ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
- Pathfinder
Σπυρο αυτο θα το μαθεις ΜΟΝΟ αν κανεις οτι εκαμνε ο Σολωνας ο οποιος ανοιγε τα φισιγγια προσεχτικα, εβγαζε τα σκαγια τα μετρουσε τα ζυγιζε κλπ και μετα αφου τα ξαναβαζε πισω ξανακλειε το φυσιγγι.Θελει τροπο και υπομονη πολλη για ετσι πραμα ομως αλλα θα εισαι πιο σιγουρος για το τι ακριβως ριχνεις αφου ετσι οπως εκαταντησαν οι εταιρειες αλλο μας δειχνουν και αλλο μας.....

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Re:
Συμφωνώ αλλά έτσι υπομονή και γνώση να ξανακλείνω φυσίγγια δεν την έχω, διότι πάμε πλέον σε θέματα ασφάλειας, εαν δεν κλείσω καλά το φυσίγγι τότε παίζω με την υγεία μου. Πολύ απλά Αλέξη μου η RC4 μπήκε στο Blacklist, καταλαβαίνω (όχι πως είναι σωστό αλλά μπορεί να τύχει) κάποια σκάγια να είναι πιο μικρά/μεγάλα, αλλά από το ίδιο κουτί τουλάχιστον 2 ήταν όλα τα σκάγια με πιο μικρή διαμέτρο. Και ο πίνακας δείχνει ότι υπήρχαν και άλλα. Διότι δεν θα γνωρίζω τι ρίχνω πλέον, δεν θα πέφτει το πουλί π.χ και οι σκέψεις μου θα είναι σκοπευτικό λάθος ή προβληματικά φυσίγγια; Διότι την στιγμή που γνωρίζω ότι κάποια φυσίγγια είναι προβληματικά δεν θα γνωρίζω τι φταίει. Άρα προτιμώ να αποκλείσω τουλάχιστον τον παράγοντα φυσίγγια και να ξέρω εάν δεν έππεσε το πουλί ήταν μακρυά ή έκαμα σκοπευτικό λάθος και όχι το φυσίγγι είχε πιο μικρό βεληνεκές λόγω πιο μικρής διαμέτρου σκαγιών.Pathfinder έγραψε:Σπυρο αυτο θα το μαθεις ΜΟΝΟ αν κανεις οτι εκαμνε ο Σολωνας ο οποιος ανοιγε τα φισιγγια προσεχτικα, εβγαζε τα σκαγια τα μετρουσε τα ζυγιζε κλπ και μετα αφου τα ξαναβαζε πισω ξανακλειε το φυσιγγι.Θελει τροπο και υπομονη πολλη για ετσι πραμα ομως αλλα θα εισαι πιο σιγουρος για το τι ακριβως ριχνεις αφου ετσι οπως εκαταντησαν οι εταιρειες αλλο μας δειχνουν και αλλο μας.....
- Pathfinder
- spyrosspyrou851
Re:
Τους καταλαβαίνω απόλυτα, απλώς δεν έχω διάθεση να μπαίνω σε έτσι διαδικασίες. Έχω μάλλον κατασταλάξει στα φυσίγγια που θα ρίξω, απλώς μένει ουσιαστικά να τα δοκιμάσω με το νέο μου όπλο. Έχω υπόψιν μου ακόμα 1-2, θα κρίνω ανάλογα.Pathfinder έγραψε:Μα ο Σολωνας εν πελλος νομιζεις η οι αλλοι που αρχισαν την ιδιογομωση...το κακο ειναι οτι εν μας πουλουν λια:):):)
- Pathfinder
Αφου ετσι οπως ηρταν τα πραματα για μενα φετος δεν θα προλαβω να καμω καθολου δοκιμες αποφασισα 2 μονο θα δοκιμασω ....απο τον Αυγουστο μεχρι και τον Φεβραρη...τα πειραματα του βαλε-φκαλε πιασε και ποτουτα κλπ τελος...και οτι βρεξει ας κατεβασει η οτι πετασει στην περιπτωση μας 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Re:
Αλέξη, εγώ υπολογίζω σε 2-3 μόνο με κάποια απλώς θα αλλάζω το νούμερο για την πρώτη βολή.Pathfinder έγραψε:Αφου ετσι οπως ηρταν τα πραματα για μενα φετος δεν θα προλαβω να καμω καθολου δοκιμες αποφασισα 2 μονο θα δοκιμασω ....απο τον Αυγουστο μεχρι και τον Φεβραρη...τα πειραματα του βαλε-φκαλε πιασε και ποτουτα κλπ τελος...και οτι βρεξει ας κατεβασει η οτι πετασει στην περιπτωση μας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΜΗΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑPathfinder έγραψε:Μα ο Σολωνας εν πελλος νομιζεις η οι αλλοι που αρχισαν την ιδιογομωση...το κακο ειναι οτι εν μας πουλουν λια:):):)

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 13 Ιούλ 2014, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: Re:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΜΗΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑPathfinder έγραψε:Μα ο Σολωνας εν πελλος νομιζεις η οι αλλοι που αρχισαν την ιδιογομωση...το κακο ειναι οτι εν μας πουλουν λια:):):)

- andreasana210326
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Η rc4 fibre kitrini προσωπικα με εχει κερδισει και της εχω απολυτη εμπιστοσυνη. 8α ειναι και φετος μεσα στη πρωτη καννη. ΔΕΥΤΕΡΗ επιλογη σε ταππα ειναι η lambro feltro(μπλε) στην οποια εχω εξισου εμπιστοσυνη.
Φετος σκεφτομαι να χρησιμοποιησω στο ενδημικο κατα αποκλειστικοτητα φυσιγγια lambro(παρεα με την rc4 kitrini ομως) με την καφε και την super lambro να ειναι οι επικρατεστερες...και ισως η lambro μπλε οταν πεσουν οι 8ερμοκρασιες.
Η lambro αρχιζει σιγα σιγα και μας κερδιζει στην κυνηγοπαρεα, με τον πατερα μου στο ενδημικο να χρησιμοποιει lambro kitrino διασπορας ενω στην τζικλα κυριαρχησε το lambro tordo kitrino 30g, και καποια στανταρ της victory.
Φετος σκεφτομαι να χρησιμοποιησω στο ενδημικο κατα αποκλειστικοτητα φυσιγγια lambro(παρεα με την rc4 kitrini ομως) με την καφε και την super lambro να ειναι οι επικρατεστερες...και ισως η lambro μπλε οταν πεσουν οι 8ερμοκρασιες.
Η lambro αρχιζει σιγα σιγα και μας κερδιζει στην κυνηγοπαρεα, με τον πατερα μου στο ενδημικο να χρησιμοποιει lambro kitrino διασπορας ενω στην τζικλα κυριαρχησε το lambro tordo kitrino 30g, και καποια στανταρ της victory.
- spyrosspyrou851
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Έχω και εγώ όπως είπα ακούσει καλά λόγια, απλώς μπορεί να έτυχε να ήταν προβληματικό το κουτί και τυπωμένο λανθασμένα; Δεν ξέρω και εγώ τι γίνεται πλέον.andreasana210326 έγραψε:Η rc4 fibre kitrini προσωπικα με εχει κερδισει και της εχω απολυτη εμπιστοσυνη. 8α ειναι και φετος μεσα στη πρωτη καννη. ΔΕΥΤΕΡΗ επιλογη σε ταππα ειναι η lambro feltro(μπλε) στην οποια εχω εξισου εμπιστοσυνη.