Σε τη κάλυκα φιλε Prestige?Prestige 8 έγραψε:Ακόμα ένα σεταπ το οποιο προτείνω για όποιο ενδιαφέρεται ανεπιφύλακτα, τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι
ΑΟ: 1.85Χ35/cx2000/2.5mm
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Prestige 8
- Full Member
Ιταλικό 68.3mm φίλε
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Aπαπαααα!! πολύ μου αρέσει αυτό!! πρέπει να κάνει μεγάλη ζημιά Αντρέα!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
Καλα τωρα τι θες να σου απαντήσω....
Άμα δεν χουμισεις το σπιτι σου, εννα πεσει να σε πλακώνει.....

Άμα δεν χουμισεις το σπιτι σου, εννα πεσει να σε πλακώνει.....

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ καλώ εγω με κάλυκα ολυμπια που ειναι μαλακος βάζω 1.90 χ 34 και είμαι υπερ ευχαριστημενος μαζι του με cx2000 η 688 αλλα κατα προτίμηση το cx2000 λόγω της σταθερότητας του.Prestige 8 έγραψε:Ιταλικό 68.3mm φίλε
- Prestige 8
- Full Member
Και εγώ μόνο Olympia καλικες χρησιμοποιώ και ως επί το πλειστο καψούλι cx2000, εκτός μερικών εξαιρέσεων όπου προτιμώ τοΜ686.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλώ εγω με κάλυκα ολυμπια που ειναι μαλακος βάζω 1.90 χ 34 και είμαι υπερ ευχαριστημενος μαζι του με cx2000 η 688 αλλα κατα προτίμηση το cx2000 λόγω της σταθερότητας του.Prestige 8 έγραψε:Ιταλικό 68.3mm φίλε
Στο 1.90Χ36 δοκίμασα το χειμώνα τελευταία εξόρμηση, μου έδωσε δύο πουλιά αλλά δεν με ικανοποίησε πλήρως. Χρήζει περεταίρω μελέτης.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
το δοκίμασα και εγώ αυτό αλλά έχει χαμηλή ταχύτητα και δεν το ξανα γέμισα.Prestige 8 έγραψε:Και εγώ μόνο Olympia καλικες χρησιμοποιώ και ως επί το πλειστο καψούλι cx2000, εκτός μερικών εξαιρέσεων όπου προτιμώ τοΜ686.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλώ εγω με κάλυκα ολυμπια που ειναι μαλακος βάζω 1.90 χ 34 και είμαι υπερ ευχαριστημενος μαζι του με cx2000 η 688 αλλα κατα προτίμηση το cx2000 λόγω της σταθερότητας του.Prestige 8 έγραψε:Ιταλικό 68.3mm φίλε
Στο 1.90Χ36 δοκίμασα το χειμώνα τελευταία εξόρμηση, μου έδωσε δύο πουλιά αλλά δεν με ικανοποίησε πλήρως. Χρήζει περεταίρω μελέτης.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΠΑΛΙ ΕΣΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:?
ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ....ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 15

ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ....ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 15

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Σολονα μου πιστεψε με 8 μερες ειναι πολυ λιγες να παεις ετσι τοπο...εν κριμα ο κοπος σου.Οσο για τα φυσιγγια φαινονται μου οπως ....το καλο πραμα, οπως τα λιβανεζικα!!;) Εν ηξερεις ποθε να αρκεψειςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΠΑΛΙ ΕΣΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:?
ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ....ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 15![]()
![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?