πέρσιLOUIS SETTER έγραψε:τουτο το οπλο ποτε το επιασες ???admin έγραψε:Εγώ σήμερα αφού δέν βρήκα εθελοντές για Ζύγι πήγα ένα γύρο στα Ορτύκια εκεί κοντά στο σπίτι μου. Σήκωσα ένα και το έπιασα και σηκώθηκε και ένα τρυγόνι απο χάμο αλλά είχε λίγη απόσταση και τα 20 γρ δέν ήταν αρκετά να το κρατήσουν!!!
ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΤΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΤΖΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Μ1 ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
φιλε αποτι ξερω καθημερινες περιοχες εχει ζυγι-αλαμινο-κοφινου (κοντα στην λεμεσο)
εγω προσωπικα εν που το χαρτι που τα βρισκω και νομιζω εν αρκετα εφκολος, σε οποια περιοχη και να πας απο τες 3ς θα δεις εστο λιγα πουλια αν εισαι και λιγο τυχερος θα παιξεις και μερικα! προτιμα καμια περιοχη με τερατσιες πολλες και πυκνες και κυνηγατα δεντρομενα πρην χαραξει (πετρα πας την τερατσια ζε να φκενουν οριζοντα) εν δυσκολω εγω προσοπικα καλικονω τα πολλα εφκολα ετσι αλλα εχει action!!!
εγω προσωπικα εν που το χαρτι που τα βρισκω και νομιζω εν αρκετα εφκολος, σε οποια περιοχη και να πας απο τες 3ς θα δεις εστο λιγα πουλια αν εισαι και λιγο τυχερος θα παιξεις και μερικα! προτιμα καμια περιοχη με τερατσιες πολλες και πυκνες και κυνηγατα δεντρομενα πρην χαραξει (πετρα πας την τερατσια ζε να φκενουν οριζοντα) εν δυσκολω εγω προσοπικα καλικονω τα πολλα εφκολα ετσι αλλα εχει action!!!
απο τον παραλιακο δρομο ζυγιου-αλαμινου-κοφινου 1 εφθια ! και παρακολου8ας τον χαρτι θα βρεις 3-4 περιοχες οπου δεις λιγοτερα αυτοκινητα σταματα! πιγενε σημερα το απογευμα την βολτα σου να εβρεις τες 3-4 ανιχτες περιοχες γιατι εγω μια φορα επαθα την ζε εκατσα μεσα σε απαγορευμενη και επαιξα και 2 τριγονια και 2 ορτικια ζε ηρτεν ο αθρωπος που το χωραφι ζε λαλι μου εν 1000 μετρα που δαμε η επιτρεπομενη
και δε που εχει ενα χωραφι με ποοολες τερατσιες πικνες κατεβα με το οπλουι σου δοστο γυρο σου, ΔΕΝ θα εντιποσιαστεις το απογευμα ΑΛΛΑ το προι εγγιουμε σου που τα τωρα οτι 3-4 δεντρομενα εν να εβρεις στα 10-15 δεντρα!

και δε που εχει ενα χωραφι με ποοολες τερατσιες πικνες κατεβα με το οπλουι σου δοστο γυρο σου, ΔΕΝ θα εντιποσιαστεις το απογευμα ΑΛΛΑ το προι εγγιουμε σου που τα τωρα οτι 3-4 δεντρομενα εν να εβρεις στα 10-15 δεντρα!
-
- Full Member
Σωτηρη σ ευχαριστω για τις πληροφοριες σου! να σε καλα τζαι καλεσ βολες!
- Captain theodoros
KILLER έγραψε:Σωτηρη σ ευχαριστω για τις πληροφοριες σου! να σε καλα τζαι καλεσ βολες!
Ο Σωτήρης είναι πρώτος και καλό παιδί , να είναι καλα εκεί που είναι

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- πανικος
καλημερα σε ολους
το σαββατο κοκκινοχωρια ενα τρυγονι και τρια ορτυκια την κυριακη δυο τρυγονια κινηθηκαν λιγο κατα τις 7.30 αν εμενα στον ευκαλυπτο μου μπορουσα να κτυπησω και 4 αλλα μολις ειπα να περπατησω λιγο περασαν δυο λες με παρακολουθουσαν!
εσεις ειδατε τιποτε?
το σαββατο κοκκινοχωρια ενα τρυγονι και τρια ορτυκια την κυριακη δυο τρυγονια κινηθηκαν λιγο κατα τις 7.30 αν εμενα στον ευκαλυπτο μου μπορουσα να κτυπησω και 4 αλλα μολις ειπα να περπατησω λιγο περασαν δυο λες με παρακολουθουσαν!
εσεις ειδατε τιποτε?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Captain theodoros
Φέτος άστα να πάνε τίποτα δεν παίζει στην αττική

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- marinos.a
- Site Admin
Εγω το Σαββατο στο Μαζοτο έχασα τα μόνα 2 τρυγόνια που περάσαν απο πανω διοτι ειμουν στην κοσμάρα μου. Μονο αυτα ηταν
Si vis pacem, para bellum