Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Breda Pegaso έγραψε:Ενα μειονεκτημα που της βρισκω της GoPro ειναι η μπαταρια της.

Γυρω στην 1 1/2 ώρα παει.

θα θελουμε extra μπαταριες...
εγώ θα βάλω το wifi remote πάνω στο παρακοντακο και λίγο πριν να παίξω θα αρχίσω να καταγράφω έτσι πιστεύω θα με αντέξει πολύ παραπάνω η μπαταρια της.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Πανικος Setter έγραψε:H μπαταρία τις Garmin περίπου τρεις ώρες με μειονέκτημα το συνολικό βάρος που μπορεί να είναι διπλάσιο από την
GoPro
Δεν μπορούμε να έχουμε όλα όντος το άσχημο είναι η λίγη ώρα που καταγράφει πριν να θέλει φόρτιση :o άλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βγάλουν για την gopro για την μπαταρία της. Πιστεύω με 2 μπαταρίες σε φτάνουν όλη μέρα νοουμένου ότι θα καταγραφείς μόνο όταν θα σκoπευσης :)
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από kyriakos304 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:H μπαταρία τις Garmin περίπου τρεις ώρες με μειονέκτημα το συνολικό βάρος που μπορεί να είναι διπλάσιο από την
GoPro
Δεν μπορούμε να έχουμε όλα όντος το άσχημο είναι η λίγη ώρα που καταγράφει πριν να θέλει φόρτιση :o άλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βγάλουν για την gopro για την μπαταρία της. Πιστεύω με 2 μπαταρίες σε φτάνουν όλη μέρα νοουμένου ότι θα καταγραφείς μόνο όταν θα σκoπευσης :)
Μια άλλη της ίδιας κατηγορίας είναι η drift hd ghost s
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει καπιος που είναι καλύτερα να είναι ρυθμισμένοι η κάμερα . η δική μου είναι SJ 4000 έχει τις έξεις ρυθμίσεις.
1080FHD 1920X1080
720P 1280X720 60 FPS
720 12080X720 30 FPS
WVGA 848X480
VGA 640X480

Επίσης συστήνετε καπιο πρόγραμμα για επεξεργασια΄.εχω καπιο αλλά όταν κάνω save παλιώνετε η ποιότητα.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από Pathfinder »

KATOS MK 10 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει καπιος που είναι καλύτερα να είναι ρυθμισμένοι η κάμερα . η δική μου είναι SJ 4000 έχει τις έξεις ρυθμίσεις.
1080FHD 1920X1080
720P 1280X720 60 FPS
720 12080X720 30 FPS
WVGA 848X480
VGA 640X480

Επίσης συστήνετε καπιο πρόγραμμα για επεξεργασια΄.εχω καπιο αλλά όταν κάνω save παλιώνετε η ποιότητα.
Προσωπικα φιλε εγω θα χρησιμοποιουσα το 720p στα 60fps αν δεν σου υποστηριζει το ιδιο στα 1080.Για προγραμα πηγαινε στο cnet.com kai kame search gia free video editing software.θα σου τα βγαλει απο το καλυτερο στο χειροτερο και διαλεγεις αναλογα του τι θελεις να κανεις εσυ.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
KATOS MK 10
Full Member

foto 3.JPG
KATOS MK 10 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει καπιος που είναι καλύτερα να είναι ρυθμισμένοι η κάμερα . η δική μου είναι SJ 4000 έχει τις έξεις ρυθμίσεις.
1080FHD 1920X1080
720P 1280X720 60 FPS
720 12080X720 30 FPS
WVGA 848X480
VGA 640X480

foto 3.JPG
foto 2.JPG
foto 1.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε ετσι οπως την εδεσες στην καμπυλη του τζοκει σου εν θα σου φυει στο περπατημα?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
KATOS MK 10
Full Member

Re:

foto 4.JPG
Pathfinder έγραψε:Φιλε ετσι οπως την εδεσες στην καμπυλη του τζοκει σου εν θα σου φυει στο περπατημα?
Φίλε είναι περασμένο μέσα από το καπέλο και δεμένο από κάτω. είναι δοκιμασμένη δεν έχει κανένα πρόβλημα .επίσης τη ώρα που θα παίξεις είσαι κοντά στη ρίγα του όπλου και μπορείς να δεις που ήταν η τουφεκιά σου μπροστά η πισο.στην αργή κίνηση βλέπεις τα σκάγια που φεγουν από τη κάνη του όπλου,,
foto 4.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: Re:

Εγώ θα την βάλω έτσι είναι πιο άνετη πάρα να είναι στο κέντρο, επίσης στο πλάι φαίνεται καλύτερά η κάννη του όπλου προς τον στόχο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Αντρέα στο πλαϊ θα κουνιέται πολύ.

Breda στις 90 μοίρες για να πιάνεις το action πρέπει να είναι πάνω στο όπλο.

και τέλος οσο ποιο μεγάλο fps έχεις τόσο ποιο ομαλή φαίνεται η κίνηση ιδικά σε slow motion. Ένα πουλί (ιδικά τούτοι οι γ@μοσιστιες που κυνηγούμε πας τες μουττες) την ωρα που εννα απογειωθούν χτυπούν τοσο γρήγορα τα φτερά τους που με 30 fps βλέπεις απλά μια θολούρα
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”