο μόλις ερέξαν ακόμα 5-6, μάλλον εκάμαν μαζική επιστροφή στη πόλη.
Έπιασες το σε παραλλαγή;Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον
Οι ρε Σπυρο...εννα το καμω εγω οπως θελωspyrosspyrou851 έγραψε:Έπιασες το σε παραλλαγή;Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον![]()
Έτσι μπράβο ρε ΑλέξηPathfinder έγραψε:Οι ρε Σπυρο...εννα το καμω εγω οπως θελωspyrosspyrou851 έγραψε:Έπιασες το σε παραλλαγή;Pathfinder έγραψε:Μεν φοαστε ρε και εν εισαστε μονοι σας...απλα επεσε λιο βουριστρο με τα αυτοκινητα μου τουτες τες μερες αλλα οκ...πρεπει να ετοιμαστει το καινουργιο για την νεα σαιζον![]()