canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Canastas!!! Εν σε κοφκω τζαι πολλά της φασσας, οξα εν η ιδέα μου.???
πωλουνται πληροφοριες για τα καλητερα ποστα στην περιοχη Τροοδους
ποστο σε φαγητο : 100 ευρο
ποστο σε νερο : 150 ευρο
ποστο σε περασμα : 120 ευρο
ποστο για ζιταστρο : 70 ευρο
πληροφορια για την περιοχη που θα κυνηγισει ο απολλον 150 ευρο
πληροφορια για το ακριβες σημειο που θα κυνηγισει ο απολλον 300 ευρο (εν λιο ακριβη αλλα παιθκια πιανεται και το chance σας να παιξεται και λιες τρυωνες )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Canastas!!! Εν σε κοφκω τζαι πολλά της φασσας, οξα εν η ιδέα μου.???
MARIOSE έγραψε:Πρώτη σύντομη αναγνώριση επαρχία Λευκωσίας. Καμιά 30 φάσσες (σαφώς μειωμένες από πέρσι), 6 διπλοκάμπινα (αύξηση) και 2-3 καρεκλούες (άυξηση)...
Σπύροοο κουρκούνες πάεις?
Έχουν σχέση με τους κουρκουτάες;
Αν δεν πάμε έχει και δοκιμές και σκοπευτήριο για εξοικείωση με το καινούργιο όπλο. Μάριε μου αν έβρεις ώρα πάεννε στον Κωνσταντινίδη τζιαι πέτου οι RC κάμνουν παραποθκιές. Τα φυσίγγια που μου έστειλες εν 8άρκα τελικά αν και το κουτί και ο κάλυκας γράφουν 7