ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: Απ: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από mouzouris »

marios10 έγραψε:Να σου ζησει ο γιος σου Χρυσανθε μου
Περαστικα στο πατερα ς Μουζουρι μου ...
Οσα για σενα φιλε Πανικκο επιες οπως τν αλουπο τζαι εν ηπες τπτ...:grin::grin::grin:

Νάσε καλά φίλε μου !
Παίδες να πέρνετε τα αναγκαία μέτρα προστασίας, ειδικά για τα μάτια σας. Είναι από τα χειρότερα πράματα για ένα κυνηγό και όχι μόνο εννοείτε, η απώλεια της όρασης. Να βάζεται γυαλιά για την δική σας προστασία και ταυτόχρονα να προσέχετε που παν τα σκάγια σας. Κανένα θήραμα δεν έχει αξία μπροστά στην υγεία ενός συναδέλφου σας. Όλοι θέλουμε να επιστρέφουμε γεροί σπίτι μας....................
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μια και το αναφερες Γιωργο εδοκιμασε κανενας καμια φορα τουτα τα ταχα γυαλια προστασιας που γοραζουμε αν πραγματι καμνουν την δουλεια τους? Εχω 3 ζευγαρια με 5 φακους το καθενα και πραγματικα δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη αν και εχουν πανω τυπωμενα τα διεθνη στανταρτς ασφαλειας ταχα...αν εν διατεθειμενος κανενας να το καμει μπορω να του στειλω 2-3 φακους ετσι για το γμτ δλδ να δουμε τι λεουν στα 60+ μετρα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re:

Δημοσίευση από Anthimos »

Pathfinder έγραψε:Μια και το αναφερες Γιωργο εδοκιμασε κανενας καμια φορα τουτα τα ταχα γυαλια προστασιας που γοραζουμε αν πραγματι καμνουν την δουλεια τους? Εχω 3 ζευγαρια με 5 φακους το καθενα και πραγματικα δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη αν και εχουν πανω τυπωμενα τα διεθνη στανταρτς ασφαλειας ταχα...αν εν διατεθειμενος κανενας να το καμει μπορω να του στειλω 2-3 φακους ετσι για το γμτ δλδ να δουμε τι λεουν στα 60+ μετρα

Φιλε εμένα 2 ζευγαρια φτηνα σκοπευτικά γυαλια εσωσαν 2 φορες τα ματια μου. Απο τοτε έπαθα ψυχωση δεν τα βγαζω απο πάνω μου κι εχω στη διαθεση μου τουλαχιστο 5 ζευγαρια φτηνα (25-30ευρω) και φετος επένδυσα σε ακομη πιο ακριβα
Μην τα υποτιμας , εγω όσα γδερνονται οι φακοι τα βαζω στα 20 -25 μετρα και τα δοκιμαζω με πολυ καλα αποτελέσματα. Θα κοψει το 1 σκαι το αδεσποτο , ακομη και κατευθεια ντουφεκια απο 35-40 μετρα .
Η οραση ειναι πολύ πολυτιμο αγαθο φιλε και 1 σκαι 11 η 12 νουμερο εν αρκετο για να κανει τη ζημια
Για όνομα του θεου φορειτε ολοι γυαλια
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από admin »

Τα γυαλιά τα έχουμε δοκιμάσει και το έχουμε παρουσιάσει και σε άρθρο και στην εκπομπή που κάναμε στο capital. Το ποιό φθηνό ζευγάρι των 10 ευρώ προστατεύει απο ντουφεκιά ακόμη και απο τα 20 μέτρα. Το πρόβλημα είναι όμως όχι μόνο να προστατεύουν αλλά να είναι και βολικά στο κυνήγι. Εκεί ξεκινάει η αξία να ανεβαίνει. Στο νέο τεύχος έχουμε παρουσίαση απο μια εταιρεία τα οποια τα γυαλιά της τα βρήκα εξαιρετικά και value for money. Μάλιστα έχει και ειδικό insert απο μέσα για όσους θέλουν να τοποθετήσουν φακούν με συνταγή.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

http://www.bolle-safety.com/?from_map=ok

πολύ λογικές τιμές

και όταν γδαρτεί ο φακός

http://www.watchobsession.co.uk/product ... ch-remover
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

admin έγραψε:Τα γυαλιά τα έχουμε δοκιμάσει και το έχουμε παρουσιάσει και σε άρθρο και στην εκπομπή που κάναμε στο capital. Το ποιό φθηνό ζευγάρι των 10 ευρώ προστατεύει απο ντουφεκιά ακόμη και απο τα 20 μέτρα. Το πρόβλημα είναι όμως όχι μόνο να προστατεύουν αλλά να είναι και βολικά στο κυνήγι. Εκεί ξεκινάει η αξία να ανεβαίνει. Στο νέο τεύχος έχουμε παρουσίαση απο μια εταιρεία τα οποια τα γυαλιά της τα βρήκα εξαιρετικά και value for money. Μάλιστα έχει και ειδικό insert απο μέσα για όσους θέλουν να τοποθετήσουν φακούν με συνταγή.
το νεο τευχος ποτε βγέννει??
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Και εμενα τα γυαλια μου αυτης της αξιας ειναι μαξ 45 ευρω.Αμαν τα δοκιμασατε οκ με πεισατε αν και ειπα πιλλες φορες να κανω ενα τεστ στο κυνηγι παντα αμελουσα η ξεχνουσα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re:

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:Και εμενα τα γυαλια μου αυτης της αξιας ειναι μαξ 45 ευρω.Αμαν τα δοκιμασατε οκ με πεισατε αν και ειπα πιλλες φορες να κανω ενα τεστ στο κυνηγι παντα αμελουσα η ξεχνουσα.
Πε του Στέφου να σου σήρει μια σηιπεθκιά καταμούτσουνη :)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

[/quote]
το νεο τευχος ποτε βγέννει??[/quote]

Κοντεύει !!!!! :)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Και εμενα τα γυαλια μου αυτης της αξιας ειναι μαξ 45 ευρω.Αμαν τα δοκιμασατε οκ με πεισατε αν και ειπα πιλλες φορες να κανω ενα τεστ στο κυνηγι παντα αμελουσα η ξεχνουσα.
Πε του Στέφου να σου σήρει μια σηιπεθκιά καταμούτσουνη :)
Εν καλλικας εν καμνει ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”