ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΦΟΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΦΟΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ(ΔΟΚΙΜΕΣ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!

ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ....ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΟΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΑΛΛΑ..ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ,ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΤΡΕΛΛΑ'' ΜΟΥ...ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ...ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΝΧΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΜΕΜΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ)ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ,ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ Η ΕΠΙΝΙΚΕΛΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.....ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΑ 90% ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ 10% ΕΠΙΝΙΚΕΛΛΩΜΕΝΑ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΙΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ!

http://www.ihunt.gr/%CE%97-%CE%B1%CE%B5 ... E%B9%CE%B1
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Nikos77

Re: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΦΟΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙ

Δημοσίευση από Nikos77 »

Φίλε μου επειδή είσαι νέος στην ιδιογόμωση, θα επιθυμούσα να σου θέσω μια πολύ απλή ερώτηση: εσύ σαν νέος ιδιογομωτής που είσαι, θα τολμούσες ποτέ να συμβουλεύσεις σε κάποιον που σε ρωτάει για την Α1 να του πεις να μειώσει την δόση στα 1.30gr όταν γνωρίζεις ότι η εταιρεία δίνει 1.55 προς 1.60gr για την ίδια γόμωση; 8-)
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Nikos77 έγραψε:Φίλε μου επειδή είσαι νέος στην ιδιογόμωση, θα επιθυμούσα να σου θέσω μια πολύ απλή ερώτηση: εσύ σαν νέος ιδιογομωτής που είσαι, θα τολμούσες ποτέ να συμβουλεύσεις σε κάποιον που σε ρωτάει για την Α1 να του πεις να μειώσει την δόση στα 1.30gr όταν γνωρίζεις ότι η εταιρεία δίνει 1.55 προς 1.60gr για την ίδια γόμωση; 8-)
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos77 έγραψε:Φίλε μου επειδή είσαι νέος στην ιδιογόμωση, θα επιθυμούσα να σου θέσω μια πολύ απλή ερώτηση: εσύ σαν νέος ιδιογομωτής που είσαι, θα τολμούσες ποτέ να συμβουλεύσεις σε κάποιον που σε ρωτάει για την Α1 να του πεις να μειώσει την δόση στα 1.30gr όταν γνωρίζεις ότι η εταιρεία δίνει 1.55 προς 1.60gr για την ίδια γόμωση; 8-)
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!

ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ΕΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΙΣΩ....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΥΡΙΤΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 28-32-34-40-50!!!
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

spidis έγραψε:ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ?
Εάν συνδέσεις τα 2 αυτά link, απλά τεράστια! 8-)

1. http://www.ihunt.gr/%CE%97-%CE%B1%CE%B5 ... E%B9%CE%B1
...
Το άρθο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ. Στο ihunt.gr αναδημοσιεύτηκε με την άδεια του του κ. Κυπρίδημου. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του.
2. http://www.oplognosia.com/ea/ea140.php

Ερώτηση
...
Κλείσιμο : Παραδοσιακό με χαρτονάκι (με πολύ λίγη πίεση στο δέσιμο)
...
Απάντηση
...
Δοκιμάστε να χαμηλώσετε την πυρίτιδα, πηγαίνοντας στα 1,30 γραμμάρια και δείτε πως θα συμπεριφερθεί στην ίδια καραμπίνα.
...
Το πρόβλημα όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ προσωπικά είναι το ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΡΕΛΙΑΣΜΑ και όχι η συγκεκριμένη μείωση της πυρίτιδας όπως προσωπικά θεωρώ ως εκτεταμένα τεράστιο λάθος το να προτείνεται αυτό το επικίνδυνο πράγμα από τον ίδιο αρθρογράφο των 2 παραπάνω άρθρων, οπότε επειδή εγώ προσωπικά γνωρίζω ήδη πάρα πολλά πράγματα, σας λέω να προσέχετε πάρα μα πάρα πολύ καλά τι κάνετε, με ποιόν ακριβώς τρόπο το κάνετε, τι ακριβώς πάτε και αντιγράφετε και τι ακριβώς διαβάζετε!!! ;)

Το ζήτημα δεν είναι εάν διαφωνώ εγώ προσωπικά με τις θέσεις ή με τις απόψεις πολλών αρθρογράφων και περιοδικών, αλλά να μην γίνονται λάθη όπου ενδεχομένως να μπορούσαν να αποβούν μοιραία...διότι όπως είχα γράψει το 2010 σε γνωστό φόρουμ: από έρευνες των ιταλών η κάννη σκάει και με χαμηλές πιέσεις λόγο συντονισμών...κτλ... 8-)
karatzaferis11
Full Member

Δημοσίευση από karatzaferis11 »

ετσι ειναι οι καλαμαραδες ολα τα ξερουν ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρονουν . :lol:
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

karatzaferis11 έγραψε:ετσι ειναι οι καλαμαραδες ολα τα ξερουν ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρονουν . :lol:
:?:
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!

ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ΕΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΙΣΩ....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΥΡΙΤΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 28-32-34-40-50!!!
Χαίρομαι που προσέχεις και επειδή έχω καταλάβει ότι σκέφτεσαι αρκετά σωστά πριν να πράξεις κάτι και βεβαίως ότι προσπαθείς και να προσέχεις, καλό είναι να σου υπογραμμίσω ότι δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ποτέ ότι οι διάφορες εταιρείες ανακοινώνουν τα νούμερα που τους συμφέρουν και όχι τα νούμερα όπου θα έπρεπε να ανακοινώνουν πραγματικά! 8-)

Μην ακούς πυρίτιδα Α με range Β και γόμωση Γ, να κοιτάς πάντα τι γίνεται σε γενικές γραμμές και έπειτα να σκέφτεσαι το γιατί θα πρέπει κάτι να γίνει έτσι ακριβώς ώστε να έχεις διπλή δικλείδα ασφαελίας! Προσωπικά θεωρώ ότι περισσότερα από τα μισά αποτελέσματα όπου δίνουν οι διάφορες εταιρείες στους επίσηςμου πίνακές τους, οι ιδιογομωτές δεν πρόκειται να τα πιάσουν σχεδόν ποτέ στην πράξη και αυτό διότι λείπουν αρκετά πρακτικά δεδομένα και παράλληλα διότι ανακοινώνουν σχεδόν πάντα τις PMed και όχι τις PMax...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos77 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!

Χαίρομαι που προσέχεις και επειδή έχω καταλάβει ότι σκέφτεσαι αρκετά σωστά πριν να πράξεις κάτι και βεβαίως ότι προσπαθείς και να προσέχεις, καλό είναι να σου υπογραμμίσω ότι δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ποτέ ότι οι διάφορες εταιρείες ανακοινώνουν τα νούμερα που τους συμφέρουν και όχι τα νούμερα όπου θα έπρεπε να ανακοινώνουν πραγματικά! 8-)

Μην ακούς πυρίτιδα Α με range Β και γόμωση Γ, να κοιτάς πάντα τι γίνεται σε γενικές γραμμές και έπειτα να σκέφτεσαι το γιατί θα πρέπει κάτι να γίνει έτσι ακριβώς ώστε να έχεις διπλή δικλείδα ασφαελίας! Προσωπικά θεωρώ ότι περισσότερα από τα μισά αποτελέσματα όπου δίνουν οι διάφορες εταιρείες στους επίσηςμου πίνακές τους, οι ιδιογομωτές δεν πρόκειται να τα πιάσουν σχεδόν ποτέ στην πράξη και αυτό διότι λείπουν αρκετά πρακτικά δεδομένα και παράλληλα διότι ανακοινώνουν σχεδόν πάντα τις PMed και όχι τις PMax...
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ''ΣΩΣΤΑ''!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...''ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ''ΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΙ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΡΙΧΝΕΙ....ΑΠΛΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ!!!

ΕΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ... ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗ....ΤΙ ΜΕΝΕΙ......ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΛΛΟ.....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.....ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΣΤΑ ΘΕΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ(24 ΩΡΕΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ.Λ.Π.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΘΑ ΜΑΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ!!!

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ
''Σχετικά με τις κλιματολογικές συνθήκες, είναι γνωστό στους εμπειρότερους ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διβασικές πυρίτιδες στους -10 ή στους -20C, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση μονοβασικών πυρίτιδων σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο...ας μας το αποδείξει έμπρακτα εντός των κυνηγετικών τερέν όπου εμείς θα του υποδείξουμε να κυνηγήσει!''

ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΧΑΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ)ΤΙ ΚΑΝΕΙ :?:

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 80% ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ....ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ :roll:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ...ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

ΕΔΩ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ:D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”