Καλημέρα παιδιά και καλό νέο έτος. Με την ευκαιρία που ετέλιωσε το ενδημικό για το 2013, είπα να ξεκινήσω ένα νέο θέμα σχετικά με τι φυσίγγια χρησιμοποιήσαμε φέτος και κατά πόσο μας άφησαν ευχαριστημένους με τα αποτελέσματα τους καθώς οι πλείστοι δεν ανάφεραν φυσίγγια στα αποτελέσματα τους. Ξεκινώ εγώ με τα δικά μου:
Χρησιμοποίησα chokes 4/2 με τα εξής φυσίγγια:
Victory Super Coturnice 37 gr *6 - Πολύ ευχαριστημένος, πέτυχα αρκετά μακρυνές βολές με το συγκεκριμένο, θα είναι και του χρόνου στο συνακλίκκι
Victory 31 gr Λιλά *6 - Το ίδιο με το που πάνω, πάρα πολύ ευχαριστημένος με το φυσίγγιο αυτό, ένα περδίκι χαρακτηριστικά το πέτυχα γύρω στα 40 μέτρα με *4 τσιοκ. Σίγουρα θα ξαναμπεί στο συνακλίκκι του χρόνου στο *4 τσιοκ τζαι στο *2 τσιοκ η 37gr.
Victory 35 gr Άσπρη *6 - Αρκετά ικανοποιημένος αν και μου έδωσε 2 κουτσόφτερα το ένα το οποίο το έπιασα αφού του έσυρα με την 37 σαν εβούραν. Το ένα εχάθηκε βουρώντας μέσα στην απαγορευμένη.
Του χρόνου αν είμαστε καλά θα δοκιμάσω την Victory Europa 30 gr *6 στην θέση της 35 γρ. Θα κρατήσω για πρωινά τα 31 και 37 και μόλις φκει το ηλιούι ή πυρώσει θα αλλάξω με τις Europa.
Αυτά από εμένα.
ΕΝΔΗΜΙΚΟ 2013 - ΦΥΣΙΓΓΙΑ
- spyrosspyrou851
- Konstantinos beretta
- Full Member
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ 2013 - ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Φιλε σε τι καιρο παιζεις τη λιλα?spyrosspyrou851 έγραψε:Καλημέρα παιδιά και καλό νέο έτος. Με την ευκαιρία που ετέλιωσε το ενδημικό για το 2013, είπα να ξεκινήσω ένα νέο θέμα σχετικά με τι φυσίγγια χρησιμοποιήσαμε φέτος και κατά πόσο μας άφησαν ευχαριστημένους με τα αποτελέσματα τους καθώς οι πλείστοι δεν ανάφεραν φυσίγγια στα αποτελέσματα τους. Ξεκινώ εγώ με τα δικά μου:
Χρησιμοποίησα chokes 4/2 με τα εξής φυσίγγια:
Victory Super Coturnice 37 gr *6 - Πολύ ευχαριστημένος, πέτυχα αρκετά μακρυνές βολές με το συγκεκριμένο, θα είναι και του χρόνου στο συνακλίκκι
Victory 31 gr Λιλά *6 - Το ίδιο με το που πάνω, πάρα πολύ ευχαριστημένος με το φυσίγγιο αυτό, ένα περδίκι χαρακτηριστικά το πέτυχα γύρω στα 40 μέτρα με *4 τσιοκ. Σίγουρα θα ξαναμπεί στο συνακλίκκι του χρόνου στο *4 τσιοκ τζαι στο *2 τσιοκ η 37gr.
Victory 35 gr Άσπρη *6 - Αρκετά ικανοποιημένος αν και μου έδωσε 2 κουτσόφτερα το ένα το οποίο το έπιασα αφού του έσυρα με την 37 σαν εβούραν. Το ένα εχάθηκε βουρώντας μέσα στην απαγορευμένη.
Του χρόνου αν είμαστε καλά θα δοκιμάσω την Victory Europa 30 gr *6 στην θέση της 35 γρ. Θα κρατήσω για πρωινά τα 31 και 37 και μόλις φκει το ηλιούι ή πυρώσει θα αλλάξω με τις Europa.
Αυτά από εμένα.
- spyrosspyrou851
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ 2013 - ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Το πρωί που είναι πιο κρυάδα, αλλά έχει πολλούς που την ρίχνουν όλη μέρα, φέτος θα την έχω σε νο 7 για πρώτη στο τσιοκ 4.Konstantinos beretta έγραψε:
Φιλε σε τι καιρο παιζεις τη λιλα?