Κουτάβια Drahthaar

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Κουτάβια Drahthaar

Δημοσίευση από Savvas »

Πωλούνται κουταβάκια Drahthaar επιλεγμένης εκτροφής. Διαθέτουν χαρτιά καθαροαιμίας, microchip και βιβλιάριο υγείας. Γεννημένα στις 21 Απριλίου 2014.

Πατέρας: Hajo IV vom Ortfeld

Μητέρα: Zara by DMK

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 96334810
Female.jpg
Male.jpg
Extreme.jpg
Father and Mother.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: Κουτάβια Drahthaar

Δημοσίευση από Savvas »

.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

up
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Μεγαλώνουμε...
puppy1.jpg
puppy2.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πε του Κωστη να μεν φκαλει φωτογραφιες μετα την υπηρεσια ουλλη νυκτα.
Εν θωρεις τα μαθκια του?
Ασσιμιζει το σσιλουι :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Laurona έγραψε:Πε του Κωστη να μεν φκαλει φωτογραφιες μετα την υπηρεσια ουλλη νυκτα.
Εν θωρεις τα μαθκια του?
Ασσιμιζει το σσιλουι :D
Άσε που φαίνουντε και μινιατούρες δίπλα του :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

Κωστη αηστο κουταβι ησυχο......χαλας τη φωτογενεια του!!
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Τι να κάνουμε, νομίζει ότι εν και εκείνος μουσάτος.

Άτε έβρετε κανένα να τον δώκουμε, κάμνουμε και πράξεις, διούμε και που πάνω αμα λάχει :lol: :lol: :lol:
themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

Savvas έγραψε:Τι να κάνουμε, νομίζει ότι εν και εκείνος μουσάτος.

Άτε έβρετε κανένα να τον δώκουμε, κάμνουμε και πράξεις, διούμε και που πάνω αμα λάχει :lol: :lol: :lol:
ρε φιλε αν μεν τρωει τους λαους που θα απορταρει διω σου 50 ευρω κ εχω του κ χωρο ετοιμον :) φυσικα θα τον φερεις να τον δω κ στο βουνο 1-2 φορες...
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”