Ισουν τόσο προσηλομένος στο βατήραRODOSTHENIS έγραψε:Είναι απο το πρωί μέχρι το απόγευμα!! οποτε μπωρέσεις φίλε, γτ εστναχωρίθηκα!!Είσαστουν τζιαμέ τζε να μεν γνωριστούμε είναι κρίμα![]()

Ισουν τόσο προσηλομένος στο βατήραRODOSTHENIS έγραψε:Είναι απο το πρωί μέχρι το απόγευμα!! οποτε μπωρέσεις φίλε, γτ εστναχωρίθηκα!!Είσαστουν τζιαμέ τζε να μεν γνωριστούμε είναι κρίμα![]()
Απολογούμαι Ροδοσθένη μου που δεν μπόρεσα να έρθω εκτές λόγω υποχρεώσεων, όσον αφορά της ππούλες σου, μακάρι και στο κυνήγι να έχεις 90% μίνιμουμ επιτυχίες τζιαι να είσαι πολλά happy.RODOSTHENIS έγραψε:Φίλε Λεύκιε να κανονίσουμε κάποια μέρα να συναντηθούμε και να γνωριστούμε από κοντά!!! Εκείνο το γήπεδο εκτές εκεί που με είδατε και έπαιζα εστοίχισε μου την νίκη. Έκανα 25/25 στην 1η μου πούλα, την 2η μου 23/25 και την 3η μου πούλα τζιαμέ έκανα 17/25 (εκαματα χιόνι) και έκανα στην 4η μου πούλα 25/25 , σύνολο 90/100!!! Είμαι για τα κάτσαρα. Όπως και να έχει να κανονίσουμε καμίαν μέρα να βρεθούμε![]()
Κουβεντα να γινεται.ετσι λεω κι εγω για να καταλαβεις καθε χρονο δοκιμαζω και ενα ειδος χαρτουτσιαςRODOSTHENIS έγραψε:Ακομά ασχοίσε με χαρτούτσιες? οτι βάλεις μέσα τζε έισε πανω του πέφτει μεν ακούεις πελλάρες!!!![]()
ωραιος αλλα τζεινα τα συρματα πρεπει να σουζουντε ακομα!Athos 1978 έγραψε:Το τερπνόν μετά του ωφελίμου .
2 videakia από το 2 ωρο σημερινό απογευματινό κυνήγι αποκλειστικά για τα μαύρα φιλαράκια με την μεγάλη μύτη![]()