sotiris!129 έγραψε:το ποιος ειναι ονομαστικα μονο ο admin της ιστοσελιδας εχει δικαιομα να ξερει για να μην γραφει ο καθενας οτι θελει δαμεσα
και αποσω γνοριζω ο "luis" τον εχει ενιμεροσει για το ονομα! τωρα το εγω γιατι δε θελω να το καμο τουτουκι ειναι για πολλους και διαφορους λογους που ελπιζω να σεβαστει την επιθυμια μου να μην μαθεφτει το ονομα!
οσο το αν με πιστεφκεις η οχι στα ........................................... μου
το οτι εσεβαστικε ενα ολοκλιρο site την επιθιμεια μου να μεν μαθεφτει το ονομα γιατι εχει λογους που αν πω θα καταλαβεις αμεσος πως δεν επρεπε να το πω το ονομα, γιατι μπορει να γινι της πουτανας για ενα κολοπουλι μπορει να μεν γινει και τιποτε και απλα να ειμαι προλιπτικος!
Φιλε Σωτηρη, κακως το συνεχιζεις και εμπλεκεις και εκθετεις και αλλα ατομα οπως ο admin, που ζητας και εμμεσως τις πλατες του και επιπλεον εαν ο admin εχει πραγματι ενημερωθει και δεν δημοσιευσει το ονομα για μενα ειναι σαν να κανει ενα απο τα μεγαλυτερα μεσα εκφρασης και μαζικης ενημερωσης των κυνηγων πλατες και κλειστα ματια σε ατομα που παρανομουν ειτε ηθικα ειτε νομικα, πραγμα που δεν το πιστευω οτι συμβαινει.
Κανενας μα κανενας για οποιοδηποτε λογο δεν ειναι υπερανω των ηθικων κανονων μεσα στο ευρυτερο φασμα της κοινωνιας, ποσο μαλλον στο κυνηγι. Για μενα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια ποσο μαλλον ανοχη.
Τελος ο Louis νομιζω θα επρεπε να απολογηθει για τον τροπο που συμπεριφερθηκε απο τον ενθουσιασμο του... Προβλημα δεν νομιζω να εχω εγω επειδη τα βαζω με καποιον που χτυπα 14 περδικια και το δημοσιευει ακομα και στην Ελλαδα, αλλα εκεινος που το πραττει. Το να μην του κανει κανεις παρατηρηση απλα επειδηνωνει την κατασταση του με ζημιογονες συνεπειες ως προς το συνολο.
Καντε αυτοκριτικη...