ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re:

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Pathfinder έγραψε:Εγω ημουν παντα της αποψης οτι παρα να παω σε ενα "φασσοτοπο" και να πιασω 5 πουλια αλλα να μου χαλασουν την μερα μου καποιοι καραγκιοζηδες προτιμω 1000 φορες να παω καπου μονος μου και ας τες θωρω να περνουν που τα 200 μετρα και ας μεν μου δωκουν τσιανς.
ναι ρε φιλε αλλα ποια η ουσια αν δεν συρεις σιηπεθκια?εν κ λαλω για χιλιαδες απλα 2-3 βολες ετσι για τη φαση
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ουφφφφφφφφφφφφφφφ 32 κπψ :ugeek: :geek: :mrgreen: :| :arrow: :idea: :?: :!: :roll: :twisted: :evil: :cry: :oops: :P :x :lol: 8-) :? :shock: :o :( ;) :) :D
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Sergios »

Τι να κάνω πες μου σβήνω απ τον καημό μου μόνο η νύκτα ακούει το παράπονό μου.....ελααααα ουζάκι θαλασσουα ψαρούδι περιοδικό hunt and shoot κι αναμένουμε 32 και ποψε.....οχι δεν μου εγύρισε απλώς περιμένω υπομονετικά για την επίσημη έναρξη...... 8-)
Εγώ θα μιλήσω μόνο στο γήπεδο χεχε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μετα απο μια μίνι αναγνώριση στην επαρχια Παφου τα μηνύματα ήταν ενθαρυντικά....
Δεν έλειψαν,τα τραγελαφικά που γίνονται κάθε χρονο, παντού καρέκλες... Αν βρεθεί κανένας που μαζεύει σίδερα εκαμε την παούρι!! :lol:
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Και εγώ αναγνώριση στην Πάφο το τριήμερο που πέρασε.

Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος με τα φασσόπουλα που είδα. Είναι πιο λίγες και μαζεμένες στα λιγοστά φαγητά. Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά αθέριστα και τα πράγματα πιστεύω θα βελτιωθούν.

Το ευχάριστο όμως είναι ότι είδα αρκετά περδίκια και μάλιστα σε 2 περιπτώσεις είδα πολύ μικρά περδίκια (νεογέννητα 6-7 εκατοστών) που πιθανό να είναι δεύτερες κοιλιές.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Για τις ´καρεκλούες´ έχω να προτείνω: α) Να τις φορτωνεται στο διπλοκάμπινο και να τις μαζεύεται σε ένα σημείο όλες μαζί κρεμάζοντας κάπου εκεί και μια ταπελούα που να γράφει "ΤΟ ΠΌΣΤΟ"!!!!
β) Αν έχει κανένα αθκιασερό να τις μπερδεύει μεταξύ τους για να πηέννουν να τις βρίσκουν στον "γείτονά" και να αρκεφκουν καφκάες και πικκαρίσματα....για μια καρέκλα αδειανή...για ένα πόστο!!! :D ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

savvis25 έγραψε:Για τις ´καρεκλούες´ έχω να προτείνω: α) Να τις φορτωνεται στο διπλοκάμπινο και να τις μαζεύεται σε ένα σημείο όλες μαζί κρεμάζοντας κάπου εκεί και μια ταπελούα που να γράφει "ΤΟ ΠΌΣΤΟ"!!!!
β) Αν έχει κανένα αθκιασερό να τις μπερδεύει μεταξύ τους για να πηέννουν να τις βρίσκουν στον "γείτονά" και να αρκεφκουν καφκάες και πικκαρίσματα....για μια καρέκλα αδειανή...για ένα πόστο!!! :D ;)
1000+
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
michalis apoel
Full Member

Δημοσίευση από michalis apoel »

perioxes opou iparxoun pouliaa??
stin eparxia leukosias!!
michalis apoel
Full Member

Δημοσίευση από michalis apoel »

ευχαριστω φιλε μου!! οσο για το ερωτημα το ξερα οτι δεν θα παρω απαντηση :D :lol:
απλα ειδη ξερω μια περιοχη οπου υπαρχουνε πολλα πουλια και ηθελα να τις κανω 2!! :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

michalis apoel έγραψε:ευχαριστω φιλε μου!! οσο για το ερωτημα το ξερα οτι δεν θα παρω απαντηση :D :lol:
απλα ειδη ξερω μια περιοχη οπου υπαρχουνε πολλα πουλια και ηθελα να τις κανω 2!! :)
Φιλε εχω 1 περιοχη στην Λευκωσια με πολλα πουλια και θελω να τες καμω 2...εχεις τιπιτε υποψη??;):):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”