φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

682 GOLD E έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Konstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω
ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ!
πρίν λίγο δοκίμασα και εγώ το εν λόγο πιστόνι σε πίνακα με ιδιογόμωση...διαπίστωσα ακριβώς τα οσα αναφέρονται πιο πάνω, απλά ελαφρά λίγο πιο συγκεντρωτικό από άνα κανονικό πιστόνι
Δοκίμασε το χωρίς μα πατηθεί το βύσμα να δείς διάφορα ;)
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Δοκίμασε το χωρίς μα πατηθεί το βύσμα να δείς διάφορα ;)[/quote]

χμμ...λες ε? δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία όμως για απάτητο...! θα αρκεστώ στα κανονικά πιστόνια! :D
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

682 GOLD E έγραψε:Δοκίμασε το χωρίς μα πατηθεί το βύσμα να δείς διάφορα ;)
χμμ...λες ε? δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία όμως για απάτητο...! θα αρκεστώ στα κανονικά πιστόνια! :D[/quote]
Η με lb6 αν θες μια πιο κλειστή κατανομή ;)
Άβαταρ μέλους
Konstantinos beretta
Full Member

Δημοσίευση από Konstantinos beretta »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Konstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω
Κωνσταντίνε μου καλησπέρα, από τα φυσίγγια που ρωτάς έχεις δοκιμάσει κάποιο να δεις τη συμπεριφορά του με το όπλο σου;
Γεια σας. Ναι εχω δοκιμασει, απλα ειμαι σε αδιεξοδο αν το ΖΥΠΛΑΣΤ κανει για υγρασια ή ξηρασια
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Για σας παιδιά! Όλα καλά? :D Θα ήθελα να μάθω δλδ αν έχει καποιος δοκιμασμένα φυσίγγια να μου εγγυηθεί αποτελέσματα για φάσσα με όπλο Breda vega lusso sporting 18.4
Eίναι το μόνο πουλί που δεν κατάφερα να βρώ φυσίγγια για ζεστό καιρό στο οποίο να έχει αποτελέσματα μιας κ κυνηγώ μ' αυτό 1-2 σεζόν.
Όλες οι απόψεις δεκτές. Ευχαριστώ :!:
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

cyprohunter έγραψε:Για σας παιδιά! Όλα καλά? :D Θα ήθελα να μάθω δλδ αν έχει καποιος δοκιμασμένα φυσίγγια να μου εγγυηθεί αποτελέσματα για φάσσα με όπλο Breda vega lusso sporting 18.4
Eίναι το μόνο πουλί που δεν κατάφερα να βρώ φυσίγγια για ζεστό καιρό στο οποίο να έχει αποτελέσματα μιας κ κυνηγώ μ' αυτό 1-2 σεζόν.

:?: :?: :?:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

cyprohunter έγραψε:Για σας παιδιά! Όλα καλά? :D Θα ήθελα να μάθω δλδ αν έχει καποιος δοκιμασμένα φυσίγγια να μου εγγυηθεί αποτελέσματα για φάσσα με όπλο Breda vega lusso sporting 18.4

αχαχαχαχαχα γράψε λάθος! :lol:
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από Pathfinder »

:):):) ετσι φυσιγγια θελω και εγω ;):):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από mouzouris »

Pathfinder έγραψε:

Εγώ να δεις !!!!! :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

Εγώ να δεις !!!!! :)
Γιωργο μου ασχετο με το θεμα δαμε αλλα σημερα σε μαγαζι που ημουν ακουσα μια "λαφαζανια" κατα εμε που ενα τυπο "μεγα κυνηγο" για τα ΑΥΑ και εφυρτηκα και στο τελος χαζιρι να τσακωθουμε τζιολας πας το αστειο.Επεμενε πως καποτε ειδε ενα μοντελο της ΑΥΑ που μπορουσε να ανοιξει και αναποδα με καποιο ειδος εμβολου???? Εσυ σαν ανθρωπος τουτων των οπλων εχεις κατι υποψη σου?:?::?::?:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”