ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Με αυτά που λέτε για την D20 με έχετε φέρει στο "τσακ" να παραγγείλω.
Την είχα δουλέψει πρίν πολλά χρόνια με πλαστικό κάλυκα και παραδοσιακή βυσμάτωση γερμανική τύπου Hess και πραγματικά ήταν δηλητήριο οι τουφεκιά που έκανε. Έκτοτε έχασα τα ίχνη της και δεν μπορούσα να την βρώ.
Εδώ και καιρό όμως βλέπω ότι διατίθεται και πάλι στην αγορά και οι εντυπώσεις απο την χρήση της είναι πολύ πολύ θετικές.
Νομίζω θα την δοκιμάσω σε 30άρι που είναι και η αγαπημένη μου γόμωση για τα ψιλά σκάγια.
Την είχα δουλέψει πρίν πολλά χρόνια με πλαστικό κάλυκα και παραδοσιακή βυσμάτωση γερμανική τύπου Hess και πραγματικά ήταν δηλητήριο οι τουφεκιά που έκανε. Έκτοτε έχασα τα ίχνη της και δεν μπορούσα να την βρώ.
Εδώ και καιρό όμως βλέπω ότι διατίθεται και πάλι στην αγορά και οι εντυπώσεις απο την χρήση της είναι πολύ πολύ θετικές.
Νομίζω θα την δοκιμάσω σε 30άρι που είναι και η αγαπημένη μου γόμωση για τα ψιλά σκάγια.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- Athos 1978
- Full Member
Φίλε την camera να την βάλεις στα 1080p 60 fps και 90 μοίρες για να φανούνε καλά τα ξηφτερισματα του συντρόφου σου και να καθόμαστε μετά πάνω στον καναπέ να πίνουμε μπίρες και να φιρνουμαστε που τα γέλια .Breda Pegaso έγραψε:Οντως ντροπη μεγαλη.Athos 1978 έγραψε:Ιδιογομωτης σήμερα θεάθηκε να εξέρχεται από κατάστημα κυνηγετικών ειδών, με 2 πακέτα εργοστασιακά φυσίγγια γνώστης εξωτερικής φίρμας χρώματος πράσινου ,
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...
Καταλαβω τον ανθρωπο ομως, υπαρχουν και φυσιγγια που ειναι αγαπημενα
Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
Athos 1978 έγραψε:Φίλε την camera να την βάλεις στα 1080p 60 fps και 90 μοίρες για να φανούνε καλά τα ξηφτερισματα του συντρόφου σου και να καθόμαστε μετά πάνω στον καναπέ να πίνουμε μπίρες και να φιρνουμαστε που τα γέλια .Breda Pegaso έγραψε:Οντως ντροπη μεγαλη.Athos 1978 έγραψε:Ιδιογομωτης σήμερα θεάθηκε να εξέρχεται από κατάστημα κυνηγετικών ειδών, με 2 πακέτα εργοστασιακά φυσίγγια γνώστης εξωτερικής φίρμας χρώματος πράσινου ,
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...
Καταλαβω τον ανθρωπο ομως, υπαρχουν και φυσιγγια που ειναι αγαπημενα

- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Σταματα τζιαι δεν καταλαβενει. Θελει να γορασει τζιαι 2ο τωρα! Πε του εσυ που εισαι παθων οτι υστερα θα καταλαβει...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ LP4...ΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Athos 1978
- Full Member
Ήμουν παθών, τώρα έλυσα όλα μου τα προβλήματα με τα νέα μου αποκτήματα ούτε ξυφτεριζουντε μα ούτε και κουτσοφτερα ,Breda Pegaso έγραψε:Σταματα τζιαι δεν καταλαβενει. Θελει να γορασει τζιαι 2ο τωρα! Πε του εσυ που εισαι παθων οτι υστερα θα καταλαβει...
απλά συνεχίζουν ανενόχλητα την πορεία τους .

Open mind for a different view.
- Pathfinder
Καλα ρε κοπελια γιατι εχετε τοοοσοοοο προβλημα με τα ξηφτερισματα???? Δετε το που την θετικη του πλευρα...πιο λια φτερα για εσας να φκαλετε στο καθαρισμα και πιο λιες φωνες που την γυναικα οτι πετουν τα φτερα μες την κουζινα!!! 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- 682 GOLD E
- Full Member
ένας εν ο βασιλιάς των όπλων...Athos 1978 έγραψε:Ήμουν παθών, τώρα έλυσα όλα μου τα προβλήματα με τα νέα μου αποκτήματα ούτε ξυφτεριζουντε μα ούτε και κουτσοφτερα ,Breda Pegaso έγραψε:Σταματα τζιαι δεν καταλαβενει. Θελει να γορασει τζιαι 2ο τωρα! Πε του εσυ που εισαι παθων οτι υστερα θα καταλαβει...
απλά συνεχίζουν ανενόχλητα την πορεία τους .
-
- Full Member
Τζιαι αυτός ήταν και είναι ο Α.Κ. Παπαδόπουλος!
- kypros
Γιαννη μου μην τους ακουεις! Μαζι σου και εγω φετος θα αποδειξουμε σε ολο το νησσι οτι τα βερεττα σκοτωνουν! Σε λιγες μερες κοντας σας με φωτορεπορταζ!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...