Η προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη, δινει όμως και κάποια περισσότερη αυτοπεποίθηση...

Ελα τώρα .... Αντρέα . άσε τις φιλοφρονήσεις και δώσε το setup με τη μαλλινόταπα και το στρογγυλό ρέλι που το κρατείς κρυφό!!andreas78 έγραψε:Φίλε Prestige,
Αν θυμαμε καλα, ειναι αυτο το σεταπ που είχες κανει δοκιμη κατανομής πέρσι....δεν περνούσε σπινος απο μέσα....πως να περασει η φάσσα...???..
Χαχα... Καλό!!nike powder έγραψε:εν να μασ καμετε να παμε να αγορασουμε Δ20 ΤΩΡΑ
Κάτι μου λέει ότι θα πάμε....(Χ28 ή Χ32 είναι το ερώτημα!!) φίλε Ζακυνθινέ!Ζακυνθινος έγραψε:Χαχα... Καλό!!nike powder έγραψε:εν να μασ καμετε να παμε να αγορασουμε Δ20 ΤΩΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ελα τώρα .... Αντρέα . άσε τις φιλοφρονήσεις και δώσε το setup με τη μαλλινόταπα και το στρογγυλό ρέλι που το κρατείς κρυφό!!andreas78 έγραψε:Φίλε Prestige,
Αν θυμαμε καλα, ειναι αυτο το σεταπ που είχες κανει δοκιμη κατανομής πέρσι....δεν περνούσε σπινος απο μέσα....πως να περασει η φάσσα...???..
πολυ ωραιο φιλε.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Στην ηλικία των 20 περίπου χρόνων μου και σαν φοιτητής στην Αθήνα γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο αφού ο δρόμος μου καθημερινά για την σχολή μου περνούσε έξω απο το μαγαζάκι του.
Σε αυτό το πατάρι που βλέπετε πήρα τις κάποιες μυρουδιές απο τις παλιές εκείνες φημισμένες μπαρούτες και έμαθα δυό τρία πράγματα για το αντικείμενο του "πόθου" μας που λέγεται κυνηγετικό φυσίγγι.
Απο το 1982 έως το 1992 δεν πέρασε μέρα που να μην πέρασα το κατώφλι στο μαγαζάκι της οδου Δεριγνύ!!!
Εξαιρετικά αφιερώνω αυτά τα λιγοστά λόγια τιμής ένεκεν στο κ.Γιώργη τον Χέλμη και του εύχομαι να είναι πάντα καλά αυτός και η οικογένεια του.
Τα τελευταία χρόνια στα πάντοτε χειροποίητα παραδοσιακά ρελιαστά του φυσίγγια είχε "αγκαλιάσει" την D20 και δεν την άλλαζε με τίποτε.
Να με συγχωρείτε για αυτή την προσωπική μου αναφορά (δοθείσης της ευκαιρίας με την D20) αλλά μερικοί άνθρωποι αφήνουν την δική τους ιστορία με πράγματα και έργα απλά και ανθρώπινα και θεωρώ υποχρέωση μας να τους τιμούμε !
Εγώ απλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό.![]()
http://www.ough.gr/index.php?mod=articl ... ew&id=1217
Διόρθωση......31,5γρ...!!!!!!!!andreas78 έγραψε:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ελα τώρα .... Αντρέα . άσε τις φιλοφρονήσεις και δώσε το setup με τη μαλλινόταπα και το στρογγυλό ρέλι που το κρατείς κρυφό!!andreas78 έγραψε:Φίλε Prestige,
![]()
![]()
Κρυφό δεν αφήνω τίποτα, δεν υπάρχει λογος, εξάλλου ολα μου τα σεταπ σύγχρονα και μη, τα εχω παραθέσει.
Επι της ευκαιρίας, της αναφοράς σου στον κ. Χέλμη και την D20, θα παραθέσω και εγω ενα σεταπ.
NSI 12/65 M686 D20SE 1,45gr- Couvette + Diana + Φελλό- 32,5gr., - N7,5- 60mm- Χαρτάκι.
V2,5mtr 360m/s
V20mtr. 320m/s
Pmax 558bar