Καλημερα φιλοι φασσαριες. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα να μαθω ποιες περιοχες να μεν παω πρωτη κυριακη !! Εν σοβαρα που μιλω, εννεν κολπο για να μαθω ποιες περιοχες πιαννουν καλα πουλια.. Απλως εν θελω να παω σε ενα τοπο γεματο τζινιους που κατασκηνωσαν που την παρασκευη και ναν πατω σε πατας με...για μενα εννεν τζινη τουτο...προτιμο να παω σε ενα τοπο που εν εσχιει κανενα τζιε ας μεν δω πουλλι, να απολαυσω την φυση και να ερτω πισω χωρις νευρα...εν εχω πειρα που το συγκεκριμενο τζινη, παρολο που εξαναετυχε να παω αυγουστο για φασσες. Ειμαι που λευκωσια αλλα μπορει να βρισκουμε παφο για την πρωτη κυριακη. Τωρα εν να μου πειτε πρωτη κυριακη που εν θαν της π....νας, αλλα κουβεντα να γινετε
Avis777 έγραψε:Καλημερα φιλοι φασσαριες. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα να μαθω ποιες περιοχες να μεν παω πρωτη κυριακη !! Εν σοβαρα που μιλω, εννεν κολπο για να μαθω ποιες περιοχες πιαννουν καλα πουλια.. Απλως εν θελω να παω σε ενα τοπο γεματο τζινιους που κατασκηνωσαν που την παρασκευη και ναν πατω σε πατας με...για μενα εννεν τζινη τουτο...προτιμο να παω σε ενα τοπο που εν εσχιει κανενα τζιε ας μεν δω πουλλι, να απολαυσω την φυση και να ερτω πισω χωρις νευρα...εν εχω πειρα που το συγκεκριμενο τζινη, παρολο που εξαναετυχε να παω αυγουστο για φασσες. Ειμαι που λευκωσια αλλα μπορει να βρισκουμε παφο για την πρωτη κυριακη. Τωρα εν να μου πειτε πρωτη κυριακη που εν θαν της π....νας, αλλα κουβεντα να γινετε
Φιλε Παφο θα ειναι της π....ς παντου :):):):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Παντως λεμεσο στα εκπαιδευτικα στα ημιορεινα βλεπω παραπανω ενδημικο παρα φασσες.
Και αυτο πολυ μειωμενο.
Την κυριακη ηταν κ ο κόσμος πολυ μειωμενις που βγήκε.
Απο την μια προσωπικα χαιρομε να μην βρισκω αλλους που την αλλη καταλαβαίνω οτι ο κόσμος ειναι απογοήτευμενος.
Οι λαγοι σεκλασικους λαγοτοπους ειναι ελαχιστοι κ περιοριζουν πολυ τες διαδρομες τους πιστευω λογω κακων συνθηκων που επικρατησαν τιν χειμωνα κ ξηρασίας πιυ περιόρισε κ την τροφη.
Προτιμουν να μενουν κοντα στα περβολια ενω πριν εκαναν διαδρομες για να κατσουν αρκετα πιο μακρυα απο εκει που περνουσαν την νύκτα
Η αλεπου κ τα κορακοιδη πραγματικα κυριαρχουν αφου μεσα σε 3 εκπαιδευτικα συναντησα πολλα ιχνη.
Φιλος ειδε οικογένεια πεντε ατομων την κυριακη.
Τα περδικια ειναι μικροτερα σπο περσυ τέτοια εποχη πιυ σημαινει οτι αποτελουν ατομα που αργησαν να γεννηθουν λογω των αλλοπροσαλλων βρωχων απριλιου - μαιου.
Δεν ειμαι απαισιοδοξος αφου περσυ δεν κυνηγησα κ περιμενω φετος την εναρξη οπως το μωρο....δεν με περνει να βλεπω μαυρα συννεφα...εχω αναγκη να ελπιζω κάπως. ....αλλα σιγουρα βλεπω μια κακη χρόνια για το θηραμα κ ενας.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Avis777 έγραψε:Καλημερα φιλοι φασσαριες. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα να μαθω ποιες περιοχες να μεν παω πρωτη κυριακη !! Εν σοβαρα που μιλω, εννεν κολπο για να μαθω ποιες περιοχες πιαννουν καλα πουλια.. Απλως εν θελω να παω σε ενα τοπο γεματο τζινιους που κατασκηνωσαν που την παρασκευη και ναν πατω σε πατας με...για μενα εννεν τζινη τουτο...προτιμο να παω σε ενα τοπο που εν εσχιει κανενα τζιε ας μεν δω πουλλι, να απολαυσω την φυση και να ερτω πισω χωρις νευρα...εν εχω πειρα που το συγκεκριμενο τζινη, παρολο που εξαναετυχε να παω αυγουστο για φασσες. Ειμαι που λευκωσια αλλα μπορει να βρισκουμε παφο για την πρωτη κυριακη. Τωρα εν να μου πειτε πρωτη κυριακη που εν θαν της π....νας, αλλα κουβεντα να γινετε
το ανεκδοτο τζαμε που εν ησυχια ενεχει πουλια.προτιμα να παεις σε τοπο που να εχει κυνηγους κ πηγαινε οσο πιο απομονομενα γινεται.
τωρα εφωτισα σε εννεν?αλλα τι να σ πω?αφου ξερεις κ εσυ οπως κ ολοι οτι ι πρωτη της φασσας εν αηδια
το ανεκδοτο τζαμε που εν ησυχια ενεχει πουλια.προτιμα να παεις σε τοπο που να εχει κυνηγους κ πηγαινε οσο πιο απομονομενα γινεται.
τωρα εφωτισα σε εννεν?αλλα τι να σ πω?αφου ξερεις κ εσυ οπως κ ολοι οτι ι πρωτη της φασσας εν αηδια
Δυστηχως εν αιδια ναι..εν πειραζει εν να παμε τον γυρο μας ομως και οτι γινει
Δυστηχως εν αιδια ναι..εν πειραζει εν να παμε τον γυρο μας ομως και οτι γινει
εγώ διαφωνώ μαζί σας παιδιά δεν είναι τις p..... όπου πάτε απλός όλοι θέλουν την ευκολία τους να σταματήσουν το αυτοκινήτουυ διπλα που το πόστο και όλοι pan όπου νομίζουν ότι έχει πουλια η κύπρος δεν είναι μονο η πάφος απλός έμαθαν όλοι την πάφο εγώ θα πάω με το filoui μου το μιχάλη και 1-2 άλλους φίλους 20λεπτά πριν ξημερώσει και το πόστο μου θα είναι εκεί και θα δω το πιο πολύ ακόμα 3 άτομα
Εγω ημουν παντα της αποψης οτι παρα να παω σε ενα "φασσοτοπο" και να πιασω 5 πουλια αλλα να μου χαλασουν την μερα μου καποιοι καραγκιοζηδες προτιμω 1000 φορες να παω καπου μονος μου και ας τες θωρω να περνουν που τα 200 μετρα και ας μεν μου δωκουν τσιανς.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Εγω ημουν παντα της αποψης οτι παρα να παω σε ενα "φασσοτοπο" και να πιασω 5 πουλια αλλα να μου χαλασουν την μερα μου καποιοι καραγκιοζηδες προτιμω 1000 φορες να παω καπου μονος μου και ας τες θωρω να περνουν που τα 200 μετρα και ας μεν μου δωκουν τσιανς.
αΤο ωραίο της 1ης Κυριακής δυστυχώς εν το Σάββατο που καμνουμε συζήτηση πόσες εννα παίξουμε σχεδόν παντα πριν να ξημερώσει έρχονται κοφκουν μας που παντού σαν να και είμαστε το μοναδικό πόστο της περιοχής και θορουμε γυρώ γυρώ αλλά η καρδιά του φασσαρη κτυπά για το μεσημέρι που θα έρχονται οι κοκόνες διψασμένες οι πέτρες να κρούζουν και εκεί που είναι ησυχία και κοιμούντε όλοι πουκατω που τον τερατσο ακούγεται ενα μπααααμμ και πετάσουντε όλοι αουροξυπνημένοι να την δουν που πέφτει χεχε