ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Κλειδωμένο
Mr. F3
Full Member

Re: ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Δημοσίευση από Mr. F3 »

sotiris!129 έγραψε:το ποιος ειναι ονομαστικα μονο ο admin της ιστοσελιδας εχει δικαιομα να ξερει για να μην γραφει ο καθενας οτι θελει δαμεσα
και αποσω γνοριζω ο "luis" τον εχει ενιμεροσει για το ονομα! τωρα το εγω γιατι δε θελω να το καμο τουτουκι ειναι για πολλους και διαφορους λογους που ελπιζω να σεβαστει την επιθυμια μου να μην μαθεφτει το ονομα!
οσο το αν με πιστεφκεις η οχι στα ........................................... μου
το οτι εσεβαστικε ενα ολοκλιρο site την επιθιμεια μου να μεν μαθεφτει το ονομα γιατι εχει λογους που αν πω θα καταλαβεις αμεσος πως δεν επρεπε να το πω το ονομα, γιατι μπορει να γινι της πουτανας για ενα κολοπουλι μπορει να μεν γινει και τιποτε και απλα να ειμαι προλιπτικος!

Φιλε Σωτηρη, κακως το συνεχιζεις και εμπλεκεις και εκθετεις και αλλα ατομα οπως ο admin, που ζητας και εμμεσως τις πλατες του και επιπλεον εαν ο admin εχει πραγματι ενημερωθει και δεν δημοσιευσει το ονομα για μενα ειναι σαν να κανει ενα απο τα μεγαλυτερα μεσα εκφρασης και μαζικης ενημερωσης των κυνηγων πλατες και κλειστα ματια σε ατομα που παρανομουν ειτε ηθικα ειτε νομικα, πραγμα που δεν το πιστευω οτι συμβαινει.
Κανενας μα κανενας για οποιοδηποτε λογο δεν ειναι υπερανω των ηθικων κανονων μεσα στο ευρυτερο φασμα της κοινωνιας, ποσο μαλλον στο κυνηγι. Για μενα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια ποσο μαλλον ανοχη.

Τελος ο Louis νομιζω θα επρεπε να απολογηθει για τον τροπο που συμπεριφερθηκε απο τον ενθουσιασμο του... Προβλημα δεν νομιζω να εχω εγω επειδη τα βαζω με καποιον που χτυπα 14 περδικια και το δημοσιευει ακομα και στην Ελλαδα, αλλα εκεινος που το πραττει. Το να μην του κανει κανεις παρατηρηση απλα επειδηνωνει την κατασταση του με ζημιογονες συνεπειες ως προς το συνολο.

Καντε αυτοκριτικη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mr. F3 την 18 Σεπ 2011, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
sotiris!129

καλα για σενα καμει μου πλατες νομικα και ηθικα γιατι ΕΣΥ για τον Α-Β λογο εφαοθικες να μαθεις ζε με τουτο το τροπο νομιζεις εν να πω γμτ γιατι εν με πιστεφκει να του πω εν ο "Κοκος" για να με πιστεψει!
εσυ εν με πιστεφκεις οι αλλοι ναι! εσυ εχεις το προβλημα γιατι κατα την αποψει σου εθιξα την δουλεια σου! λαθος σου δεν εθυξα την δουλεια σου!
Γιατι πιστεφκεις οτι αν σου πω εν ο "κοκος" ζε παεις ζε πεις του ρε ετσι ζετσι γραφει ενας μιτσις πια εν ναν η απαντιση του? "ε γμτ ρε πελε ειμουν παπαγαλος ζεγελασα του μιτσι???"
το οτι ηταν μελος της Κ.Ο.Κ δεν τον κανει καλιτερο η που μενα η που σενα η που τον οποιον διποτε αλλο!
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

αν πεις ο Σωτηρης το ονομα και δει το ο αλλος που επιασε το τρυγονι το πιο πιθανο ειναι να φαει μια αγωγη λογω συσφημισης του ατομου και να βουρα ο ανθρωπος στα δικαστηρια η ο κ.Αριστος αλλα αν ειχες νου ηταν να το καταλαβεις που πιο γλιορα γιατι εν λαλει ονομα ο Σωτηρης καληνυχτααααααααααααα σου και ελπιζω αυριο που να ξυπνησεις να καταλαβεις το λαθος σου
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

σιφονο απολιτα με τον f3 τα φορουμ εγιναν για νατα λεμε ολα οι λαλο τσιε κσιλαλο και εβαρεθικαμε ρε πεθκια να θορουμε φιλικουτουνια τσιε πεζουνια κανι και με τους καθαροεμους κανιιι πιτε για κανενα σχιλλο με ορχις
sotiris!129

μπορει να ειμαι 25 χρονον αλλα εχω επιγνοση του τι γραφω και του τη λεω! ΔΕΝ περνω τιποτα πισω αποσα εγραψα και η κουβεντα ειναι 100% οπως την εγραψα δεν σε πιεζω ομως ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο να την πιστεψει και δεν περιμενω κιολας απο ολους να την πιστεψουν, αλοστε σε ολες τις κουβεντες εχει αλλους που συνφονουν και αλλους που διαφονουν δεν γινεται ολες οι αποψεις να ειναι οι ιδιες!
1) ο λογος μου ομως εμενα ομως εναντια στον δικου του λογο ειναι ενα τιποτακαι οπως λει ο φιλος λαγομανια αν πω ονομα θα εχω προβλημα!
2) δεν εγραψα οτι εγραψα ουτε για να πλιξω το ονομα της Κ.Ο.Κ ουτε ομως εχω προθεση να Βλαψω τον συνκεκριμενο αθρωπο! ομως το συκεκριμενο site το επισκεπτοντε πολλοι παραγοντες, μπορει και ο συκεκριμενος αθρωπος με αποτελεσμα να εχει 1 chance να δει και αυτος το post και να καταλαβει οτι ναι μιλω γιαυτον και ναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, εγω δεν δινω τροφη για κουβεντα αλλα η πραξη του εδοσε :geek:
3)σαν την δικια μου ιστορια στο κυνηγι ειναι 1000000 αλλες, γενικα οχι με επονιμους αλλα με τον καθενα απο μας εγω εκανα την αρχη με αυτο το post στον περτικο στην ζικλα καπιοι αλλοι θα γραψουν τις δικες τους ιστοριες! ειδη γραφτικαν κιαλες ιστοριες εχτες και προχθες!
4) το οτι περασε απο την Κ.Ο.Κ ΔΕΝ τον κανει καλιτερο απο τον καθενα μας, μπορει εσυ φιλουι μου να κανεις καλα την δουλεια σου ΑΝ εισαι στην Κ.Ο.Κ σιγουρα δεν βαζουμε κανενα στο ιδιο καζανι με κανενα αλλο! ομως ουτε εσυ μπορεις να βαλεις το χερι σου στην φωτια για κανενα συναδερφο σου ΑΑΑΝΝΝ εισαι και το τονιζω στη Κ.Ο.Κ γιατι απο τα γραφομενα σου καταλαβα πως αμεσα η εμεσα εχεις μια σχεσει!
5) σιγουρα οπως και για την θηρα πολλοι ακομα και εγω λεμε λεμε λεμε και "δεν κανουν καλα την δουλεια τους και μπλα μπλα μπλα" ομως ολοι ξερουμε οτι ιποθεσεις σαν τη χθεσινη με τα φαλκονια τους βγαζουμε το καπελο και για ακομα μια φορα αποδικνιεται πως ναι καπιοι κανουν καλα την δουλεια τους!
Ομως παντα ειναι και οι εξερεσεις! και εσυ δεν μπορεις να το αμφισβιτας αυτο γιατι οπως εγινε με μενα σιγουρα πολλοι απο μας εχουμε δει αρμοδιους και αρμοδιους να κανουν πολι μα παρα πολι χιροτερα πραγματα!
λιπαμε παρα μα παρα πολι αν ειπα κατι που σε πιραξε αθελα μου αλλα περισοτερω λιπαμε για την δικια σου συνπεριφορα, το να μην με πιστεψεις ειναι δικο σου θεμα το να με προκαλεις ομως ειναι και δικο μου, και δεν νομιζω να σου εδοσα κανενα μα κανενα δικεομα! ΔΕΝ με ξερεις για να με αποκαλεις λαφαζανι και ψευτη και αυτο με στεναχορει αφανταστα!
Tasozzz
Full Member

Δημοσίευση από Tasozzz »

Κάλμαρε ρε MR F3,ετσίππωσες πάς τον άνθρωπο να τον φάεις και άμαν εχεις πρόβλημα με το forum να μεν ξανα μπείς μέσα για να μεν νευριαζεις με τούτα που διαβάζεις.
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ετσι ανθρώποι σε υψηλά πόστα που κάμνουν μ******ς.
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

costas++ έγραψε:σιφονο απολιτα με τον f3 τα φορουμ εγιναν για νατα λεμε ολα οι λαλο τσιε κσιλαλο και εβαρεθικαμε ρε πεθκια να θορουμε φιλικουτουνια τσιε πεζουνια κανι και με τους καθαροεμους κανιιι πιτε για κανενα σχιλλο με ορχις

αχαχαχαχαχα ταχα ρε φιλε τρα θελεις να πεις οτι οι καθαροαιμοι ενεν καλοι? και οι μπασταρτοι εν καλυτεροι? εν λεω εφκηκαν και διασταυρωμενοι αστερια αλλα σαν τους καθαροαιμους εν εχει για πολλους λογος τουτο το θεμα ενεν το καλυτερο για να τα αναλυσουμε :) Σωτηρη +10000000000000
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΣΩΤΗΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ F3; ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ "ΓΟΝΕΙΣ" ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ????
ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.......
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

καποτε επεια στον ακαμα για τζικλεσ , εν ειχε πολλεσ και εστραφικα στην περιοχη τησ λαρασ να τεσ παρπατησω .εξεκινησα και εππερπατουν καμια ωρα περιπου κυνηγουσ δεν ειχε πολλουσ . κατω στο χωματοδρομο ακουγονταν πυροβολισμοι .εχει ενα τοπο πασ τον χωματοδρομο που οι τζικλεσ κατα το μεσημερι σταυρονουν το δρομο που τη λαρα προσ τα πανω .πρεπει να στεκεσε στην μια ακρη του δρομου και να παιζεισ . εκαμα ακομη καμια ωρα περπατιμα και εκατευικα στο αυτοκηνιτο που ηταν καμια εκατοστη μετρα που το δικο τουσ αλλα πουμεσα που το χωματοδρομο και δεν φενοταν μεσ τουσ αορατουσ .υπολογιζα να σταθω μετα εκει οταν θα ερχομουν απο το περπατιμα .εκατσα να φαω το σαντουιτσ μου και οι δυο κυνηγοι εσυνεχιζαν να παιζουν .ηρτε μου η σκεψη μηπωσ τουσ γνωριζω και εκαμα κατα την μερια τουσ να δω ποιοι ειναι .ο δρομοσ εκαμνε λιγο στροφη και με τουσ αορατουσ εν τουσ εβλεπεσ . εκοντεψα και ειδα αυτοκινητο τησ αστυνομιασ,εστραφικα πισω ,τουτοι μασ ελειπαν λαλω που μεσα μου. την ωρα που εκοντεψα στο αυτοκινητο να παρω το οπλο και να παω αλλο κανενα γυρο μεχρι να φυγουν ακουω πορτεσ να κλυνου και σταρταρισμα του αυτοκινητου α λεω φευγουν να παω τζιαμε .επερπατουν ακρα του δρομου και ερκετε το αυτοκηνιτο τησ αστυνομιασ τησ δημοκρατιασ προσ εμενα αργα .εκαταλαβα κατι εν να μου πουν ,τζιε ηντα που μου ειπε ο συνοδηγοσ,χωρισ να πουν οτιδιποτε αλλο .αν σε ευρω να κυνηγασ μεσ το χωματοδρομο εν να σε καταγκυλο .τουτοι δεν με ειδαν οτι ειμουν εκει απο ωρασ νομιζαν εκεινη την ωρα ηρτα .ο βαθμοσ τουσ ηταν πανω που τον αστυνομικο διευθηντη ηταν φορτομενοι αστερεσ .και εγω απαντω τουσ ,ξερω το οτι απαγορευετε παω για να παρπατισω .και εφυασιν .εν αντρεπουντε τα μουτρα τουσ λαλω ανωτατοι αξιωματικοι να παραβιαζουν τον νομο και που την αλη να μου λαλουν εν να με καταγκυλουν αν σταθω εγω εκει.εκριψα και εξεχασα το γιατι και εγω επαραβιαζα τον νομο. φυσικα χωματοδρομοσ μερα τεταρτη που αν περνα κανενα αυτοκυνητο καθε τρεισ ωρεσ ,αλλα τουτοι εν ειχαν δικαιολογια τζινοι να επιτρεπετε τζιε εγω να μου απαγορευουν .αυτη ειναι η κυπροσ φιλοι μου χωρα αφρικανικη με ασπρουσ κατοικουσ .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”