ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από titosblaser »

Το παρτι ξεκινα κατα τες 10 τη νυχτα κεο παντα σουβλακια σιεφταλιες χαλλουμια λουκανικα πιττες τζιε ουζο για πιο μετα τζιε το πρωι μολις φανει ο ηλιος υπνο πουκατο που τον πευκο οπως επαθαμεν περσι .τα οπλα τζιε τα αλλα για το απογευμα που κατι κινηται
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Μιας και ο αγαπητός Πατήρ και σύντροφος έκαμε εγχείρηση στο μάτι, φέτος θα την βγάλω χαλαρά και single !!
Το πρωί, ότι ώρα ξυπνήσω 5, 6, 7 θα κάνω τα καθιερωμένα στάματα στον φούρνο τζιαι στα στα περίπτερα...... κατα τις 7.30 με 8.00 θα είμαι πας το βουνό, αν έσιη πολλούς θα πιάσω καμιά άκρη, άκρη - άκρη οϊ πελλάρες (για να μεν φάω καμιά αδέσποτη :D ), αν μου δώσουν καμιά δκιο το χιέρι, τζιαι δώσω τους τζιαι εγώ το δικό μου χιέρι (θεού θέλοντως) θα πιάσουμε σιερκές σιερκές για την επιστροφή στο σπίτι. Αν τα φουσιέκια δεν κοφκουν ή ο μάστρος δεν κόφκει, υγεία ...... έχω πολλούς παπαγάλους έσσω :D

Το σίουρο εννα περάσω καλά ..........
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Κοπελια ηντα που να παρετε μαζι σας την Κυριακη????:):):)
ΦΑΝΑΡΟΥΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΟΠΛΟ,ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ,ΚΑΠΕΛΟΥΙ,ΕΞΤΡΑ ΦΑΝΕΛΛΑ,ΦΑΙ,ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ.....ΤΟΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :?: :roll:
Φουσιεκια φιλε Σολονα μεν τα ξεχασεις :) "εργαλεια φασσαρη αρρωστου" ;) παγωνιερουα!! Κουκουλα, γαντια
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Κοπελια ηντα που να παρετε μαζι σας την Κυριακη????:):):)
ΦΑΝΑΡΟΥΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΟΠΛΟ,ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ,ΚΑΠΕΛΟΥΙ,ΕΞΤΡΑ ΦΑΝΕΛΛΑ,ΦΑΙ,ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ.....ΤΟΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :?: :roll:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

mouzouris έγραψε:Μιας και ο αγαπητός Πατήρ και σύντροφος έκαμε εγχείρηση στο μάτι, φέτος θα την βγάλω χαλαρά και single !!
Το πρωί, ότι ώρα ξυπνήσω 5, 6, 7 θα κάνω τα καθιερωμένα στάματα στον φούρνο τζιαι στα στα περίπτερα...... κατα τις 7.30 με 8.00 θα είμαι πας το βουνό, αν έσιη πολλούς θα πιάσω καμιά άκρη, άκρη - άκρη οϊ πελλάρες (για να μεν φάω καμιά αδέσποτη :D ), αν μου δώσουν καμιά δκιο το χιέρι, τζιαι δώσω τους τζιαι εγώ το δικό μου χιέρι (θεού θέλοντως) θα πιάσουμε σιερκές σιερκές για την επιστροφή στο σπίτι. Αν τα φουσιέκια δεν κοφκουν ή ο μάστρος δεν κόφκει, υγεία ...... έχω πολλούς παπαγάλους έσσω :D

Μάλιστα κύριε! Αυτό σημαίνει "χόμπυ" φίλε Μουζούρη! Χαλαρά, όμορφα και ωραία!
Όπως αρέσει στον καθένα φυσικά. Κάποιος μπορεί να "την βρίσκει" αλλιώς!

Και σε μένα κορυφαίος σύντροφος ζωής στα κυνήγια και στα ψαρέματα είναι ο πατέρας μου! Η παρέα μεγαλώνει φυσικά μιας και "Ο" σύντροφος είναι τώρα άνω των 70 ;)

Εύχομαι να περάσεις καλά φίλε και σύντομη ανάρρωση στο σύντροφο σου! 8-)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε:Μιας και ο αγαπητός Πατήρ και σύντροφος έκαμε εγχείρηση στο μάτι, φέτος θα την βγάλω χαλαρά και single !!

Περαστικα στον παπα σου φιλε Γιωργο και λιους υδατανθρακες γιατι προκαλουν υπνηλια στο ποστο ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ψες έκανα μια επίσκεψη στο φίλο woodpidgeonhunter Χρίστο για να γνωριστούμε και από κοντά 8-) (φίλε Κανάρη ήταν απρόοπτο γιαυτό και δεν σε ειδοποίησα :D )

Σπύρο μου μεν φοάσε τίποτε για τις 17, είπεν μου ούλλα τα μυστικά πόστα, τα όπλα κανόνια, τα φυσίγγια που μόλις τα δουν οι φάσσες πέφτουν μόνες τους και άλλα πολλά :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, ο Χρίστος είναι ένας λεβέντης και μας περιποιήθηκε άψογα! Ακόμα τρέχουν τα σάλια μου ρε Χρίστο, είσαι κορυφή φίλε μου! Παρά το ότι μένω στην άλλη της Λευκωσίας θα είμαι ξανά εκεί με την πρώτη ευκαιρία! 8-)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

hands free για το κινητο γιατι , οποτε παεις να το απαντησεις περνουν !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ έκαμα καλή προπόνηση σήμερα στα κορακοειδή δοκίμασα ένα δυο φυσίγγια τα οποία ενθουσιαστηκα olymbia gem 30gr και nobel sport dispenserante 36gr αποτέλεσμα 10 κορακοειδή Κορωνοι και κατσικορωνοι συν μια αλεπού απο τις 3 που είδα έπιασα 1
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Νάστε καλά παίδες για τις ευχές σας ! Ευτυχώς μετά που ένα χρόνο με πολλά βάσανα, τζιαι πολούς γιατρούς η εγχείρηση δειχνει μετά από δύο βδομάδες ότι επέτυχε :) . Απαγορεύσαν του όμως για τρεις μηνες να κυνηγά, ευτυχώς προλαμβαίνει το ενδυμικό :D Εν το πρώτο πράμα που ερώτησε τους γιατρούς :D " Τον Άυγουστο μπορώ να πάω κυνήγι ;" εγυρίσαν τζιαι οι δύο με ένα δει :o :o ΟΧΙΙΙΙ ευτύχώς εσυμπληρώσαν σε ΤΡΕΙΣ μήνες δικαιούσε ! ΕΠΝΑΣΕ ............ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

MARIOSE έγραψε:

Μάλιστα κύριε! Αυτό σημαίνει "χόμπυ" φίλε Μουζούρη! Χαλαρά, όμορφα και ωραία!
Όπως αρέσει στον καθένα φυσικά. Κάποιος μπορεί να "την βρίσκει" αλλιώς!

Και σε μένα κορυφαίος σύντροφος ζωής στα κυνήγια και στα ψαρέματα είναι ο πατέρας μου! Η παρέα μεγαλώνει φυσικά μιας και "Ο" σύντροφος είναι τώρα άνω των 70 ;)

Εύχομαι να περάσεις καλά φίλε και σύντομη ανάρρωση στο σύντροφο σου! 8-)
Φίλε μου το κυνήγι πρέπει να μας ηρεμά και να μας δίνει δύναμη στην υπόλοιπη ζωή μας. Αν μετατραπεί σε άγχος ζήτω που καηκαμε !! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”