Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

marinos.a έγραψε:Αντρέα στο πλαϊ θα κουνιέται πολύ.

Breda στις 90 μοίρες για να πιάνεις το action πρέπει να είναι πάνω στο όπλο.

και τέλος οσο ποιο μεγάλο fps έχεις τόσο ποιο ομαλή φαίνεται η κίνηση ιδικά σε slow motion. Ένα πουλί (ιδικά τούτοι οι γ@μοσιστιες που κυνηγούμε πας τες μουττες) την ωρα που εννα απογειωθούν χτυπούν τοσο γρήγορα τα φτερά τους που με 30 fps βλέπεις απλά μια θολούρα
Ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή ;)
θα της βάλω σοκ absorber για να μην κουνιέται, φυσικά με τον κραδασμό του όπλου ελπίζω να μην μου χαλά την εικόνα, θα την πάρω μαζί μου στο σκοπευτήριο να την δοκιμάσω έτσι και μετά θα την βάλω και μπροστά να δω αν θα κάνει διάφορα Τα settings τα έβαλα στα 1080p 60fps narrow στα 720p με 120fps όταν έκανα ζουμ είχε θολούρα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και γω νομιζω το 1080/60 ειναι η καλυτερη ρυθμιση.

Για περπατητο εγω υπολογιζω πανω στο καπελο στο κεντρο με το strap ή κατι αλλο που θα την κρατα οσο πιο σταθερη γινεται.

επισης εχει και βαση ειδικη για τις καννες(πλαγια των καννων) που νομιζω μπορει να χρησιμευσει σε στατικα κυνηγια, αλλα εχει το μειονεκτημα οταν κατεβαζεις το οπλο και το ανοιγεις χανεις το πεδιο.

Ανδρεα εχεις και κοντρολ?

Παντος που λεγαμε για την μπαταρια, μεσα στο ιντερνετ λενε οτι και με το κοντρολ μειωνεται παραπανω δηλαδη καμια ωρα παει συνολο. Εν να θελεις 3-4 μπαταριες για μια μεγαλη μερα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

και κατω που τις καννες γινετε η δουλεια σας όπως το μέλι κοπελια. Φαινεται η φάση αυτούσια χωρις παρμβολες οπλου και αναταραξεις
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Εγω την εχω τοποθετησει στο καπελο, με την βάση της και μεταξύ τους ενα αυτοκόλλητο ύφασμα, φτηνή η δικη μου, στα ~€50 με 1080 αλλά με 20fps. :(

Εικόνα

Εικόνα

Και ενα βίντεο, λίγο κούνημα το εχει αλλά οχι σε ενοχλητικό βαθμό και με καθηγητικό καλληκωμα.... :D
Επίσης δεν εχω βρει μεχρι τωρα, αξιόπιστο προγραμμα επεξεργασίας, που να μην αλλοιώνει την ποιότητα του βίντεο.!
http://youtu.be/XguGeU60KVo
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

andreas78 έγραψε:Εγω την εχω τοποθετησει στο καπελο, με την βάση της και μεταξύ τους ενα αυτοκόλλητο ύφασμα, φτηνή η δικη μου, στα ~€50 με 1080 αλλά με 20fps. :(

Εικόνα

Εικόνα

Και ενα βίντεο, λίγο κούνημα το εχει αλλά οχι σε ενοχλητικό βαθμό και με καθηγητικό καλληκωμα.... :D
Επίσης δεν εχω βρει μεχρι τωρα, αξιόπιστο προγραμμα επεξεργασίας, που να μην αλλοιώνει την ποιότητα του βίντεο.!
Νομιζω η καμερα ειναι καλη Aνδρεα εν το φυσιγγιο σου το αργο που φταιει και εχαλασε τα frames!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Και γω νομιζω το 1080/60 ειναι η καλυτερη ρυθμιση.

Για περπατητο εγω υπολογιζω πανω στο καπελο στο κεντρο με το strap ή κατι αλλο που θα την κρατα οσο πιο σταθερη γινεται.

επισης εχει και βαση ειδικη για τις καννες(πλαγια των καννων) που νομιζω μπορει να χρησιμευσει σε στατικα κυνηγια, αλλα εχει το μειονεκτημα οταν κατεβαζεις το οπλο και το ανοιγεις χανεις το πεδιο.

Ανδρεα εχεις και κοντρολ?

Παντος που λεγαμε για την μπαταρια, μεσα στο ιντερνετ λενε οτι και με το κοντρολ μειωνεται παραπανω δηλαδη καμια ωρα παει συνολο. Εν να θελεις 3-4 μπαταριες για μια μεγαλη μερα.
Ναι φιλε εχω αλλα μαλλον δεν θα το χρησιμοπιοισω λογο της μπαταριας, φυσικα εχω 5 μπαταριες, και απο την αλλη θα την αναβω για record μονο οταν θα σημαδεψω ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Εγω την εχω τοποθετησει στο καπελο, με την βάση της και μεταξύ τους ενα αυτοκόλλητο ύφασμα, φτηνή η δικη μου, στα ~€50 με 1080 αλλά με 20fps. :(

Εικόνα

Εικόνα

Ανδρεα δοκιμασε αυτο
http://gopro.com/software-app
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Breda Pegaso έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Νομιζω η καμερα ειναι καλη Aνδρεα εν το φυσιγγιο σου το αργο που φταιει και εχαλασε τα frames!

Μουαχαχαχαχχα.. :lol: :lol:
Αντιθέτως..ηταν τοσο γρήγορη, που τηλεμεταφερθηκαν τα σκαγια, σε αλλη διάσταση και σκότωσαν ακαριαία μια αλλη μπεκατσα... :D

Αντρέα, θα το δοκιμάσω και αυτο.
Εχω την εντύπωση όμως, οτι απο την στιγμή που θα γίνει η οποιαδήποτε επεξεργασία, είτε λίγο, είτε πολύ η ποιότητα του βίντεο αλλάζει.!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

https://www.captureyourhunt.com/one/

Παράγγειλα αυτο για την camera και έχει και shock absorber απο τα βίντεο που είδα φαίνεται να είναι πολύ καλό επίσης μπορώ άνετα να βάλω το narrow view και θα είναι ακριβώς εκεί που θα βλέπει η κάννη του όπλου μου ;)
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

παιδια ξερει καποιος που μπορω να βρω στην Λευκωσια βασεις που να μπαινουν στο καπελο η στις καννες του οπλου για την καμερα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”