michalis apoel έγραψε:ευχαριστω φιλε μου!! οσο για το ερωτημα το ξερα οτι δεν θα παρω απαντηση
απλα ειδη ξερω μια περιοχη οπου υπαρχουνε πολλα πουλια και ηθελα να τις κανω 2!!
Φιλε εχω 1 περιοχη στην Λευκωσια με πολλα πουλια και θελω να τες καμω 2...εχεις τιπιτε υποψη??;):):)
30 και ποψεεεεε......ατε κι ελλιαναν τελιαααα.....εγω θα πάρω μαρκαδόρο μαζί μου υπάρχουν ταπελλουες που γράφουν κρατημένο θα τους γράψω κι εγώ με ποτό η χωρίς???? Αηδία παιδιά πραγματικά....
Πρώτα αξίζει να τους κρεμμάσεις χαρτόνια με σχόλια ειρωνικά, που να καταδεικνύουν ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς... μετά ότι τους κάμεις εν χαλάλι...
παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
canastas έγραψε:παιδιά πάτε χαλαρά βάζετε την καρεκλούα σας ποιο κάτω κάθεστε εκει με τις σιταροπουλές σας και την μπυρούας σας, απολαμβάνεται το θέαμα μέχρι τις 10:00 όπου θα άρχισουν οι περισσοτεροι να φέυγουν και μέτα ξεκινάτε το κυνηγι σας....
Χμμμ.... Λαλείς...;
Πολλούς που άκουσα το ίδιο πράγμα λαλούν, ο περισσότεροι "άσυλα φασσάριες" θα περιμένουν τους "τάχα φασσάριες" να φύγουν κατά τις 10:00 για να κάμουν το τζινίην τους μετά.